כ המשך דיון דגימות ועוד ... פרטית - דף 3 - סקס אדיר

המשך דיון דגימות ועוד ... פרטית

21

RISK ידידי, אל תשלול את לורן לפני שהיית אצלה.

והיא אולי הצליחה לתמרן אותנו אבל זה אולי גדול...

וחשוב לתת לה להנות מהספק.

בכל מקרה, היום התקשרתי אליה, בטלפון היא נשמעת ממש ממש טוב.

מחר אני מתכוון ללכת אליה, דיווח מפורט יגיע מייד לאחר מכן.

ויש לי כבר ערימה של שטרות שתוכננו ללכת על אנג'לינה אבל מכל מיני סיבות שבגללן אני גם לא מתכוון לנסות ללכת אליה, הכסף ימצא את דרכו ללורן.

חשבתי אפילו ללכת שוב לשרון מבוגרשוב אבל ירדתי מזה.

ואגב, פורום בתשלום מינמאלי?! אנחנו לא מספיק משלמים על סקס????

כבר נפתחו פה דיונים רבים על מצב המשק ועל מיתון.... דיברו על חרם עד שיוזילו מחירים... לעניות דעתי זה משהו שלעולם לא יצא לפעול....

סבלנות עד מחר... אני מאד מקווה לא להתאכזב...

"אני כבר אחשוב על משהו..."

22

לאדון mescalin אני הסביר לך איך אני חושב שזה היה אמור להיות

לורן בוחרת מישהו מהפורום , הם בוחרים לדוגמה שם קוד "מזיין לבדיקה שיגרתית" הבחור מגיע כלקוח רגיל נותן לה כסף ומקבל שרות כבחור מין השורה ...

בסוף המיפגש מציג עצמו כ "מזיין לבדיקה שיגרתית" ומקבל את כספו חזרה ...

לה לא יהיה כבר מה לעשות בנידון ולנו יהיה דיווח אמין !

מה עוד שאני חושב שזה יהיה יותר אמין ממי שמשלם כי כשאתה משלם אתה כבר לא רוצה להגיד שיצאתה פרייר .. אז אתה באופן אותומטי גם אם אתה לא רוצה מסתקל על הדברים אחרת ...(ויכול להיות שלא ..חח)

בכול מיקרה לבוננזה 007 אני מקווה שיהיה לך זיון של הלייף !!

ומה שאמרתי על פורות בתשלום זה שאני מוכן לשלם 5 שקל לחודש בישביל לקבל כול מיני דברים מיוחדים כגון -

במידה ויש פורום שלוקח 5 ש"ח לכול משתמש וישנם 300 משתמשים שזה לא הרבה לפורום שכזה ... אז ישנה קופה של 1500 ש"ח

חשוב שזה יהיה מישהו שרמת הדיווח שלו אמינה על כולם ושאמינות היא בראש הבראשונה אצלו !! ובנוסף יכולת כתיבה טובה ...

והיות וזה פורום בתשלום והוא נותן דיווח וכו.. הוא יכול להציג את עצמו כמדווח של הפורום ויהיה בעל תעודה כולשהי מהפורום לזיהוי ואז אולי גם יוכל להעלות תמונות של הבחורות !

הבחורות לא יחששו כול כך כי זה פורום סגור ובתשלום מה שמשאיר רק אנשים רציניים ...

שוב אני אומר עולם של פנטזיה אבל בכול זאת דברים קורים !!!

בחרמנות כמו באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה !

25

ריסק,

נשמע מענין מאוד הרעיון שלך.

ללא ספק אם יש קופה של הפורום ניתן ליצור דברים מענינים כמו מסיבות בקלות יותר.

אני בראש שלך, ואשמח שתציע ותקדם את הרעיונות שלך עם ההנהלה של הפורום.

אולי כדי לפתוח שירשור חדש בנושא...

[QUOTE=risk]

ומה שאמרתי על פורום בתשלום זה שאני מוכן לשלם 5 שקל לחודש בישביל לקבל כול מיני דברים מיוחדים כגון -

במידה ויש פורום שלוקח 5 ש"ח לכול משתמש וישנם 300 משתמשים שזה לא הרבה לפורום שכזה ... אז ישנה קופה של 1500 ש"ח

חשוב שזה יהיה מישהו שרמת הדיווח שלו אמינה על כולם ושאמינות היא בראש הבראשונה אצלו !! ובנוסף יכולת כתיבה טובה ...

והיות וזה פורום בתשלום והוא נותן דיווח וכו.. הוא יכול להציג את עצמו כמדווח של הפורום ויהיה בעל תעודה כולשהי מהפורום לזיהוי ואז אולי גם יוכל להעלות תמונות של הבחורות !

הבחורות לא יחששו כול כך כי זה פורום סגור ובתשלום מה שמשאיר רק אנשים רציניים ...

שוב אני אומר עולם של פנטזיה אבל בכול זאת דברים קורים !!!

[/QUOTE] נמפה2008-12-31 22:30:24

26

ריסק, מסתבר שהרעיון שלך הולך לקרום עור וגידים...

אני בפנים. אם בחמישה שקלים לחודש אני יכול להפוך מישהו למאושר יותר אז יאללה... (-:

אני כבר רואה בעתיד "סקס אדיר" - עמותה לקידום הפרטיות בארץ

עמותה ללא מטרות רווח, אישורי תו תקן ISO-69 לבחורה עובדת שנבדקה, פרסים בנושא המוצצת הכי טובה, נקים איגוד "צרכני מין בתשלום" ותת איגוד "אנשים שמוכנים לשלם רק 250"

יהיה להיט!!!

אז איך התשלום הולך להתבצע? הוראת קבע? תשלום בבנק הדואר עם ספח?

או בשליחת SMS לאיזה מספר ואז מקבלים קוד שמאפשר גישה?

ברצינות עכשיו, SMS נשמע רעיון זמין וקל לביצוע, אפילו בכרטיסי חיוג על מנת לדאוג לשמירת דיסקרטיות מירבית אפשר להשתמש בזה.

יאללה חברים בואו נתחיל להזיז עניינים...

"אני כבר אחשוב על משהו..."

27

אני מעוד שמח שיש פה אנשים רציניים ואני כן מוכן לקחת חלק בזה .

לפי דעתי הרעיון צריך להיות מעוד פשוט , לפחות בהתחלה לפחות ...

אני חושב שהרעיון שלך ל SMS געוני כך כול אחד יכול לעשות זאת ללא כרטיס אשראי חשבונות בנק וכו ...

אני לא יודע איך ליפנות להנהלה כך שאם למישהו יש פה ניסיון מולם אני השמח מעוד לישמוע בעצתו

בנוסף אני חושב שעל מנת להבטיח לאנשים שיהיה להם שווה להיכנס

1 בצורה מסודרת יהיה רישום של כול המישתתפים

2 רק לאחר ההיתאספות של מיספר המישתמשים המינימלי יהיה הפשרות של לקיחת כסף

3 כול מישתמש יקבל קוד כניסה אותו יוכל לממש רק בעזרת מחשב מאומת IP

אני חושב שלהתחלה זה יהיה מספיק

אבל בהמשך נחשוב ונשפר ...

אולי באמת יום אחד יהיה תחרויות וזוכות !! למי שמכיר את "חוות השפנפנות" שיש על גבול ווגס - יש להם מועדון חברים וכול מיני דברים מיוחדים ויחודיים !! !! !!

אולי 2009 לא תהיה רעה אחרי הכול ... חחח...חח

28
לא לגמרי יודע איך לאכול את הרעיון הזה הוא לא רע אבל הקטע של פורום סגור לא כלכך עובד מניסיון עבר עם פורמים סגורים הם בדרך כלל די מתיים האמת שאני די אוהב את הפורום כפי שהוא כיום מרגיש שיש פה אנשים שבאמת משתדלים לעזור לא יודע הרעיון לא לגמרי לרוחי בשלב זה

29

האמת שאני יודע על מה אתה מדבר ויש אמת בדבריך !!

אבל אולי זה ביגלל אופי האוכלוסיה של פורומים אחרים ... פה סוג האנשים שונה ...

וגם אמרתי לך ליפני שניגבה כסף זה יהיה פתוח להירשם ואז יהיה תקופה של כמה ימים עד שכולם ירשמו (מינימוםX של אנשים ...) ורק אז זה יהיה סגור ורק מי שישלם יוכל ליראות את הדברים החדשים ....

אגב אני לא חושב שזה יהיה בעיה כי עד היום לא היה אפשרות של תשלום בSMS אז אנשים פחדו וגם לא רצו שהנשים שלהן יראו את זה ... והיום אין את הבעיה אזו יותר .. וגם העניין של המחיר - שאני חושב שזה לא יהיה סכומים גבוהים ...

זה יכול להיות ממש מגניב ! שיהיה לך מקום שבוא יהיה ריכוז גדול של דיוחים רק אמיתיים !

ותמונות של בחורות רק אמיתיות !! ואתה תדע הרבה יותר !

סתם כדי להרחיק לכת כי זה אני ... תחשוב על כך שיותר ויותר מקומות יכירו את הפורום ויהיה יום אחד דרך להגיע למקום ושהן ידעו שאתה מה"רשומים " וביגלל זה אתה תדע שהיחס שאתה מקבל הכי טוב כדי שהמקום לא יהיה ברשימה "שחורה" ... אתה יודע איזה כוח יש לכזו מסה של אנשים ומאמינים אחד בשני ! ותומכים !

שוב אני לא אומר שאתה יכול להוריד את הירח ולזיין אותו ....חחח

אבל כן אני אומר שאולי יש מישהי שצריכה לקחת סכומים של כ 200-300 ש"ח והיא מבקשת 600 אז לנו יהיה את הכוח להגיד גברת לא בבית סיפרנו ! והיא תדע שיש גבול !

לא פעם שמעתי על דיוחים של בחורות שעשות דברים בילתי ניסבלים ! ומה קורה ?! כלום !

אז אני כן חושב שזה חלום רטוב אבל זה יכול להיות ! זה רק עניין של אמונה !

שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”