כ התלהמות לא מקובלת !!! - דף 2 - סקס אדיר

התלהמות לא מקובלת !!!

12

חברים יקרים,

אתם מתווכחים שלא לצורך ולמעשה הורגים את המטרה שלשמה קיים הפורום.

מטרתו של הפורום הוא הפרייה הדדית, מניעת נפילות מחד ודיווח על הצלחות מאידך.

אוהב דגדגנים - במקום לשבח את לקסר שנתן לך את כל האינפורמציה על קרן ואולי חסך ממך עוגמת נפש (אם היית הולך ומקבל רק מספר אחד היית בטח מתבאס רצח...) אתה תוקף אותו? על מה?? על זה שהוא הצליח לתפוס את קרן ואתה לא? חבל, באמת חבל!!!

ועוד דבר, אם לקסר ויוניקורן מדווחים על הצלחותיהם עם הבחורות ואצלך זה לא מי יודע מה אז אולי הבעיה היא בגישה שלך?

לקסר אחי, אין צורך להתעצבן. היית עם קרן, נהנית, קיבלת פירגונים מכולם (כמעט מכולם..), לא חייבים לתת תגובה לכל דבר. לי למשל אין צל צילו של ספק אם היית עם קרן, גם בלי להכיר אותה (ביינתיים...) אני בטוח שכל הדיווחים שלך הם אמת לאמיתה!!!

חברים, שכחתם משהו, הכי חשוב זה להנות וכמה שיותר.

סקס זה כמו כדורסל, צריך לדעת לקלוע.

התלהמות לא מקובלת !!!

13

ועוד דבר אחד קטן,

כל הדיבור על הכסף הוא לא לעניין בכלל. כל אחד שיעשה את החשבונות שלו בראש שלו ולא על גבי הפורום. כולנו ילדים גדולים וכל אחד יודע מה הוא יכול להרשות לעצמו ומה לא.

סקס זה כמו כדורסל, צריך לדעת לקלוע.

התלהמות לא מקובלת !!!

14

אנתוני יקירי,

כל מילה בסלע, אבל לצערי אנחנו מתעסקים כאן עם מספר חברים שאני רק יכול להמליץ להנהלה לזהותם לאחר פוסט או שניים ולהטיס אותם מהפורום.

כבר כתבתי את זה מספר פעמים וחבל שאנחנו ממלאים את הפורום בתגובות לפוסטים מיותרים אלו במקום לדווח על עלמת החן נשואת הכותרת. הפורום כפי שאמרת מיועד להפריית האינפורמציה האישית שלנו בקשר לבחורה. בעקבות דווחים אלו כל איש יחליט אם הוא רוצה בהתאם לפנטזיותיו ותקציבו להגיע לאותה בחורה.

כל התנצחות מעל במה זו בקשר להחלטה שלי או של כל חבר אחר אם ילך או לא מיותרת, מקוממת ומעצבנת ומקומה בפורומים כלכליים או פסיכולוגיים.

כאן אנו מתעסקים אך ורק בדווחים על בחורות. יתקן אותי מי שירצה - אבל שיעשה את זה במקום אחר.

וגם אני לא משיג את קרן כבר 4 ימים

דיפלומה בלשון צרפתית...

התלהמות לא מקובלת !!!

15

לקסר – אם לקרוא למי שמטיל דופן באמינות הדיווח שלך משמעותו לזיין את השכל אז אני מודה – אני זיין שכל.

אם כבר מדברים על כיעור אז כנראה שאתה נראה כמו חזיר יבלות שלא הולך לו עם נשים ולכן אתה כל יומיים אצל נערת ליווי אחרת .

אז מה לקסר? אתה רוצה לתת לי מכות?...אתה לא מצליח להתמודד מולי במילים ורוצה לעבור למכות?
אין בעיה – תבוא אני אזיין לך את התחת יא חתיכת הומו מתרומם.

מה עוד אמרת? חחחחחחחח אתה מאיים עם גרזנים?...יא שרמוטה יא מניאק אני יוריד לאמא שלך את הדגדגן עם גרזן יא בן אלף שרמוטות .

כפי שאמרתי – אתה "מלקק" לבחורות (תרתי משמע) רק בכדי למצוא חן בעינהם וזו הסיבה שאתה מספר גוזמאות על ימין ועל שמאל בכל הדיווחים שלך. אתה פשוט חנפן מגעיל ולקקן מסריח .

אם אתה חושב שהנקודות השחורות ליד הניק שלי מפחידות אותי אז כנראה שאתה ילד מפגר. הועפתי מפה ע"י ההנהלה כבר 900 פעם...אז מה? הם מנעו ממני להיכנס עם יוזר חדש?

תפנים (וגם כדאי מאוד ששימי הטמבל יפנים) שחסימת משתמש לא יכולה למנוע ממנו להיכנס שוב לפורום.

ליצור יוזר חדש (לאחר שמנקים את קבצי הקוקיז ומשנים איי פי) לוקח בדיוק דקה וחצי.

התלהמות לא מקובלת !!!

20

אוהב דגדגנים, תקרא בבקשה את התגובה שלי הקודמת. הערתי על זה ששניכם יורדים לרמה נמוכה של ויכוח שאיננה מכבדת את חברי הפורום.

גם לקסר לא היה צריך להגיב בצורה נמוכה וגם אתה לא היית צריך להעיר לו לגבי אמינותו.

אני רק מקווה שרמת הדיון תחזור למטרתה המקורית והיא: החלפת דיווחים וחוויות על בחורות עובדות. בכדי שכולנו נהנה

כל היום חושב על זיונים
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”