כ דייט 69 - דף 2 - סקס אדיר

דייט 69

11
[QUOTE=לשונאי]
הבעיה במחיקת הודעות בדואר ללא התראה היא שאני לדוגמא שמרתי ככה מספרי טלפון וידעתי שתמיד אמצא בתא הד ואר מספרים שקיבלתי מאחרים. כך גם שלחתי מספרים למי שביקש. אוצר בלום של ידע הלך לאיבוד. ברם אולם, עם ההתקפה שהפורום סופג מהתקשורת , ח"כיות ופמיניסטיות יתכן והעברת פרטים ומספרי טלפון בין החברים עלולה להיחשב כסרסרות. 
בוואלה פורסמה כתבה על שוגרדדי וצוטטו כמה נשים שנגעלות מכל הסיפור  מתקתקות בכוונה אבל מבקשות ומקבלות 1900 שח לפגישת היכרות. כל הכתבה  עסקה בהשמצת הגברים שמשלמים וגורמים טראומה לזונות בנות זונות שמתפרנסות ברמת היי טק מלפתוח רגליים. שום מילה על הנשים כנצלניות וכמחפשות כסף קל. אוקצור, יחסי הציבור שלנו לא משהו לאחרונה 
[/QUOTE]

אני שומר במייל פיקטיבי, מעיין בו רק במצב של גלישה בפרטיות. מספיק טוב בשביל הסביבה שאני נמצא בה, שלא מספיק חכמה כדי למצוא משהו.

דייט 69

12
תודה רבה נחמן שי

[QUOTE=חולה חזה עומד]חברים נכבדים בואו בבקשה ננסה קצת לעשות כאן סדר, על מנת ששאלות כאלו בעתיד לא ישאלו.
הפורום בימים אלו עובר תהליך של התייעלות, ולאור זאת ההנהלה מחקה הרבה פוסטים מיותרים שהיו כאן, עכשיו
כל חבר שהגיב באותו פוסט שנמחק אז כמובן שאותה הודעה שהגיב באותו פוסט לא נחשבת, וכמות התגובות שלו
ירדה פלאים, כנ"ל גם אצלי ואצל עוד הרבה חברים כאן,.
לגבי ההודעות הפרטיות, אז גם ההודעות שלי היוצאות והנכנסות נמחקו כולם, וכן אצל עוד רבים כאן מחברי הפורום, וגם
זה קשור לצערי לתהליך שעובר הפורום עכשיו, אנא חברים קבלו זאת בהבנה כנה, אין כל כוונת זדון לבוא ולמחוק לכם
את ההודעות, אלא כל המטרה שיהיה כאן פורום פורח ומשגשג, בריא ומלא חיים כמו שהיה עד עכשיו, ונעשים מאחורי
הקלעים מבלי שאף אחד יודע, מאמצים כבירים להשאיר את הפורום על כנו, אז בבקשה חברים נכבדים בלי תלונות כאלו
ואחרות, עדיף שזה יגמר בזה, ולא חס וחלילה נישאר בלי הפורום הזה בכלל.
לילה טוב לכולם חברים.
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

דייט 69

13
[QUOTE=חולה חזה עומד] ונעשים מאחורי
הקלעים מבלי שאף אחד יודע, מאמצים כבירים להשאיר את הפורום על כנו
[/QUOTE]

כן.. שמעתי ש 669 ,8200, השייטת וסיירת מטכל כבר פועלים בנידון.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

דייט 69

14
למה כתבת שייטת?
הוא יודע שייטת זה ים,
עוד יגיע מחר עם מצופים...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

דייט 69

15
הייתי כותב 669, 8200, 13 , 269
אבל פחדתי שהוא ינסה להתקשר
או יותר גרוע,יעשה העתק/הדבק ויעביר אותם לכולם בפרטי. Shocked
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”