הטוחן מדווח ... קצת אחרת ! בעייתי ושלילי
11מצד שני לך תדע מי מסתתר מאחורי הניקים בפורום וכבר היו כאן מקרים שהדיסקרטיות נעלמה בהם חלקית (האורגיה עם שרון למשל... שלפחות 4 משתתפי המפגש נפגשים ביניהם), וזה כבר מפחיד.
כ
איזה חולה נפש.. חופשי מסכנות הבנות האלה שצריכות לקבל פסיכים כאלה
זה בטח אחד שמסתגר כל היום בבית בחושך וחושב איך להשמיד את האנושות.
זיה בגעיל מה שיהוא כיתב
יילדים לימטה איומריים '''היכיל חיוזר עילייך ויקקי ביידיך''' אבל תמונה של איש היהוא לא נראיה טוב זיה סיוטיה ניראה
ציריך חינוך
סליחה מראש על היוהרה,
אני די טוב באנליזות.
לדעתי מדובר בערבי שמעורה מאוד בחברה הישראלית.
ערבי ממורמר ומתוסכל.
חבל.....
אין לי ספק שיש מצבים שגם אני אסכים לכך,,,
נקודה קטנה : ואני משתדל "להיזהר בלשוני" (ד"א בחיי הפרטיים אני קצת "סובל" מחוסר אסרטיביות, למרות שיש לי רמת -טאקט דיי טובה) , יש סבירות לגיטימית שאלו שהולכים לנערות לויווי , יש להם ליקויי נורמטיוויות כל שהן , [במקרה שלי חלק מהסיבות זה שאני לא מצליח להסיג לי משהי לסקס , גם אם זה לצורך זמני ללא תשלום- כשחלק מהעניין , כפי שציינתי , חוסר אסרטיביות] אין לי ספק "בעיה" כמו שלי אינה רלוונטית למה שהתכוון הטוחן .... המטרה שלי לציין שיש אחוז של חברה שאינם נורמטיבים בחייהם הפרטיים , וכל אחד ורמת הנורמטיביות שלו .
עזבו כבר איבדתי כיוון , ואני לא מצליח להמשיך לסיים את עיקר המסר שרציתי להעביר ... (חוסר אסרטיביות, זוכרים?!)
אבל כמו בבית-המשפט , לפעמים השופט רואה בנתבע משהו שגם התובע ושני עו"ד משניי הצדדים , לא רואים.
ומחליט לתת לו או "עונש קל" או עוד היזדמנות (כגון על תנאי) , ובנוגע לזה אני מאמין שההנהלה תתחשב ב"כול אחד לגופו".
וזהו ,,,במקום ללכת לזיין אני מזיין לכם את השכל על אסרטיביות .......חחחחחחחחחח
חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”