כ האם המשולש ושות' הזה לגיטימי ? bino38 Vs maxmax - דף 2 - סקס אדיר

האם המשולש ושות' הזה לגיטימי ? bino38 Vs maxmax

11
כמה דברים:

להנהלה:

ללא כל קשר לנועה , ומכיוון שהדיון יצא מהפרום שלה ועבר לקשקשת אפשר לדון בסדרו של יום. אם בינו עבר את הטעם הטוב ומוצג כחופר , ישנם כמה משוררי חצר שבפוסט מאוד ספציפי חופרים בדרגת מיזם חדש של ישראמקו. עוד מעט נקבל תשקיף גאולוגי לגבי סימני נפט היוצאים מאותה מערת קסם מסתורי כחלק מסיפור פנטזיה במסווה של דיווח. כל דבר צריך להיות במידה. כמו שאתם מנסים למנוע קרב חפירות של השמצות הדדיות וחוזר חלילה, הגיע הזמן כבר למצא פינה בפורום קשקשת לסיפורי פוגי של דיווחי הלבלר והפרפר. בנושא זה מגיע מוחא כפייה לעמיתנו לפוסט HARLEY שהפנים זאת ופתח פוסט נפרד לתאור חוויותיו עם טלי.

ומילה לבינו ומקסמקס:

כחלק מביקורי מסע הקסם המסתורי יצא לי כמה פעמים לקבל יחס מעבר למקובל. להערכתי, זה נבע מכימיה טובה במיוחד. בדיווחים שנתתי השמטתי חלק מהפרטים, בדרך כלל בהתעצות עם העלמה המדוברת, כי לא תמיד בחורה ספציפית תסכים לחזור על המחוות עם משהו אחר. מבחינה זו, לספר על חווית האוראלי באמבטיה של מקסמקס היא די גבולית בהקשר זה, ואכן לא בטוח שנועה תסכים לבצע זאת עם כל אחד.

ולבינו: אם ידוע לך על בנות הנותנות שירות זהה לשל נועה במחיר מופחת אתה יכול תמיד לחשוף אותן בהסכמתן. מבחינה זו, נראה לי שהמסר שלך בפוסט של נועה הופנם וחבל לחזור עליו שוב ושוב.
רימינג מעשי2011-03-11 11:56:12

13
אני נזכר בימים הטובים של unicorn האגדי.

הבחור היה נותן דיווחים פנטסטיים. במשך הזמן הבנתי שבסגנון הכתיבה שלו הוא טיפה מתלהב יתר על המידה ובמציאות הדברים מעט פחות זוהרים.

אני משתדל לדווח אחד לאחד על מה שהיה. כל אחד מהקוראים רשאי כראות עיניו ולפי נסיונו לעשות דיסקאונט על הדיווחים שלי.

תמיד כדאי לבוא עם ציפיות מתונות ולהיות מופתעים לטובה מאשר לבוא בציפיות גבוהות ולצאת מאוכזבים.

maxmax2011-03-11 23:06:27
אז אגמור בשיר מזמור

15
ונוס, אם אתה חושב שנכון להגביל כל דיווח שלילי לאחד בודד , קל וחומר לגבי החיוביים.
כידוע לך, שירשור מפלצתי מאוד ספציפי המוכר לשנינו טובע בים של סיפורי פנטזיה, תמונות, ושאר מיני זיקוקי דינור.
צריך לזרוק שם משפט-שניים של ביקורת,גם אם הרעיון חוזר על עצמו, ולו לשם האיזון המקודש.רימינג מעשי2011-03-12 17:56:01

17
[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=רימינג מעשי]ונוס, אם אתה חושב שנכון להגביל כל דיווח שלילי לאחד בודד , קל וחומר לגבי החיוביים. [/QUOTE]

אני חושבת שונוס התכוון שלכל מפגש לא משנה אם הוא היה חיובי או שלילי נותנים דיווח אחד בלבד.

הבנתי אותך נכון ונוס?
[/QUOTE]

אם כך, ואם לזאת אכן התכוון, אומרים נאה דורש נאה מקיים.
רימינג מעשי2011-03-12 17:59:31

18

למען האמת אני די מאוכזב מרמת הדיון המתנהל כאן, בפרט לאור העובדה שאני בהחלט מייחס רמת אינטיליגנציה גבוהה לכל משתתפי הדיון שלצערי לא השכילו לשים את הדגש על דברים שנכתבו בצורה מפורשת ולא מרומזת.

למעט החבר redone שבעיניי היה בבחינת צדיק יחיד כשכתב את הדברים המודגשים הבאים

[QUOTE=redone] חברים,
התגובה של מקס היא דיווח על ביקור.
ככזה היא בוודאי ובוודאי צריכה להיות בפוסט הרלוונטי לבחורה אצלה ביקר.

התגובה שלכם - בינו וגאנר, איננה מבוססת על מידע חדש. כל המידע הרלוונטי שמצאתם לנכון לשתף בו - בוודאי כבר שם.

לכן אין מקום למחאות על העברת הקשקשת הזו לכאן ואני שמח שההנהלה סוףסוף מצאה לנכון להתערב.

יתרה מכך, בינו, ההתייחסות מטילת הספק שלך למקס לא היתה במקומה ומצדיקה התנצלות בדרך שתבחר - פרטית או פומבית.

לא רק שהאיש השקיע מזמנו לדווח דיווח מפורט ומעורר השראה, אלא שהוא גילה גילוי נאות של הקשר עם נועה. יותר מזה אי אפשר לבקש.[/QUOTE]

להזכירכם, אני אישית כתבתי

[QUOTE=עמית המנהל הכללי של הפורום בצורה שלא משתמעת לשתי פנים !!!]

אני לא מקבל את הנסיון להטיל דופי בחבר פורום ותיק ומוערך כמו maxmax

ולכן הפרדתי את התגובות מהדיון של נועה ...

[/QUOTE]

כולי תקווה כי לאחר שטרחתי והדגשתי באותיות קידוש לבנה כולם יבינו את הסיבה להפרדת הדיון לכאן.

הסיבה להפרדת הדיון היא לא כפי שניסו חלק מהחברים ל"שדר" "הגנה של ההנהלה על נועה" אלא ניטרול השמצה של חבר הפורום המכובד "maxmax" שהוכיח את אמינותו לאורך תקופה ארוכה באינספור דיונים והוכר על ידינו ככזה !!

הדברים הבאים שנכתבו

[QUOTE=bino38]
אני מבין שאתה בתור זה שקידם את הבחורה, פתח לה אופקים חדשים והכניס אותה לפוזיציה מכניסה (תרתי משמע),
מקבל בוודאי הנחה וי.אי.פי, אולי אפילו מקבל שירות חינם אין כסף.[/QUOTE]

[QUOTE=bino38] אין לי דבר וחצי דבר כנגד נועה, אני רק רוצה להאיר את עיני החברים, בפרט כאשר לטעמי מקס מקס,
שסלל בפני נועה את הדרך אל הזנות,

מקבל ככל הנראה שירות וי.איי.פי. ללא תשלום,
[/QUOTE]

הינם בהחלט בבחינת נסיון השמצה ונסיון פגיעה באמינותו של maxmax

וכל זאת על סמך תחושה בלבד שאיננה מבוססת על ידע אישי או מידע קונקרטי

(אחרת היינו מצפים ליידוע ההנהלה בהתכתבות פרטית) וכנראה הונעו מתוך נסיון מגמתי לא כשר בעיניי.

ההתבטאות החריפה "סלל בפני נועה את הדרך אל הזנות"

שקולה לנסיון אישום בעבירת "שידול לזנות" כועס שבעיניי איננה עבירה קלה כלל ועיקר !

להזכירכם: maxmax הגיע אל נועה באמצעות מודעה שנועה עצמה יזמה שבה היא הציעה מיוזמתה סוג כזה של קשר למעוניינים שהתחיל בהתכתבות באמצעות הודעות דואר אלקטרוני.

[QUOTE=maxmax בדיון: סקסס עם נועה: MILF פרטית בת 32 בצפון ת"א]
את נועה מצאתי בשיטוט באינטרנט בשעת לילה הזויה, מודעה קטנה של בחורה המחפשת תמיכה.

כמה מיילים (שלחה תמונה – לא שלה, אח"כ התנצלה) ונקבעה פגישה.[/QUOTE]

עיניין זה נבדק עוד במקור ואומת ע"י ההנהלה שאכן פורסמה מודעה של נועה בציון כתובת הדואר האלקטרוני שלה באתר אינטרנט עלום בנוסח שהוצהר.

למותר לציין כי בעיני ההנהלה אמינותו של maxmax הינה ללא רבב והתנהלותו בפורום הינה ללא דופי !

במקרה זה, שני הציטוטים האחרונה התפרשו בעיניי כנסיון להטיל דופי גם בהנהלה, שהעניקה ל maxmax דרגה נכספת של

מדווח סקס פעיל על דרך המלך
מדווח סקס פעיל על דרך המלך

יחד עם זאת הועלו טענות נוקבות המנסות לשפוט את ההנהלה כועס הדיקטטורית של הפורום.

אז מי ביקש כאן משפט ולא קיבל ?

מוצגים להלן ההאשמות, הטענות, המענות, העדויות, סיכומים, פסק דין וגזר הדין Ouch

[QUOTE=bino38]ממתין בקוצר רוח לפרסום התגובה שלי משעה 10:56.

לטעמי, אי פרסום התגובה מהווה צנזורה בניגוד לכל דין וללא כל טעם סביר.

מדוע לסתום פיות של מגיבים?

לא יתכן שההנהלה תהיה באופן חד-צדדי לטובת נועה, ללא כל סיבה.

בינו

[/QUOTE]

[QUOTE=bino38]חבל שההנהלה בחרה שלא לערוך את האיזון הראוי ביני ובין מקס מקס, שלא לומר על כך
שיתכן שההנהלה בחרה כאן ללכת לטובת צד אחד מאוד מסוים, הצד של השבלול.
[/QUOTE]

בניגוד לכל דין ? Shocked דין של מי שאלה

הפורום כפי שהוצהר עשרות פעמים מנוהל דיקטטורית על ידי הרודן "עמית המנהל הכללי של הפורום" ושאר חברי ממשלת ההנהלה.

מסתבר בדיעבד פעם אחר פעם שזו הדרך היחידה לנהל פורום בעל אופי כמו פורום הסקס שלנו.

הטענה/האשמה שההנהלה נוקטת עמדה חד צדדית לטובת נועה או לטובת ה"שבלול" הייתה מיותרת ולא לעיניין !
כפי שהדגשתי בתחילת התגובה הנוכחית ובתחילת הדיון הסיבה להפרדת התגובות לדיון עצמאי הייתה כמוסבר:

[QUOTE=עמית המנהל הכללי של הפורום בצורה שלא משתמעת לשתי פנים !!!]

אני לא מקבל את הנסיון להטיל דופי בחבר פורום ותיק ומוערך כמו maxmax

ולכן הפרדתי את התגובות מהדיון של נועה ...

[/QUOTE]

מקווה שזה עונה גם לחלקות הלשון שהופגנה במיטבה בדיפלומטיות ראויה לציון בהבעת הדיעה של

[QUOTE=gunner]פטור בלי כלום, הרי אי אפשר...
אז בתור משקיף מן הצד,
נדמה לי שמקומו של הדיון הזה הינו בכל זאת בפוסט של הצפונבונית
[/QUOTE]

פטור בלא כלום הרי אי אפשר ...

ואתייחס ל"דברי המשקיף" מהצד ששינה את התייחסותו ב 180 מעלות לכיוון ההפוך מנעימתו המקורית והוסיף ללבות את היצרים.

הדיווחים המקוריים המופיעים בפורום ונגישים לקריאה לעיני כל:

[QUOTE=gunner פורסם: 24/-06-/2010 ]

עוד לא הספקתי לכתוב דיווח בפורום קשקשת וכבר את מופיעה כאן! אפילו רמז לא נתת...

ANYHOW, שמרי על עצמך שלא תשחקי והמון המון הצלחה .

[/QUOTE]

מתייחס לדיווח המקורי מהדיון שהתנהל טרום פתיחת הפוסט הפרסומי:

[QUOTE=gunner פורסם: 23/-06-/2010 בשעה 09:20
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=17044&PID=116631&title=milf-32#116631
]

טוב, לאחר שדיווחי מביקורי אתמול אצל נועה לא התקבל בשל נעילת הפוסט, הנה נסיון נוסף, שאני מקווה מאוד שיצלח הפעם.

ראשית, תודה לMAXMAX על החשיפה ומתן הטלפון. שנית, לא ארחיב הרבה ולא אהיה מקורי הרבה יותר מקודמי,

בעיקר MAXMAX ואיצטגנין שדיווחיהם מדוייקים וכאילו יצאו מגרוני. עם זאת, פטור בלי כלום אי אפשר, אז בכל זאת:

כאשר מדובר במפגש ראשון עם מישהי (כל אחת), יש את עניין הקליעה לטעם האישי ויש את הכימיה שנוצרת. אז נועה ממש עשתה לי את זה בשני המובנים.

אתם מכירים את הנערה מהשכונה שתמיד צדה את עינכם ותמיד פינטזתם עליה? זו שהבחנתם בה לראשונה רק כשכבר עמדה לסיים תיכון ואח"כ עשתה צבא ויצאה עם החבר ההוא ואחרי שנתיים היתה עם מישהו חדש, ואתם נתקלתם בה פעם בחודש או פעם בחודשיים ותמיד היה איזה שינוי, איזושהי הבשלה נוספת. והמגמה הזו הלכה והתפתחה לה עם חלוף השנים גם אחרי שעזבה את בית ילדותה בשכונת מגוריכם אבל באה לבקר את הוריה עם הבעל הטרי ואח"כ עם התינוקת הטרייה וחגגה את סיום התואר והעלייה בדרגה במקום עבודתה וכו' וכו'. וכן, היא חצתה את גיל שלושים והנערה הזו נהייתה אישה של ממש, נוטפת סקס וחושניות ולא העזתם אף פעם לפנות אליה כי ידעתם שהיא "תפוסה" ומהוגנת ודוגלת בערכי משפחה מחמירים וכך היא נותרה בגדר פנטזיה בלבד. זהו, אז הינה הפרצה בגדר. נועה מתלבשת על הקריטריונים האלה. הגשמת פנטזיה במלואה. כשנכנסתי לדירתה והיא קיבלה אותי עם אותה השמלה השחורה הסקסית והמפורסמת, אמרתי לעצמי בליבי, וואו. החיוך הביישני הנעימות והפשטות שהיא השרתה, כבשו אותי. גם לא הרחתי סיגריות וגם זה היה סימן טוב מבחינתי. החלפנו שטרות, הורדתי זיעה ןאחרי היא ועברנו לחמ"ל. מיטה מצויינת. חסכתי לה את הטקס של הבייבי דול, יען כי זה פשוט לא עושה לי את זה. רציתי אותה נטורל וקיבלתי אותה כזו. היא ריחנית ונקייה בכל גופה המרשים והיפהפה. עורה עדין ונעים ובין רגליה חגיגה. צללתי לשם ואלמלא רגישותה ומהירות הגעתה לגמירה, הייתי יכול לבלות שם שעה לפחות. לא היתה אוירה של לחץ. הכל היה נינוח ונעים. בהחלט הבטחה ממומשת.

נועה תודה.

אני אחזור.

טלפון - אני צריך לבדוק אם נועה אם אני יכול לתת אותו. עד אז, העזרו בMAXMAX שיהווה סנן ראשי.

הערה אחרונה - אנא כבדו אותה והתייחסו אליה כראוי. מי שכבר היה אצלה, שלא יעביר הטלפון שלה למי שאינו אדם נעים או גס רוח. אחרי הכל היא מקבלת בדירתה הפרטית ויש לנהוג דיסקרטיות על כל המשתמע מכך.

[/QUOTE]

דיווח זה המחזק ומאשר את המידע המקורי שנמסר ע"י maxmax היה בתקופה הראשונה שבו נועה גבתה 550 ₪

בהמשך gunner המשיך להרעיף מחמאות על נועה ולהביע בה תמיכה ואף דיווח ברמיזה שהיה אצלה שוב
(כנראה כבר לאחר שעיגלה את מחיר הביקור אצלה ל- 600 ₪)

[QUOTE=gunner פורסם: 11/-08-/2010 בשעה 08:51]הי נועה,

תודה על בוקר קסום במיוחד...

אין צורך בתיאורים פורנוגרפיים. מי שיש לו דמיון וקרא תיאורים קודמים (גם שלי), מבין שמדובר במשהו שונה לגמרי.

GUNNER שאמור להקרא GOONER ולהשמע GOONA קריצה

[/QUOTE]

אין טעם לפרט את כל התגובות של gunner מאז חסימתו ע"י נועה אלא רק את התגובה האחרונה שלו:

[QUOTE=gunner פורסם: 03/-03-/2011 בשעה 23:50]נועה - מזלך שזהו חלל וירטואלי.
אילו היינו עוסקים בעולם אמיתי ובזהויות אמיתיות היית נתבעת על ידי על שקר ודיבה.

את לא נרגעת ואת רק מחריפה את הטון. אני מנסה לרדת מהנושא הזה בכלל וממך בפרט.

העריכה שעשית להודעתך, שנוגעת לזהותי ונוקבת מעשים שלא עשיתי (הצקות, איומים, סחטנות), היא תעודת עניות לאישיותך המפוקפקת ומעידה על מה שאת.

בואי נודה על האמת, מאהבת את לא. תל אביבית? אולי.

אז איך קוראים לעיסוק הזה שנשים עוסקות בו ולוקחות תמורתו אתנן? אה, כן. לא לקפוץ. רק בהצבעה ילדים.

זהו. הבמה שלך. אני מהפוסט שלך יורד.

הבנתי.
[/QUOTE]

בדיון הנוכחי

[QUOTE=gunner]

פטור בלי כלום, הרי אי אפשר...

אז בתור משקיף מן הצד, נדמה לי שמקומו של הדיון הזה הינו בכל זאת בפוסט של הצפונבונית ולא בפורום קשקשת. הוא הרי משקף לשיטתו של מקסמקס את הפוטנציאל הגלום בשירותה של "המאהבת"(על כל משמעויות שירות הדב שהוא אולי עשה לה בדווחו...),

ומאידך, תגובתו של בינו 38 אולי מאזנת אך במעט את הפאתוס
ומשקפת את חוסר שביעות הרצון מן השירות הניתן ובעיקר בהיבט התמורה לכסף.
[/QUOTE]

היכן היו טענותיך הנ"ל בדיווחים המקוריים שלך ?

מדוע הדיווחים המקוריים שלך לא שיקפו את חוסר שביעות הרצון מן השירות ביחס לעלות ?

האם לא יכולת לנצל את זכותך ולומר כל זאת בצורה נעימה וברורה שכיום שינית את דעתך ואתה באופן אישי, לא חושב שיש הצדקה למחיר שהיא גובה ולהשאיר את חותמך בצורה מכובדת יותר ?

האם עליית המחיר מ 550 ₪ ל 600 ₪ או עצם העובדה שנחסמת ע"י נועה גרמה לשינוי הטונים לטונים צורמים ?

זה בהחלט לא נעים להיות חסום ואנחנו בטח ובטח שלא בחשנו בקדירת התבשיל

אבל אם לא מתאים לך המחיר ? דלג הלאה ...

לא זכור לי שהענקתי לנועה רובה קצוץ קנה כדי שתצמיד אותו לרקתך ולחייב אותך לבקר אצלה.

אני לא מוצא שום הצדקה להכפיש חבר פורום מכובד כדוגמת maxmax ולכן דעתך האישית ש...

"מקומו של הדיון הזה הינו בכל זאת בפוסט של הצפונבונית ולא בפורום קשקשת" לא מקובלת עליי כלל ועיקר.

נחזור לחבר הפורום bino38 אשר בעטיו נוצר הדיון המופרד הנוכחי.

לא זו בלבד שלטעמי פשע ברכיל על חבר פורום אמין הוסיף הוא חטא על פשע ובמקום לפנות להנהלה ולבקש בצורה מנומסת ליצור קישורית מהדיון המקורי של נועה לדיון הנפרד הזה.

בנסיון לעקוף את ההנהלה הגיב ללא אישורנו וניסה לכתוב שם

[QUOTE=bino38]

לכל החברים שלום.

מן הראוי שתדעו שישנה תגובה שלי לתגובה של מקסמקס.

ההנהלה משיקוליה שלה החליטה להפריד את התגובה שלי לפוסט נפרד, רק שמן הראוי שכל החברים ידעו שככל שמחליטים להפריד את התגובה שלי לפוסט אחר, מן הראוי היה להפריד גם את התגובה של מקסמקס לפוסט אחר, כך שהתגובה של מקסמקס לא תופיע בפוסט זה של נועה.

חבל שההנהלה בחרה שלא לערוך את האיזון הראוי ביני ובין מקס מקס, שלא לומר על כך
שיתכן שההנהלה בחרה כאן ללכת לטובת צד אחד מאוד מסוים, הצד של השבלול.

חבל שכך, שכן לטעמי הדברים שכתבתי הינם ענייניים ומן הראוי שייקראו ע"י תוקעים פוטנציאליים שמתלבטים האם לתקוע בשבלול זה או בשבלול אחר.

בברכה, בינו

[/QUOTE]

אילו היית מבקש מאיתנו מראש ליצור את הקישורית והיידוע כנראה היינו נעתרים לבקשתך.

מאחר ולא ביקשת זאת מאיתנו גם התגובה הזו שלך נזרקה לדיון שכאן.

לידיעתך, היידוע והקישורית אכן יתווספו לפוסט של נועה בהמשך !

הבה נבחן כעת את שינויי המגמה של bino38

[QUOTE=bino38 פורסם: 06/-07-/2010 בשעה 14:42]שלום לכולם.

ביקרתי את נועה. עונה בדיוק על התיאור: חמודה, חיננית, בעלת אנרגיות טובות, נשית מאוד, גוף מדהים, חזה גדול ומדהים והכי חשוב: בחורה שירותית שיודעת לפנק ואוהבת להתפנק.

פשוט מאהבת ברמה.

יצוין שמיקום הדירה דיסקרטי, חדר ה"עבודה" מדהים ומזמין, פשוט הרגשה של חלום.

נהניתי מכל רגע. חוויה של פעם בחיים.
[/QUOTE]

לאחר הכרזתה של נועה על מתן שירות אוראלי מוגן

[QUOTE=bino38]הי.
מסכים עם התגובות החיוביות לגבי נועה, היא באמת בחורה מקסימה. אני מבין שכיום המציצה שהיא מעניקה היא מקונדמת, זה טוב לבריאות שלה וגם לבריאות של הלקוחות.

יחד עם זאת, חשוב שאנשים בפורום ידעו שיש בחורות נוספות שנותנות תמורה לא פחות טובה ובמחיר הרבה יותר שפוי. בתקופה כזו, מן הראוי שאנשים ידעו שגם בחצי המחיר, דהיינו תמורת 300 ש"ח ואף פחות, ניתן לקבל שירות מבחורות פרטיות שהן נשים מדהימות ונפלאות, שירותיות ומעניקות חוויות סוערות.

ודי לחכימא ברמיזא, כל אחד ואחד יוכל לשקול את מירב השיקולים ולקבל החלטות מושכלות.

רצוי שכל החברים ידעו ויפנימו את האמור לעיל, מבלי לפגוע בכהוא זה בנועה.

בינו
[/QUOTE]

נועה בהמשך ביטלה את הכרזתה שהמציצה אצלה מקונדמת וניסתה להסביר שנתקפה בחרדה עקב שמועות שמפיצים עליה בהודעות פרטיות.

בנוסף, הכריז bino38 כי נחסם ע"י נועה מלהתכתב איתה.

תגובתו האחרונה שם הייתה:

[QUOTE=bino38]נכתב לעיל כך:

[QUOTE=Venus Butterfly]ועוד שתי מילים אחרונות: בבקשה, תחשבו על זה (כן יצא לי להתכתב עם נועה) לפי המעט שהספקתי להכיר את נועה, מדובר בבוחרה מאד רגישה (וזה אולי חלק מהחן שלה) אז אילו אני הייתי צריך להעיר לה הייתי משתדל לעשות זאת בעדינות רבה ובהרבה תמיכה, כי סה"כ אין פה כל כך הרבה בנות שמנהלות איתנו דו שיח פורה [/QUOTE]

לדעתי, תקנו אותי אם אני טועה, הדברים שנכתבו לעיל ביחס לנועה אינם מעידים על דו שיח פורה, אלא אם כן, אנו מאמצים את מדיניות שכנינו הערבים, שמגדירים משטרים קשוחים ואפלים כדמוקרטיות נאורות.

הגיע הזמן בהחלט להפסיק את התכנים הדביקים והחד-צדדיים, בואו נשים את הדברים על השלחן.

ניסיון לסתימת פיות, חסימת האפשרות של נועה לקבל ממני תשובות ל- 2 הודעות פרטיות ששלחה לי, כולל בקשתה להעביר את הודעתי לפוסט אחר- כל זה אינו מעיד על דו שיח פורה.

בהחלט אני מסכים עם הקביעה שהחברים הינם מספיק אינטליגנטים כדי לשקול את הדברים, חשוב מאוד שיתפרסמו גם הדעות שהן בבחינת "היפכא מסתברא", זוהי גם אחת המסקנות ממלחמת יום הכיפורים, וכבר נאמר "והחכם עיניו בראשו", כל אחד יעשה את שיקוליו, העיקר שנצליח למנוע מצב של "לפני עיוור לא תיתן מכשול".

בינו [/QUOTE]

הסיסמא האחרונה חזרה על עצמה גם כאן בדיון

[QUOTE=bino38]
למיטב הבנתי, התגובות דלעיל היו צריכות להיות בוודאות בפוסט של נועה,
זאת מן הטעם שהפוסט אמור להאיר את הדרך לחברים היקרים,

ובבחינת "בפני עיוור לא תיתן מכשול".

[/QUOTE]

אז bino38 היקר...

אם ביולי 2010 דיווחת לחיוב אודות נועה ואם נועה חזרה בה מהחלטתה הזמנית והקצרה לשנות את השירות למציצה מקונדמת ותוסיף על זאת את העובדה שהעלות שלה לא השתנתה מאז ביקורך היחיד אצלה,
האם ניתן להסיק שגם הדיווח המקורי שלך לא היה אמין ומוסיף הוא למצג שווא שנוצר בפורום גם בתרומתך ??

האם הדיווח המקורי שלך גם הוא בבחינת "בפני עיוור לא תיתן מכשול" ??

האם מישהו ניסה לסתום את פיך ולא לתת לך לדווח על בחורות פרטיות נשים מדהימות ונפלאות, שירותיות ומעניקות חוויות סוערות.בחצי המחיר כדבריך ? - התשובה היא - לא ! זכותך וחובתך כחבר הפורום לדווח עליהן מוחא כפייה וכן ירבו.

העובדה שייתכן ונעלבת מחסימתך ע"י נועה לא מבטלת את
זכותה להשתמש בכלי זה
ומבלי לתת הסברים על כך לאיש.

את אשר התרחש ביניכם רק שניכם יודעים וטוב יהיה עבורך שכך ישארו פני הדברים.

כתבת גם

[QUOTE=bino38]
שים לב, שחלק מהביקורת, לפחות שלי, היתה לענין המחיר.

......

......

כמובן, אנו חיים במדינה דמוקרטית, וכל אחד ידחוף את פינו בשבלול המתאים לו.
[/QUOTE]

הביקורת על המחיר הייתה צריכה להתבצע בדיווח המקורי ואם מבחינתך בינתיים השתנו הדברים או השקפתך למצב של

אִיפְּכָא מִסְתַּבְּרָא היית יכול להתבטא בשפה ברורה ולכתוב ששינית את דעתך המקורית אודות נועה ושלדעתך כיום היא עיסקה לא משתלמת למרות כל הסופרלטיבים שהרעפת עליה ולהשאיר את חותמך בדיון של נועה בצורה מכובדת.

במקום זה בחרת להתקיף את maxmax שכפי שהבהרתי לא מקובל עליי הדבר
ובעיניי כל המגמה הזו של לשנות עמדה כי אתה חסום מסיבות שרק האל אתה ונועה יודעים אינו כשר !!

מדוע לא תפנים ותנהג כפי שכתבת בעצמך:

כמובן, אנו חיים במדינה דמוקרטית, וכל אחד ידחוף את פינו בשבלול המתאים לו.

לחברים יקרים שהגיבו עד כה, כפי שהבנתם לא היה כאן כאן עיניין של חפירות ואי שביעות רצון מנועה עצמה כפי שפירשו בטעות maxmax, רימינג מעשי ו- Venus Butterfly (אגב Venus Butterfly לטעמנו חטף כאן עלבון לא מוצדק והגיב בהבלגה ראויה לשבח על כינוי דיווחי האמת שלו כסיפורי פוגי) אלא טענות מוסוות של יוקר מחיר או סוג שירות. נועה כתבה בצורה רהוטה שחזרה בה מאוראלי מוגן וציינה את הטענות שע"פ העדויות שנשלחו להנהלה אכן התנהל מסע של זרעי שמועות משמיצות מאחורי הקלעים.

כמנהל הפורום לא מקובלים עליי לא הנסיון להכפיש את שמו של maxmax, לא לינץ' ציבורי ולא הקזת דם פרטית.

על אף שלא הוכח ... ההנהלה לא תיתן ידה להקזת דם, לינץ' ומסעות צליבה מתייפיפים כנגד מי שלא נכנעת לבקשות בניגוד לרצונה. אם ישנם טענות כלפי חבר/חברת פורום או שאתם מרגישים שנפגעתם ממשית ממנו/ממנה, אתם יכולים לממש את זכותכם ולהפנות את טענותיכם להנהלה בצירוף כל המידע הרלוונטי לשיפוטנו.

מי שסוג שירות או מחיר של נותנת שירות לא מתאים לו מוזמן לוותר עליה !!

הלחצים היחידים שיפעלו הם לחצי השוק ביקוש/עלות.

• מן הראוי ש bino38 יתנצל פומבית בפני maxmax ויבהיר את עצמו

• החבר bino38 והחבר gunner
    יהיו מנועים מלפרסם תגובות בדיון של נועה עד לתאריך 1/5/2011

• שמורה לכם הזכות להגיב בדיון פומבי זה

• מי מכם שיבחר לעשות זאת מוזמן להשאיר טלפון ומועדי התקשרות נוחים לשיחה אישית איתי כפי שכבר עשו עשרות רבות של חברים במרוצת שלוש השנים שאני מנהל את הפורום וגילו שהדיקטטור לא נושך קריצה

ותק ואמינות נרכשים לאורך זמן כשבחלק מהמקרים יש עליות וירידות כולי תקווה כי מעז ייצא מתוק.

קיימים מספר פארמטרים יסודיים למדווחים אמינים כולי תקווה שלא תיכשלו ומגיא עמוק תעלו להר גבוהה.

עמית,

המנהל הכללי של הפורום

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

19
למרות שנושא הדיון לא מעינני, אבל מניסיוני מקראית הודעות של Redone ומהתכתבות אישית, בהחלט מסכים עם דברי עמית:

"למעט החבר redone שבעיניי היה בבחינת צדיק יחיד "

בהרבה דברים אני רואה כמעט הפוך ממנו, אבל תמיד מוריד את הכובע מול צלילות ועומק כתיבתו.
ערבה אנושית2011-03-12 20:04:59

20
לידיעת החברים:

חבל שאת התגובה של מקסמקס, שאוהדת את הפרוצה השאירו, ואילו את התגובה שלי הפרידו.

כנראה שבאמת הכסף יעוור עיני חכמים, ההנהלה מקבלת כסף מהפרוצה עבור הפרסום, לכן ההנהלה מוטה כלפיה ולטובתה.

אני, שמעוניין בטובת החברים, או לכל הפחות להאיר את עיניהם, מופרד לפוסט אחר.

לשיפוט החברים.

מציע להנהלה לשמור על איזון, לשקול גם את טובת החברים.

בינו
בנימין הפטיש
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”