כ אני מאשים ! את האתר והנהלת הפורום ברצח ! - סקס אדיר

אני מאשים ! את האתר והנהלת הפורום ברצח !

1

אני מאשים !

את הנהלת האתר הזה ואת מנהלי הפורום ברצח סצינת הדיווחים הסגורים !

עקב מגבלות מנהל (לא הוגנות לדעתי) לא ניתן לפרסם פורומים "מתחרים" שמתמחים בדיווחים על מין בתשלום !
על איזה פורומים מתמחים בדיוק אתם מטילים את ההגבלות ? אין יותר תחרות לפורום הזה, מאחר ואחרי שהשתלטתם כאן "והשלטתם סדר" רצחתם את כל הפורומים הקטנים שגוועו ברעב ובצמא לדיווחים.

מה בדיוק השגתם בכך ? האם מימשתם את מטרותיכם ומהם מטרותיכם האמיתיות ?

אני בעד הצבעה דמוקרטית כאן בסקר אנונימי בפורום האם צריך להחליף את ההנהלה לטובת חברים מתוכה שייבחרו לנהל את הפורום הזה !

מי איתי ?

5

תרגע, הפורום וכל האתר הזה זה להלך על חבל דק.... החוק לא אוסר על הזנות אבל אוסר שידול לזנות ועדיין לא נקבע מבחינה חוקית אם שידול זה גם בוירטואליה, אין תקדים משפטי למיטב ידיעתי, אם אתר ופורום כזה זה אותו דבר כמו שידול לזנות בעולם האמיתי.... אז אני לא בטוח שיש כל כך הרבה שירצו להתעסק בניהול פורום כזה. אז תרגיע... חוץ מזה שלפני המנהלים היה כאן 90% ספאם והודעות סרק.....

7
[QUOTE=ותיק בתחום]

אני מאשים !

את הנהלת האתר הזה ואת מנהלי הפורום ברצח סצינת הדיווחים הסגורים !

עקב מגבלות מנהל (לא הוגנות לדעתי) לא ניתן לפרסם פורומים "מתחרים" שמתמחים בדיווחים על מין בתשלום !
על איזה פורומים מתמחים בדיוק אתם מטילים את ההגבלות ? אין יותר תחרות לפורום הזה, מאחר ואחרי שהשתלטתם כאן "והשלטתם סדר" רצחתם את כל הפורומים הקטנים שגוועו ברעב ובצמא לדיווחים.

מה בדיוק השגתם בכך ? האם מימשתם את מטרותיכם ומהם מטרותיכם האמיתיות ?

אני בעד הצבעה דמוקרטית כאן בסקר אנונימי בפורום האם צריך להחליף את ההנהלה לטובת חברים מתוכה שייבחרו לנהל את הפורום הזה !

מי איתי ?

[/QUOTE]

שלום,

לא ברורה לי הטענה שלך. אתה טוען שהפורום לא מפרסם פורומים אחרים מתחרים??? זכותם המלאה. איך הנהלת הפורום יכולה להפנות למקורות שעלולים להיות מפוקפקים? אילו כלים אתה מציע להנהלה של האתר לבדוק אם לא מדובר ב"פורום" מתחרה של בעלי אינטרסים ולא לטובת הציבור.

הרי עלול להיווצר מצב שעל כל דיווח "רע" כאן על נערה עובדת יהיה דיווח טוב על אותה נערה בפורום המתחרה. כלומר בעיני זהו פתח למרמה. אם הפורום המתחרה הוא כל כך מוצלח ואיכותי, הוא יצליח בזכות עצמו. זו המהות של תחרות.

אני מבטיח לך שאם הנהלת הפורום המתחרה תהיה מסורה, רצינית ותשאף למצויינות היא תיתן פייט רציני. אנשים נמשכים לאיכות.

בהצלחה.

הענק.

נ.ב. מציע לך לשנות את השפה שבה אתה משתמש. זה לא נשמע טוב. לא נשמע טוב בכלל.

8
ותיק בתחום,

גם אם אתה חושב כך, זה לא הוגן. אחרי שההנהלה כאן עמלה על ייצוב הפורום וסידורו מחדש בסטנדרטים משמעותית גבוהים יותר ממה שהיה קודם, עכשיו אתה בא ואומר "הכושי עשה את שלו, הכושי יכול ללכת"? (מבלי לפגוע בשחומי עור... גם אני מעדות המזרח )

דבר נוסף,
זהו לא פורום ציבורי, ואתה לא משלם כסף כדי להשתתף בו.
זהו אתר פרטי, עסק פרטי, שיחליט מה לעשות ומה לא לעשות. לאף אחד מאיתנו אין זכות להגיד שום דבר.
מי שלא טוב לו, מוזמן לא להכנס, או לחליפין להקים עסק מתחרה אותו הוא ינהל כראות עיניו.

10

אני ועוד הרבה אחרים מרוצים מניהול הפורום, וזה גם מתבטא בשאלות מקצועיות בתפעול, שלא פעם שאלתי וקיבלתי תשובות.

אני בטוח שהמנהלים עושים עבודתם נאמנה, ולא חייבים לנו כלום, ואם איני טועה הם גם לא מקבלים שכר בעקבות עבודתם. (אני מאמין שעבודתם התנדבותית),הם נותנים לנו את הבמה להביע את דעותינו, להעביר אינפורמציה ביננו, על מנת לא ליפול בפח אצל נערות עובדות כאלה או אחרות ...ואת זה אסור לשכוח !!!

ישר כוח להנהלה !!!!

התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”