כ המלצה: לאפשר מסכי פורום בלי התמונה למעלה - דף 2 - סקס אדיר

המלצה: לאפשר מסכי פורום בלי התמונה למעלה

11

מזל טוב לעמית ולחברי הנהלה על ציון השנה להשתלטות על הפרום !

אתה צודק אכן שאלת באחד הדיונים אם אף אחד לא שם לב ובאמת חשבתי על זה רבות ובאמת אף אחד לא שם לב ..

כנראה שרוב החברים כל כך עסוקים בעצמם ובדגימות וקריאה של הפורום שבאמת לא הקדישו לזה מחשבה. כרגילאתם עושים עבודה נאמנה ויוצאת דופן בשמירה ועיצוב של הפורום הזה שלחלק מאיתנו הפך כבית אמיתי ..

שאפו על ההצלחה והתקדמות של הפורום רק בזכותכם הגענו מליגה ד' לליגה א' מי יתן ותמשיכו בדרך זאת ותתעלו על עצמכם בכל פעם מחדש .

לדעתי יש מקום עוד לחגוג את ציון השנה "להשתלטות" כניסה שלכם לפורום אומנם קצת אחרי אבל בכל זאת אפשרי..

בזה אני מעלה את הרעיון ומציעה לשאר החברים להצטרף ולתת רעיונות והצעות שונות לגבי חגיגת שנה להווסדות הנהלה חדשה ..

[QUOTE=19LOLx8]

קיבינימאט, אף אחד באמת לא שם לב ? (שאלתי זאת כבר בדיון אחר)
12.2.08 השתלטנו על הפורום, חלפה לה כבר יותר משנה !!! ולא עשינו מסיבה לציון ההישגים הרבים...

[/QUOTE]

yosi2009-3-21 9:55:50
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

12

יוסי צודק! איך לא שמנו לב לזה?!

גם אני רוצה לאחל לכל צוות ההנהלה מזל טוב לרגל שנה להשתלטות על הפורום והפיכתו לאיכותי כל כך ופורה במיוחד. אני יכול אישית להעיד שבזכותו הכרתי בחורות מהממות וסקסיות שנותנות סקס ויחס אדירים(טלי הסקסית מחיפה, אנג'לינה/רומי, עדן, מאיה, ועוד ועוד.....)

המשיכו בעבודתכם המסורה והנאמנה כל כך בניהול הפורום והשבחתו.

מזל טוב!

zooz

14
טיפים לגולש הבישן
1. תמיד להקטין את הדפדפן בחצי ככה שלא יתפוס את כל המסך
2. אם אתם לא רוצים שיופיע למטה פורום סקס פשוט תפתחו מספר מופעים של הדפדפן וככה הוא מרכז את כולם אחד על השני.
3. איך שנכנסים תרדו קצת למטה ומה שישאר זה רק תמונות ללא כיתוב.
4. אתם חולקים את המחשב עם החברה/אישה ולא רוצים שהיא תגלה!, כנסו לתפריט בדפדפן כלים -> אפשרויות אינטרנט ונקו את ההיסטוריה, בנוסף מאותו מסך ניתן לנקות גם את הקוקיס + כל מיני תמונות וקבצים שהדפדפן שומר.
5. לא רוצים לשמור את כתובת האתר במועדפים?
אז תעשו כמוני: כל פעם אני נכנס לגוגל ומריץ חיפוש שקשור לאתר (ככה הגעתי במקרה בפעם הראשונה) ולוחץ על הלינק מגוגל לאתר.
6. כמעט שכחתי את הכי חשוב, התחברתם לאתר תמיד תבחרו בהתחברות אוטומטית באפשרות לא, וזאת כדי שאם מישהו אחר יכנס מאותו מחשב לאתר הוא יכנס עם החשבון שלכם!!
עדיף לנקוט במשנה זהירות ולפני סגירת הדפדפן לבחור התנתקות, לא הייתם רוצים לגלות שהאישה נכנסה דרך ההיסטוריה של הדפדפן לפורום ורואה את כל הסטיות שרשמתם בפורום [מי שהיה ממש ילד רע היא עלולה לחכות לו עם סטרפאון בלילה ]

יש לכם שאלות בנושא אבטחה אשמח לענות גם בפרטי מניסיוני האישי

המהנדס, מומחה אבטחה לחרמנים

The Engineer2009-5-21 9:2:40
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”