כ התלהמות לא מקובלת !!! - סקס אדיר

התלהמות לא מקובלת !!!

2
לקסר הסיפור שלך נשמע מסריח כשגם אני וגם כל החברה פה מנסים לתפוס אותה יומיים והיא לא עונה.
דבר נוסף - אני (וגם כל החברה פה) היינו בטוחים שב-600 שקל נקבל שני מספרים. אם תמורת הסכום הזה היא מוכנה לתת מספר אחד בלבד אז היא נוכלת ואני קורא לכל החברה פה לא להתקשר אליה וללמד אותה לקח כי כנראה שבעקבות הדיווח של יוניקורן היא הרימה את האף.

התלהמות לא מקובלת !!!

3

[QUOTE=אוהב דגדגנים]לקסר הסיפור שלך נשמע מסריח כשגם אני וגם כל החברה פה מנסים לתפוס אותה יומיים והיא לא עונה.
דבר נוסף - אני (וגם כל החברה פה) היינו בטוחים שב-600 שקל נקבל שני מספרים. אם תמורת הסכום הזה היא מוכנה לתת מספר אחד בלבד אז היא נוכלת ואני קורא לכל החברה פה לא להתקשר אליה וללמד אותה לקח כי כנראה שבעקבות הדיווח של יוניקורן היא הרימה את האף.
[/QUOTE]

לאוהב דגדגנים(יותר נכון אוהב זיוני שכל) אינעל ראבק!! העלית לי ת'דם לראש עכשיו!

תגיד יא חתיכת זיין שכל, מה שאתה אומר בעצם זה שכל הדיווח הזה הוא בדוי לחלוטין?! אני המצאתי את כל זה?!?! ככה נראה לך הא?!

אולי בעצם יותר מתאים לך 'אוהב לחרטט/לבלבל ת'ביצים' או משהו בסגנון. אגב, עשיתי חיפוש קצר על שמך והתברר לי שמתוך 13 התגובות שכתבת עד היום לא דיווחת אפילו פעם אחת!!!

חמור מכך - לא דיווחת על מישהי מר"ג(לשעבר 'אורטל הרוכבת השחומה') מה שגרם לחבר zin_ba_ain לחוות נפילה איתה. כלומר, עד עכשיו, רק זיינת את השכל, גם בשרשור הזה, ולא תרמת שום דיווח!

מה שאומר שנכון לעכשיו אתה מהפרזיטים שרק שואבים מידע מהפורום ולא תורמים כלום משלהם. עכשיו אענה לטענות המפגרות שלך, רק כדי לסגור לך ת'פה כמו שצריך:

1) מה שכתבתי - זה מה שהיה! נקודה!!!! אצלי אין חירטוטים וזיוני שכל כמו שיש אצלך! הכל אמת לאמיתה עד הפרט האחרון.

2)בקשר למחיר שהיא גובה(600 ש"ח) וזה שהיא מאפשרת אקט אחד: לא מתאים לך - אל תלך! מישהו מכריח אותך? תעשה מה שבא לך! זה הרי כסף שלך ואף אחד לא יכול להגיד לך על מה ואיך לבזבז אותו נכון? אבל אני אהיה הוגן ואציין שגם לי זה הפריע העניין של אקט אחד. ואם היית פותח קצת את העיניים וקורא טוב טוב את הדיווח היית רואה שהתייחסתי לכך ארוכות. אז למקרה שלא הבנת:

גם לי זה הפריע. אבל זהו הגוף שלה וזכותה לעשות איתו מה שהיא רוצה. אין מצב בעולם שאכריח בחורה לעשות דברים בניגוד לרצונה!!! כמו שכתבתי בדיווח - זה קו אדום מאוד ברור אצלי!!! לכן שאלתי אותה בנימוס אם אפשר אקט נוסף, הסברתי לה שזה אכן מפריע לי, אבל היא לא חייבת אם היא לא רוצה. הבהרתי לה שאני אכבד כל החלטה שלה(וככה צריך - לדעתי - להתנהג עם בחורות!!! לכבד אותן ולזכור שגם הן - קודם כל - בני אדם!) ומאחר שהיא הבינה שאצא מבואס, ורצתה מאוד שאצא דווקא עם חיוך על הפנים, היא ניאותה לעוד אחד - באופן חריג לדבריה. ותתפלא - יצאתי ממנה בסוף מבסוט עד השמיים!

מקווה שהייתי מספיק ברור. תעשה לנו טובה אחת - תפסיק לזיין ת'שכל ותתחיל לזיין ולדווח! ככה תהיה גם אתה חבר פורום שגם תורם מידע משלו ולא רק שואב מידע ללא תמורה.

לקסר2009-7-28 19:16:2
zooz

התלהמות לא מקובלת !!!

4

[QUOTE=אוהב דגדגנים]לקסר הסיפור שלך נשמע מסריח כשגם אני וגם כל החברה פה מנסים לתפוס אותה יומיים והיא לא עונה.
[/QUOTE]

אוהב דגדגנים , אני מצטרף לבקשתו של לקסר , הגיע הזמן שתתן דיווח על דגימה שבצעת , מי יודע אולי גם נשכיל ממך.

דרך אגב, יש לי הרגשה שפשוט קשה לך לקרא בין השורות. יוניקורן כתב במפורש שהיא לא נותנת שירות שווה לכל אחד וזה תלוי בכימיה שיש לה עם האיש וכמו כן שהיא לא נגישה באופן מלא לכן נראה לי בהחלט סביר שלא יכולת לתפוס אותה עד כה. המשיך לקסר לתת דיווח מפורט שעזר לי להבין עוד צד של הגברת מבחינתי.

בכל מקרה שני הדיווחים היו טובים למדי מפני שהם היו אינפומטיבים מספיק לעזור לי להחליט שקרן לא מתאימה לי.

לדעתי זאת בעצם המטרה של העברת דיווח טוב. אדרבא , אם מצאת סתירה בין הדיווח לקסר לזה של השאר וזה עזר לך להגיע למסקנה שהגעת אתה צריך להודות ללקסר ולא לגדף אותו. חבל שאתה בוחר להתנסח בסגנון התוקפני הזה , אבל איך אומרים באנגלית YOUR ARE ALL BARK AND NO BITE

רימינג מעשי2009-7-29 13:21:19

התלהמות לא מקובלת !!!

5
[QUOTE=לקסר]

[/QUOTE]

תגיד יא חתיכת זיין שכל, מה שאתה אומר בעצם זה שכל הדיווח הזה הוא בדוי לחלוטין?! אני המצאתי את כל זה?!?! ככה נראה לך הא?!

אולי בעצם יותר מתאים לך 'אוהב לחרטט/לבלבל ת'ביצים' או משהו בסגנון. אגב, עשיתי חיפוש קצר על שמך והתברר לי שמתוך 13 התגובות שכתבת עד היום לא דיווחת אפילו פעם אחת!!!

חמור מכך - לא דיווחת על מישהי מר"ג(לשעבר 'אורטל הרוכבת השחומה') מה שגרם לחבר zin_ba_ain לחוות נפילה איתה. כלומר, עד עכשיו, רק זיינת את השכל, גם בשרשור הזה, ולא תרמת שום דיווח!

מה שאומר שנכון לעכשיו אתה מהפרזיטים שרק שואבים מידע מהפורום ולא תורמים כלום משלהם. עכשיו אענה לטענות המפגרות שלך, רק כדי לסגור לך ת'פה כמו שצריך:

1) מה שכתבתי - זה מה שהיה! נקודה!!!! אצלי אין חירטוטים וזיוני שכל כמו שיש אצלך! הכל אמת לאמיתה עד הפרט האחרון.

2)בקשר למחיר שהיא גובה(600 ש"ח) וזה שהיא מאפשרת אקט אחד: לא מתאים לך - אל תלך! מישהו מכריח אותך? תעשה מה שבא לך! זה הרי כסף שלך ואף אחד לא יכול להגיד לך על מה ואיך לבזבז אותו נכון? אבל אני אהיה הוגן ואציין שגם לי זה הפריע העניין של אקט אחד. ואם היית פותח קצת את העיניים וקורא טוב טוב את הדיווח היית רואה שהתייחסתי לכך ארוכות. אז למקרה שלא הבנת:

גם לי זה הפריע. אבל זהו הגוף שלה וזכותה לעשות איתו מה שהיא רוצה. אין מצב בעולם שאכריח בחורה לעשות דברים בניגוד לרצונה!!! כמו שכתבתי בדיווח - זה קו אדום מאוד ברור אצלי!!! לכן שאלתי אותה בנימוס אם אפשר אקט נוסף, הסברתי לה שזה אכן מפריע לי, אבל היא לא חייבת אם היא לא רוצה. הבהרתי לה שאני אכבד כל החלטה שלה(וככה צריך - לדעתי - להתנהג עם בחורות!!! לכבד אותן ולזכור שגם הן - קודם כל - בני אדם!) ומאחר שהיא הבינה שאצא מבואס, ורצתה מאוד שאצא דווקא עם חיוך על הפנים, היא ניאותה לעוד אחד - באופן חריג לדבריה. ותתפלא - יצאתי ממנה בסוף מבסוט עד השמיים!

מקווה שהייתי מספיק ברור. תעשה לנו טובה אחת - תפסיק לזיין ת'שכל ותתחיל לזיין ולדווח! ככה תהיה גם אתה חבר פורום שגם תורם מידע משלו ולא רק שואב מידע ללא תמורה.

[/QUOTE]

לקסר - אין לי בעיה עם הדם שעולה לך לראש - יש לי בעיה עם השתן שעולה לך לראש בעקבות
המחמאות שאתה מקבל על הדיווחים שלך ובעקבות זאת אתה מספר לי סיפורי עלי בבא שפגשת בחורה שכל העולם מחפש אותה כבר יומיים ואין מענה .

אני לא יודע אם המצאת את הדיווח או לא אבל מה שבטוח שגם אם היית אצלה לא היית אצלה ביומיים האחרונים. ביומיים האחרונים אפילו לקבוע פגישה אישית עם אובאמה היה יותר קל מאשר לתפוס את קרן בטלפון.

נכן שלא תרמתי דיווח עד עכשיו אבל עדיף לא לדווח בכלל מאשר לתת דיווח מח'ורטט .
אגב...אני אתן בקרוב דיווח על שרון מבוגרשוב.

לגבי ההצדקה שלך לתת מספר אחד תמורת 600 שקל.
מצד אחד אתה מודה שהתעצבנת (ובצדק) על זה שקרן רצתה לתת לך רק מספר אחד ומצד שני אתה תוקף אותי על אותו נושא ובעצם מצדיק אותה. אחי - אתה סובל מפיצול אישיות...לך לרופא דחוף !!!!

גם אתה וגם יוניקורן אוהבים "ללקק" (תרתי משמע) לבחורות העובדות בכדי למצוא חן בעיניהם ולכן אתם מרעיפים עליהם שבחים ותיאורים שרחוקים מהמציאות.

מעניין שכל הניסים והנפלאות קורות רק אצלך ואצל יוניקורן . מעניין שכל הזונות נופלות כשהן רואות אתכם .

יוניקורן אף הגדיל לעשות באמרו שבעצם מה שגורם לזונות ליפוול ממנו זה אותו בושם סודי. אם הבושם הזה היה באמת בעל תכונות כאלו הוא היה שווה 2000 שקל ולא 200.

אין לי ספק שאם אתה ויוניקורן תזיינו אפילו קופה מהספארי עדיין תתארו אותה כ"הנערה מהתיכון שכולם רוצים לזיין אותה" או כ"בחורה בעלת גוף חלבלובי" ועוד כהנה וכהנה תיאורים מרחיקי לכת שנועדו אך ורק להעלות לאותן בחורות את האגו.

לדעתי האישית - אתם מתפרעים עם הדיווחים בצורה כזו שהיא פשוט רחוקה מהמציאות.

אוהב דגדגנים2009-7-29 1:35:47

התלהמות לא מקובלת !!!

6

אוהב דגדגנים - אתה כנראה באמת אוהב לזיין ת'שכל במקום לזיין.... כנראה שבלבולי ביצים מביאים אותך לאורגזמה... יא חתיכת ילדון כאפות מסכן.

מה יש? אתה כזה מכוער ודוחה שאפילו נערות בתשלום לא מוכנות לגעת בך עם מוט ברזל?

אחחח... כמה מזל יש לך שלא נפגשנו פנים אל פנים. הייתי סוגר לך ת'גו'רה הקטנה שלך די בקלות, ובצורה כזאת שהיה קשה לך לפתוח אותה עוד הרבה זמן!

אז מה? לא הצלחת להיפגש עם קרן הא? טוב מאוד! אני כל כך שמח שנחסך מבחורה מדהימה כמוה מפגש עם טמבל אימפוטנט(ככל הנראה) כמוך. ומה לעשות... אכן נפגשתי איתה אתמול ונהניתי מאוד, ואתה תמשיך להביא ביד ולפנטז.

תראה רק כמה אנרגיה אתה משקיע בלזיין ת'שכל במקום לדווח ולתרום. כמו שאמרתי קודם - חתיכת פרזיט שרק שואב מידע, מזיין תש'כל ולא תורם כלום!

ואל תדאג לי. השתן מעולם לא עלה לראש, וברוך השם אינני סובל מפיצול אישיות. אבל אני - בניגוד אליך - לא איזה פרזיט זבלה שיושב מהצד ורק שואב מידע מבלי לשתף, אלא גם תורם בדיווחים משלי למען שאר החברים פה(אבל לא בשבילך! לך צריך לתרום איזה גרזן בראש יא אוכל חינם).

ככל הנראה אתה אכול קינאה שבחורות מתקתקות אותך כי אתה דוחה ומגעיל, ואילו לי, ליוניקורן, לצרפתי, ולעוד חברים טובים ותורמים - יש הצלחות לא מעטות בזכות הפורום הנפלא הזה, שמתקלקל ומזדהם בגלל זבלים כמוך.

כבר קלטתי את הראש שלך. אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שמי שמחמיא לבחורות, יוצר או לפחות מנסה ליצור איתן כימיה מסויימת - אפילו אם הן נערות עובדות - הוא בעיניך חנפן/לקקן. אני מבין. אתה כנראה מאלה שלא יודעים איך לגשת לבחורה ואיך להתנהג איתה ואתה מוציא את תיסכולך כאן. או שבמקרה היותר גרוע אתה פשוט לא מסוגל לזיין(אימפוטנט כבר אמרתי?) ונהנה במקום זה להשפיל בחורות, או אנשים שקצת מצליח להם עם בחורות, כי אתה ראוה בהם מין 'אשמים במצבך'. במקרה הזה באמת צריך לשבור לך ת'ראש עם איזה לום, כי אני פשוט מתעב אנשים שמשפילים בחורות! ולא, אני לא פסיכולוג, סתם כתבתי את התרשמותי מהתגובות הדביליות שלך.

אני מבין שבמקום לתרום אתה בוחר להתעמת עם כאלה שכן תורמים מעצמם, ואילו אתה עצמך בוחר להישאר פרזיט... אוקיי. אתה כבר בטיפול אם לא קלטת

אני רואה שההנהלה המסורה וחדת העין שלנו כבר סימנה אותך, ואתה מועמד לעוף(נק' שחורות ליד השם שלך). אוקיי. להנהלה: אני מקווה שהפרזיט זיין השכל הזה ייבעט מכאן כמה שיותר מהר(וכמה שיותר חזק).

zooz

התלהמות לא מקובלת !!!

7

חבר'ה חבר'ה, מה קורה. למה רמת הדיון מתדרדרת ואתם פוגעים אחד לשני מתחת לחגורה? לאזור שמתחת לחגורה יש תפקיד אחר והרבה יותר חשוב בדיונים כאן...

חבל, אנחנו כאן פורום שבא לעזור אחד לשני, לדווח ולפרגן. לא לפגוע אחד בשני. לאוהב דגדגנים, חבל שהתחלת בהטלת דופי באמינותו של חברנו לקסר. ולקסר, ידידי, לא היית צריך לרדת לרמה הזו. תמשיך לדווח על הרפתקאותיך ברחבי העיר. זה הרבה יותר מעניין...

במקום להשתולל כאן אחד על השני, תמשיכו להשתולל במיטות של הבחורות העובדות...

ולסיום רק הערה אחת לגבי המחיר שקרן גובה. גם לטעמי הוא גבוה מדי. הן לאקט אחד והן לשניים. אין לדעתי כל סיבה לתת לנערה עובדת, ושתהיה הכוסית הכי גדולה שבעולם, סכום כזה. אבל זו דעתי האישית וכל אחד ראשי לעשות עם הכסף שלו כרצונו.

אז תמשיכו לזיין ולהנות

כל היום חושב על זיונים

התלהמות לא מקובלת !!!

8

הי

אינני מבין את הויכוח המתנהל כאן . אף אחד כאן לא משקר .

אני פגשתי את קרן ב- 26/7 לאחר שקבעתי איתה פגישה בטלפון המופיע בהודעה . לאחר שנים שלושה צילצולים קרן ענתה לי פגשתי אותה . ראה דיווח שלי מ- 26/7 .

לא אכנס פעם נוספת על האיכויות של קרן , אין מה לדבר היא ליגה בפני עצמה .

בנושא המחיר - שלמתי לקרן מעל מה שהיא בקשה מכיוון שלדעתי גם בתוספת ששלמתי קרן היא הצד המפסיד .

אגב אנגלינה וטלי מחיפה גובות עבור השירותים שלהן 600ש"ח ואני לא רוצה לעשות השוואות

התלהמות לא מקובלת !!!

9
[QUOTE=אוהב דגדגנים] [QUOTE=לקסר]

[/QUOTE]

[/QUOTE]

לקסר - אין לי בעיה עם הדם שעולה לך לראש - יש לי בעיה עם השתן שעולה לך לראש בעקבות
המחמאות שאתה מקבל על הדיווחים שלך ובעקבות זאת אתה מספר לי סיפורי עלי בבא שפגשת בחורה שכל העולם מחפש אותה כבר יומיים ואין מענה .

אני לא יודע אם המצאת את הדיווח או לא אבל מה שבטוח שגם אם היית אצלה לא היית אצלה ביומיים האחרונים. ביומיים האחרונים אפילו לקבוע פגישה אישית עם אובאמה היה יותר קל מאשר לתפוס את קרן בטלפון.

נכן שלא תרמתי דיווח עד עכשיו אבל עדיף לא לדווח בכלל מאשר לתת דיווח מח'ורטט .
אגב...אני אתן בקרוב דיווח על שרון מבוגרשוב.

לגבי ההצדקה שלך לתת מספר אחד תמורת 600 שקל.
מצד אחד אתה מודה שהתעצבנת (ובצדק) על זה שקרן רצתה לתת לך רק מספר אחד ומצד שני אתה תוקף אותי על אותו נושא ובעצם מצדיק אותה. אחי - אתה סובל מפיצול אישיות...לך לרופא דחוף !!!!

גם אתה וגם יוניקורן אוהבים "ללקק" (תרתי משמע) לבחורות העובדות בכדי למצוא חן בעיניהם ולכן אתם מרעיפים עליהם שבחים ותיאורים שרחוקים מהמציאות.

מעניין שכל הניסים והנפלאות קורות רק אצלך ואצל יוניקורן . מעניין שכל הזונות נופלות כשהן רואות אתכם .

יוניקורן אף הגדיל לעשות באמרו שבעצם מה שגורם לזונות ליפוול ממנו זה אותו בושם סודי. אם הבושם הזה היה באמת בעל תכונות כאלו הוא היה שווה 2000 שקל ולא 200.

אין לי ספק שאם אתה ויוניקורן תזיינו אפילו קופה מהספארי עדיין תתארו אותה כ"הנערה מהתיכון שכולם רוצים לזיין אותה" או כ"בחורה בעלת גוף חלבלובי" ועוד כהנה וכהנה תיאורים מרחיקי לכת שנועדו אך ורק להעלות לאותן בחורות את האגו.

לדעתי האישית - אתם מתפרעים עם הדיווחים בצורה כזו שהיא פשוט רחוקה מהמציאות.

[/QUOTE]

אוהב דגדגנים , על שרון אתה רוצה לתת דיווח

כל העולם ואשתו מכיר אותה כבר מכל זווית . עדיף כבר שתדווח על התפריט במקדונלדס .

תהיה חבר ותוציא איזה 150-250 שח על משהי ותספר לנו חוויה מקורית.

התלהמות לא מקובלת !!!

10

אני פשוט לא מבין פה את האנשים. איזה התנהגות פשוט מגעילה. מה זה הירידות האלה???

תראו, בחיים שלי היו לי המון בחורות שבשבילי היו יפות ומדהימות ומרשימות ולעומת זה אם מישהו אחר היה מסתכל עליהן אז בשבילם הן היו פשוטות ואולי אפילו לא יפות. זה טבע החיים ולכל אחד יש טעם אחר ושונה מהאחר וזה כל הכיף.

יש בחורות שאפילו שלא נראות טוב, "מפצות" את זה בסקס אפיל רציני שגורם לגבר ליפול מהרגלים.

האם מישהו מוכן באמת להגיד שכריסטינה (מהירקון 56 לשעבר) היה בחורה יפה? לא..מש לא. הייתה נמוכה עם פנים סדנטרטיות ומטה, אבל היה הייתה כ"כ סקסית ומגרה אותך שבאותו רגע לא היה איכפת לך אם זה היה אפילו גבר.

יש המון בחורות עובדות שלא נראות כ"כ טוב אבל השירות שלהם והיחס שלהם מפצה על הכל. את השירות הכי טוב קיבלתי דווקא מהבחורות שלא נראות כמו דוגמניות.

תפסיקו לתקוף את יונקרון ש"מטעה" אנשים. הוא פשוט נותן מדווח מנקודת מבט שלא ולא באופן כללי. אם הוא אומר שמבחינתו בחורה X מדהימה, אז אוקיי, למה לא? אם מישהו אחר מסתכל ולא חושב כמוהו אז זה גם בסדר. אין סטנדרט בחיים ליופי.

לגבי לקסר - בכלל לא מבין מה אתם רוצים ממנו. זיין, נהנה. מה רע? פיצול אישיות, מלקק לבחורות...מה זה השטויות האלה. זכותו להוציא 1000 ש"ח ולקבל חצי מספר. הרי הוא יכל לא לספר את הסיפור המלא שהיא לא רצתה לתת לו עוד מספר וככה יצא כביכול על שכרו. אבל הוא סיפר, אז בשביל זה צריך להביא לו אותה בהפוכה?

לכל הגברים שחושבים שלהתייחס יפה לבחורה עובדת זה ללקק. אתם כ"כ דפוקים. זה שהיא זונה צריך להשפיל אותה עוד יותר??!! הרי נקודת ההתחלה שלה היא כבר נמוכה. אז יש אפשרות לגרום לסיטואציה הזאת להיות כמה שיותר נמוכה ויש אפשרות לגרום לבחורה להרגיש את ההשפלה. אז יש גברים שאוהבים את זה כי בבית שלהם הם המושפלים ולכן הם צריכים להרגיש גברים ל זונות ויש גברים שפשוט מתחברים יותר לבחורה ורוצים לתת לה להרגיש טוב. מה רע בזה.

לגבי הבושם וכו'...תראו, מה יותר נעים לבחורה (לכל בחורה), גבר מבושם ונקי ואסטטי או גבר מסריח לא אסטטי ובנוסף לזה אידיוט? אני מניח שכולם יודעים את התשובה.

אז לכל התוקפים...תעשו טובה ותרגעו ותיקראו את ההודעות וגם תגיבו, אבל בהתאם.

meninblack2009-7-29 9:9:56
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”