אני רואה שאני בדיעת מיעוט כאן או שכולם מפחדים מהוד רוממות ההנהלה ולא מוכנים לדבר בגלוי ?
לפחות מר-חיב ששם סמיילי, נכון שאתה לפחות מבין אותי ?
ולך
[QUOTE=UNICORN]
לותיק בתחום
כדאי שתבין שהפורום הזה חי, בועט, נושם, עדכני מלהיב ומרתק בזכות ההנהלה שהשליטה בו סדר בונה ...
הפורום הזה מכיל משתתפים שרובם ברמה אנושית גבוה (בזכות הסינון והבקרה של ההנהל) , הפורום הזה אמין וגם מאובטח ברמה גבוהה מאד כדי שפרטיותך ופרטי המחשב שלך יהיו חסויים ודיסקרטיים בזכות מנהלי הפורום הזה שעושים עבודה מקצועית מצוינת לטובת כולנו....אלמלא השקעתם ומסירותם לא הייתה זוכה לפורום ברמה כל כך גבוהה ....
אני גם די וותיק בתחום לא פחות ממך והייתי וראיתי הרבה פורומים בעבר שקמו ונפלו בגלל ניהול כושל (או חוסר ניהול בכלל), חוסר אמינות, ובעיות אבטחה חמורות שגרמו בן היתר חשיפת הפרטים האישיים שלך לכל עין...
אז לפני שאתה מאשים תפקח עיניים סביבך ותנסה להעריך את העבודה המסורה והאחראית שעושים מנהלי הפורום הזה ובראשם עמית ....שמגיע להם "שאפו" וכל הכבוד על המסירות וההשקעה ...
וכמו שאני תמיד אותר : "סוף מעשה במחשבה תחילה"
[/QUOTE]
מאיפה הבאת את ההמצאה הזאת או שהם שיחדו אותך ?? זה לגבי המשפט שלך שסימנתי באדום
כנראה שלא הסברתי את כוונתי אני אומר שאחרי שהפורום הזה השתלט על הסצינה בצורה כוחנית (ולא חוקית כדבריהם = האקרים) אני מתחיל לתהות על האינטרס ההתנדבותי שלהם שאין לו שום הסבר הגיוני שמעוגן במציאות. מישהו בכלל יודע מי הם ? מאיפה הם באו ? ולאן הם הולכים ?
אני אומר שהקיום שלהם כאן והכוחניות המניפולטיבית עם אתר שהם השתלטו לו על הפורום ועל חלק מהתעבורה רצח לנו את כל הסצינה האיכותית שהייתה פעם.
הבנתי שאני בדעת מיעוט כאן או כמו שאמרתי חלק מפחדים לפתוח את הפה.
מהותיק שממשיך לפעול.