כ האם המשולש ושות' הזה לגיטימי ? bino38 Vs maxmax - דף 3 - סקס אדיר

האם המשולש ושות' הזה לגיטימי ? bino38 Vs maxmax

21
תגובתי זו מתייחסת להנהלה.

קראתי מס' פעמים את התגובה שלי לתגובה של מקסמקס, אני ממש לא מבין על מה אני צריך להתנצל.

התגובה שלי היתה מכובדת, מאופקת וללא כל דופי.

אני חושב שההנהלה צריכה להתנצל בפניי, על זה שמבצעת איפה ואיפה ביני ובין מקסמקס.

אין כל סיבה להפריד את התגובה שלי מהפוסט של נועה, זולת רצון מעוות לרצות את פני הפרוצה, שככל הנראה משלמת להנהלת האתר.

לענין ציטוט התגובה שלי לאחר הביקור אצל נועה, אציין שגם המחיר בעבר היה שונה מהמחיר נכון להיום והיה זול יותר, כמו כן מאז יצא לי להכיר באמצעות האתר ו/או פרסומים אחרים בנות נוספות, שלדעתי נותנות תמורה טובה יותר במחיר הרבה יותר שפוי.

שימו לב שגם בתגובות הבאות שלי בפוסט של נועה לא השמצתי את הנערה, למרות שיש לי בהחלט מידע אותנטי לגביה, ואשר משיקולים שלי בחרתי שלא לפרסמו בפומבי.

כאשר קראתי שהיא מבצעת מציצה מקונדמת, חשבתי לתומי שממילא היא נותנת פיתרון מסוים לחברים.

לצערי, הבחורה כנראה לא יציבה, נבהלה ממה שנכתב, וחזרה בה מהמציצה המקונדמת.

הדברים שכתבתי מדברים בעד עצמם, אני לא חושב שעברתי את גבול הטעם הטוב, נתתי תגובות רציניות, ענייניות ומכובדות.

שבוע טוב לכל החברים.
בנימין הפטיש

22
[QUOTE=bino38
נכתב במקור בדיון של נועה למרות האיסור עד 1.5.2011]לידיעת החברים:

חבל שאת התגובה של מקסמקס, שאוהדת את הפרוצה השאירו, ואילו את התגובה שלי הפרידו.

כנראה שבאמת הכסף יעוור עיני חכמים, ההנהלה מקבלת כסף מהפרוצה עבור הפרסום, לכן ההנהלה מוטה כלפיה ולטובתה.

אני, שמעוניין בטובת החברים, או לכל הפחות להאיר את עיניהם, מופרד לפוסט אחר.

לשיפוט החברים.

מציע להנהלה לשמור על איזון, לשקול גם את טובת החברים.

בינו
[/QUOTE]

[QUOTE=bino38]תגובתי זו מתייחסת להנהלה.

קראתי מס' פעמים את התגובה שלי לתגובה של מקסמקס, אני ממש לא מבין על מה אני צריך להתנצל.

התגובה שלי היתה מכובדת, מאופקת וללא כל דופי.

אני חושב שההנהלה צריכה להתנצל בפניי, על זה שמבצעת איפה ואיפה ביני ובין מקסמקס.

אין כל סיבה להפריד את התגובה שלי מהפוסט של נועה,

זולת רצון מעוות לרצות את פני הפרוצה, שככל הנראה משלמת להנהלת האתר.

לענין ציטוט התגובה שלי לאחר הביקור אצל נועה, אציין שגם המחיר בעבר היה שונה מהמחיר נכון להיום והיה זול יותר, כמו כן מאז יצא לי להכיר באמצעות האתר ו/או פרסומים אחרים בנות נוספות, שלדעתי נותנות תמורה טובה יותר במחיר הרבה יותר שפוי.

שימו לב שגם בתגובות הבאות שלי בפוסט של נועה לא השמצתי את הנערה, למרות שיש לי בהחלט מידע אותנטי לגביה, ואשר משיקולים שלי בחרתי שלא לפרסמו בפומבי.

כאשר קראתי שהיא מבצעת מציצה מקונדמת, חשבתי לתומי שממילא היא נותנת פיתרון מסוים לחברים.

לצערי, הבחורה כנראה לא יציבה, נבהלה ממה שנכתב, וחזרה בה מהמציצה המקונדמת.

הדברים שכתבתי מדברים בעד עצמם, אני לא חושב שעברתי את גבול הטעם הטוב, נתתי תגובות רציניות, ענייניות ומכובדות.

שבוע טוב לכל החברים.
[/QUOTE]

אתה הולך מדחי אל דחי ועושה את אותה הטעות פעם נוספת !

הפעם משמיץ ללא בסיס, את הנהלת הפורום כועס ?!

להזכירך:

1. נועה לא מפרסמת באתר !
  2. הנהלת הפורום לא שייכת ולא כפופה להנהלת האתר (קרא קצת בפורום היסטוריה)
  3. הבחורות שמקבלות אישור חברות מקבלות במה פרסומית חינם אין כסף !! בפורום:
    מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד
    חבל שלא ניסית לאשש את הסברה שלך, כמובן ש....היית מתבדה.

4. אמינות ויושרה הינם נר לרגלינו מומלץ בחום שתאמץ ערכים אלו.

רצוי שתעבור בעיון רב על דבריי מהיום ותתקן את דרכיך.

תמיד שמורה לך הזכות לפרוש, איש לא מכריח אותך להיות חבר כאן, אבל אם כבר חבר אזי לפחות אחראי !

להתחיל לירות האשמות לא מבוססות כלפי maxmax אח"כ כלפי ההנהלה ועוד לטעון שהתבטאת בצורה מכובדת, מאופקת וללא דופי ...... זה לא עובד !!

קצת בגרות ונטילת אחריות לפני שלוחצים על המקלדת.

עמית,

המנהל הכללי של הפורום

19LOLx82011-03-12 21:15:04
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

23
ע"א אולי כדאי שתפסיק לחלק ציונים לאנשים?
אף אחד כאן לא עומד למבחן שלך ואתה לא יותר מוסרי או טוב מאף אחד הכותב בפורום הזה.
(אפילו אם זה כתוב לך ליד השם)

אנחנו מסכימים שהסגנון כאן הפך לרדוד ומטה ממנו, מה שהופך את הדיון בנושא המקורי לבלתי אפשרי מכיון שהסגנון הפך להיות הנושא הראשי.

מעבר לזה עמית חבל שלמדת מהמלוכסנת לכתוב הודעות ארוכות של שתו לי אכלו לי ציטטו לי לרגע חשבנו שאנחנו בשרשור אחרקריצה

מכיון שהדיון כבר הפליג למחוזות אחרים אז אנחנו מרשים לנו להיסחף קמעה ולציין שאין דבר כזו אמינות אבסולוטית אפילו אם הנהלת הפורום ירום הודה החליטה כך, האמינות היא סובייקטיבית ומותאמת לאישיות ולטעמו של המדווח ולכן לא צריך לפקפק באמינות המדווח אלה בהתאמת טעמו ואופיו לזה שלכם.

[QUOTE=ערבה אנושית]למרות שנושא הדיון לא מעינני, אבל מניסיוני מקראית הודעות של Redone ומהתכתבות אישית, בהחלט מסכים עם דברי עמית:

"למעט החבר redone שבעיניי היה בבחינת צדיק יחיד "

בהרבה דברים אני רואה כמעט הפוך ממנו, אבל תמיד מוריד את הכובע מול צלילות ועומק כתיבתו.
[/QUOTE]

24
עמית שלום.

קבל את התנצלותי על כך שלתומי חשבתי שבחורה שמפרסמת פוסט משלמת על כך להנהלה.

אבל, עדיין אני חושב שלא נעשה איזון נכון ביני ובין מקס מקס, שלא לדבר על כך שההפרדה של הפוסט וגם שינוי מיקומו יותר מפעם אחת, יש בהם טעם לפגם.

אני, מבחינתי סיימתי את הדיון בנושא הפרוצה נועה. אני חושב שהייתי לעזר לחברים שלא הכירו את הנושא ואני מבין שאנשים קצת פותחים את העיניים.

זה בהחלט מסתדר עם מה שקורה כיום בעולם הערבי, לא הכל מובן מאליו.

אני לא מתכוון לפרוש מהפורום, גם אם מאן דהוא חושב על כך.

אמשיך להשמיע דבריי כאשר אחשוב שהדבר נחוץ, שלא לדבר על כך שאמשיך לדווח מעת לעת.

שבוע טוב לכולם

בינו
בנימין הפטיש
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”