כ למה לא בא לי לדווח - סקס אדיר

למה לא בא לי לדווח

1

אני הולך לדירות לפי קריזות. פתאום בא לי אני קם והולך.

היום חשקה נפשי בפינוק טוב אז נכנסתי לפורום והתחלתי לחפש.

הבעיה שכל כותרת שתפסה לי את העין הגישה אליו חסומה.

אז אני מבין שיש פה חברה יותר רציניים שמוציאים את החסכונות והמשכורות שלהם על

זונות. אני יותר בקטע של ללכת אחת ל...

כל מי שפנה אלי בפרטי מעולם לא חסכתי ממנו קמצוץ של מידע ואפילו דיווחתי כמה פעמים

על מקומות. אין מה להשוות אותי לחברה האחרים פה יש אנשים שהם עמוד השדרה של הפורום ותורמים

עשרות מונים יותר ממני. גילוי נאות אני מוכרח לציין שכאשר פניתי לחברים פה בפרטי מספר פעמים נוכחתי לדעת

שישנם אנשים שמוכנים לשתף בכיף.

אבל היום יצאה לי הרוח מהמפרשים. יקח לי כמה זמן עד שהבורג יסתובב וארצה לשחרר דיווח.

יש כאלו שיגידו סע סע ינקניק מה אתה בא לעשות עלינו פוזות וזו זכותם המלאה.

רק רציתי לשתף ולומר שחבל.

למה לא בא לי לדווח

4

הוא מנסה להגיד שבמצב שבו המון מידע לא נגיש לכלל-אוכלוסיית גולשי הפורום, אלא רק למיעוט הנבחר (והחרוץ העמל קשה ומדווח בתדירות מרשימה מאין כמוה), פוגעת מאוד במוטיבציה של המדווחים האקראיים, שגם להם זכות לזיין בחורות מתחשבות שוות ומפנקות ולא רק זונות מתקתקות מגעילות, ושקשה להם היום למצוא מידע על הבחורות האלה, עקב הגבלתו למיעוט הנבחר על ידי ההנהלה.

(אני ממש נשמע לעצמי כמו סיר האמפרי מכן אדוני השר. רואים שאני צריך זיון דחוף)

למה לא בא לי לדווח

5
כולנו צריכים זיון דחוף.Confused

[QUOTE=redone]

הוא מנסה להגיד שבמצב שבו המון מידע לא נגיש לכלל-אוכלוסיית גולשי הפורום, אלא רק למיעוט הנבחר (והחרוץ העמל קשה ומדווח בתדירות מרשימה מאין כמוה), פוגעת מאוד במוטיבציה של המדווחים האקראיים, שגם להם זכות לזיין בחורות מתחשבות שוות ומפנקות ולא רק זונות מתקתקות מגעילות, ושקשה להם היום למצוא מידע על הבחורות האלה, עקב הגבלתו למיעוט הנבחר על ידי ההנהלה.

(אני ממש נשמע לעצמי כמו סיר האמפרי מכן אדוני השר. רואים שאני צריך זיון דחוף)

[/QUOTE]

למה לא בא לי לדווח

6

נכון שזה לפעמים מתסכל שנתקלים בנושא חסום אבל מצד שני ראיתם מה קרה שפרסמו את ילנה "המעסה" מרמת גן, היא פשוט קרסה.

חרמן סטלן פשוט תחפש מודעה של בחורה פרטית שמענינת אותך, תבדוק שאין אזהרות לגביה ותדגום.

לדעתי מה שחשוב באתר הזה זה האזהרות מפני בחורות ולא המידע על בחורות שוות.

fabrigas2009-6-4 14:4:18

למה לא בא לי לדווח

7

אני חושב שהקריטריונים להצטרפות לאותה לאותה "נבחרת" צריכה להיות שונה כגון" כמות הודעות, רמת הפעילות וכמובן הוותק. אם חבר פורום לא ניחן ביכולת כתיבה וניסוח יוצאת דופן או לחילופין לא נפל בחלקו "ליפול" על נותנת שירות טובה או שידו לא משגת להוציא אלפי שקלים הופך אותו לדרג ב' ?

מבין את תיסכולו של "חרמן סטלן" אני קורא למנהלי הפורום לשקול מחדש את הקריטריונים.

למה לא בא לי לדווח

8
חבר'ה, אם יש פה שקיפות מצד ההנהלה כלומר מי שזוכה להצטרף ל'מועדון הקצינים', אזי היינו רואים זאת על פי תיאורו ו'דרגתו' ליד שם המשתמש. דוגמא:

דלת אחורית
מדווח אמין עם עתיד

מדווח אמין עם עתיד
סמל אישי חבר במועדון.

UNICORN
משתמש מתחיל

משתמש מתחיל
סמל אישי
לא חבר (למיטב ידיעתי).

אז לא הכניסו אף אחד למועדון הזה כבר המון זמן!!!

גם אם הוא כותב תותח, שעונה להמון שאלות וחולק מידע יקר ממיטב ידיעתו, זמנו, ואונו.

ואם יודלה כן ב'מועדון הקצינים'
אז אני סתם תמים (ועדיין חושב שמגיע לו!)

חייב לרוץ...
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”