שדרוג האתר והפורום
32עוד רעיון שעלה לי, אולי להגביל את כמות המילים בדיווח ?
חלקנו חשים כסופרים מתוסכלים ומתפייטים על פני מאות מילים,
נראה לי שעדיף ונכון יותר "לצייץ דיווחים" לא ?
בכל אופן זו רק דעתי האישית
הכל מכל כל....
שדרוג האתר והפורום
35לוקח הרבה זמן עד שמאשרים חבר חדש, ועד שהוא ראוי לכתיבה שוטפת, לוקח המון זמן עד שמאשרים -אם בכלל- תגובה של מישהו חדש. חבל שלא תמיד יש מצב להשאיר בפורומים מס' טלפון של נותנות השירות. ההצעה שלי ; תפעילו כאן מתנדבים תמורת פיצוי כלשהו.
תודה רבה
שדרוג האתר והפורום
36[QUOTE=מיסטר גולד]לוקח הרבה זמן עד שמאשרים חבר חדש, ועד שהוא ראוי לכתיבה שוטפת, לוקח המון זמן עד שמאשרים -אם בכלל- תגובה של מישהו חדש. חבל שלא תמיד יש מצב להשאיר בפורומים מס' טלפון של נותנות השירות. ההצעה שלי ; תפעילו כאן מתנדבים תמורת פיצוי כלשהו.
ראשית, הדברים נעשים בפורום הרבה יותר מהר מבעבר... בזמנו המתנתי חודשיים לאישור הרשמה ולאחר מכן כמה שעבועות לפרסום של הדיווח הראשון.
תודה רבה
[/QUOTE]
ראשית, הדברים נעשים בפורום הרבה יותר מהר מבעבר... בזמנו המתנתי חודשיים לאישור הרשמה ולאחר מכן כמה שעבועות לפרסום של הדיווח הראשון.
לגבי הפעלת מתנדבים... היות ומרבית האנשים בפורום מעוניינים להשאר אלמוניים ולהנהלת הפורום ישנן גם מטרות רווחיות, כיצד אתה מציע לבנות צוות מודרטורים (עורכים) ?! ונושא הפיצוי עוד יותר מסובך... במה לדעתך יפצו את העורכים ?! בכוכבים ליד שם משתמש ?
שדרוג האתר והפורום
37להפריד את פורום BDSM ויחסי שליטה מפורום קוקסינליות :)
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שדרוג האתר והפורום
38[QUOTE=LevZahav]להפריד את פורום BDSM ויחסי שליטה מפורום קוקסינליות :)
[/QUOTE]

[/QUOTE]

הכל מכל כל....
שדרוג האתר והפורום
39לא חסר פנסיונרים, ואפילו חברים מוכרים וותיקים, שיהיו מוכנים להתנדב בחינם למען הקהילה ולמען הכיף.
כמדומני שיש כאן פורום סגור ותגובות לא מעטות שהוסרו עקב בקשות של נותנות שירות למיניהן, לא יזיק אם לכמה מתנדבים מסורים -יהיה גישה לזה.
כמובן, אפשר לפצות את המתנדבים בסכום סימלי -כדי שיהיה להם חשק לעבוד.
ההצלחה של הפורום מתורגם הרי בכסף, ולא מהנמנע שפורום אחר שכן מפרסם מס' טלפונים חופשי יצבור גובה, והפורום הזה ישקע, ולכן 3 מתנדבים מסורים שיעבדו היטב ויזיזו עניינים - יועילו לפורום בענק !
שדרוג האתר והפורום
40לא הכל עובד תקין מהנייד. העתקת קישור מהודעה בפורום ופתיחתה בלשונית חדשה בדפדפן כרום באנדרואיד מובילה לעמוד הראשי של האתר ולא לשירשור שהועתק.
יש להוסיף קטגוריות לפי מיקום. מה שעשו ב-wikizona זה יפה מאוד ובכיוון.
יש להפריד בין דיווחים על פרטיות לבין מכונים למיניהם. אני לדוגמא לא טורח כלל לקרוא דיווחים על תקתוקיות בעוד אחרים מחפשים רק מכונים כי הם מחפשים מבחר בחורות ובילוי זול.
יש חברים ותיקים בפורום (כמוני) שמאוד רוצים גישה לפורום הסגור של הבחורות הפרטיות.
בפורום חול, סינון לפי מדינה בתיבה נגללת. אין לי טעם לקרוא מאות הודעות על כל מדינות העולם אם אני מחפש הודעות רק על מדינה מסויימת. לצערי ישנם בפורום חו"ל הודעות עם כותרת כללית שאינה מכוונת למדינה מסויימת כגון "מבקש המלצה" או "מחפש שותפים לטיול".
במנגנון הדואר, להוסיף כפתור "העבר".
לבטל את כפתור מחיקת כל ההודעות בתיבת הדואר הנכנס, גרם ויגרום עוגמת נפש להרבה אנשים !
יחס גורר יחס