התאזרתי בסבלנות כדי לקרוא את תגובות החברים, אני אוהב לנהוג כך על מנת לגלות מי הם החברים האמיתיים שמבינים את רוח הפורום.
והדברים הבאים :
[QUOTE=פשוט]יותר מידי דם רע יש כאן בזמן האחרון!
אני מציע שכולם ירגעו. אני בטוח שרמי שפירא איננו שמו האמיתי, אך זה עדיין לא אומר שהוא מחפש לנקום במישהו שזהו שמו האמיתי. אמנם עדיף שהחברים כאן יבחרו לעצמם כינויים קצת פחות שנויים במחלוקת (מאשר שם שיכול להיות של מישהו), אבל אני משוכנע שחברנו שפירא פעל בתום לב, לא ככה מר שפירא?
לגבי מה שהוא מספר, אני מניח שהתופעה הזו חזרה וחוזרת על עצמה בכל מיני מקומות וגם אצלנו בפורום. זה אחד החסרונות שמביאה איתה השיטה (של אנונימיות אינטרנטית). החסרון הבולט השני הוא ההשתלחות וחוסר הנימוס שקיים בטוקבקים וגם אצלנו בתגובות וחבל שכך.
אל תאמינו לכל מילה של חבר פורום בעל "ותק" של שלוש הודעות שנרשם לפורום לפני יומיים. אני משוכנע שמי שקיבל בפרטי המלצה ממישהו ותיק בפורום (למשל מחברנו המהולל יוניקורן) ודאי שמח על ההמלצה וגם הטלפון שצורף היה אמין.
שפירא, אני ממליץ לך ולכל האחרים שנתקלו בסיפור דומה להעביר את הפרטים בפרטי להנהלה (כמו שמן הסתם כבר עשית) ולתת להם לעשות את עבודתם נאמנה, ממש כפי שהם עושים בכל יום ובכל שעה (
).
[/QUOTE]
דברים אלו שנכתבו ע"י "פשוט" לא הותירו לי מקום להוסיף אף מילה.
כל מילה בסלע ! וכמובן שגם דבריו של HULIO
אגב, לשפירא:
אני אוהב במיוחד את יכולות ההתבטאות שלך בכתב ולדעתי אתה ברוך כישרון ויש לך באמת המון מה לתרום כאן ולהוסיף עוד נדבך להעלאת הרמה (זה תמיד מבורך). אולם למיטב זכרוני לא כ"כ התחברת לגישתנו לפני כשנה וההבנה שלך לגבי השקפותינו גששנית, עדיף היה לו פנית אלינו ישירות בערוץ הפרטי גם בעיניינם אחרים.
בטוחני שעם הזמן, תדע להפיק את המירב ממה שיש למערכת הפורומים להציע ולהפיק את התועלת והסיפוק המקסימאליים.
בברכת שימוש פורה ומפרה במערכת הפורומים,
עמית
המנהל הכללי של הפורום
19LOLx82009-9-3 18:51:17