כ האם המשולש ושות' הזה לגיטימי ? bino38 Vs maxmax - דף 5 - סקס אדיר

האם המשולש ושות' הזה לגיטימי ? bino38 Vs maxmax

42
צדק צריך להיראות ולא רק להעשות. ולפיכך המחמאות בהחלט שייכות גם לפרקטיקל רימינג (מתנצל שהחמצתי את ההתיחסות שלו - כנראה לאור הדילוג שלי על הטקסטים בפוסט הנ"ל).

מאחל לכולם המשך התכתשות מרגשת. עדיף שתוציאו קיטור כאן מאשר על סביבתכם.
Live to ride and Ride to live

45
לעמית וצוות הפורום,

אני חוזר שוב על דברי מהתגובה הקודמת,העונש שניתן לבינו וגאנר פשוט מטריד אותי, הוא צועק מחוסר צדק ומחוסר מידתיות(שלא נדבר על המשפט ההזוי שנערך בתגובה של ההנהלה, שהזכיר יותר משפטי ראווה מתקופת סטאלין מאשר את התנהלות הפורום ההגונה ,שלפחות הייתה זכורה לי בעבר וכל זאת בהדגשות ונוצצים בסגנון עדות השרון והלוואל..).
עברתי טיעון ,טיעון ולא ראיתי שום הצדקה לסקילתם , אין כאן אלא ,התנצחות בין לקוח מאוכזב לבין מעריץ נלהב יתר על המידה ,שמניעיו עימו, כל ויכוח כזה שיוצא מפרופורציות טומן בחובו גם מטענים אישיים וזה לגיטימי ונעשה מ-2 הצדדים, קביעת העמדה של ההנהלה בויכוח היתה סובייקטיבית ומוטית בצורה בלתי הגונה והעונש מופרך.
עלינו לזכור שהפורום מיועד קודם כל וראשית לכל ,לנו הלקוחות ולקידום מטרותינו "הנעלזות" ולא לטובת הבנות(פרוצות...גם על המונח הזה כמה יפי נפש חלקו..?),אם הן מרוויחות מזה טוב,אני מעדיף את תועלתנו, ערוצים מסחריים מוטים ומעורפלים,היו לנו גם לפני הקמת הפורום.
אם בחורה סרחה אני מעדיף לראות מדי פעם ובאופן חוזר את התגובות השליליות לגביה כתמרור אזהרה ,גם אם הינן מועטות ,מאשר ליפול, בגלל תגובות נלהבות וחנפניות שמתפשטות בפוסטים שלהם כנגיף.
ליפי הנפש שהויכוח כאן נראה להם כ"בור מדמנה" אלו מוזמנים לרכב על אופנועיהם לכיוון השקיעה,כשאחת הנסיכות דבוקה לעכוזם ,או להיפך.
אבקש את תגובתכם לבקשתי לביטול העונש .

"אחד שאיכפת לו.."קריצה

49
חברים, איכשהוא יש תחושה שהדיון איבד קשר למציאות, וקצת חבל...

א. מקס ביקר ביקור חדש, נוסף, אצל נועה, ודיווח דיווח מפורט ומתלהב. לזה קוראים מידע חדש מהשטח.
בינו וגאנר לא ביקרו שוב אצלה. ולכן לא היה להם על מה לדווח. לזה קוראים אין-מידע חדש מהשטח.
אתם לא רואים שיש כאן איזשהוא הבדל יסודי ?

ב. העונש "הנורא" של בינו וגאנר הוא שהם לא יכולים להגיב בפוסט של נועה. בחורה ששניהם *לדבריהם* לא מחזיקים ממנה יותר
מדי ולכן לא אמורים להתעניין בה יותר מדי. מה בדיוק העונש בזה ?

ג. כל מי שמתלונן על העדר מידתיות וסתימת פיות כנראה לא הסתובב מספיק בפורומים דמוקרטיים מהסוג שידענו פעם, ושפשוט קרסו תחת נטל הדמוקרטיה. לכו לקבוצות usenet בחו"ל ותראו כמה בלאגן יש וכמה מידע אין, בגלל ההתנהלות הדמוקרטית. זכרו את הקבוצות ז"ל שהיו ביאהו ובגוגל. כדי שהעסק הזה יתקתק באופן יעיל צריכים כללי משחק ברורים וצריך מישהו שיאכוף אותם, כי חברים מאבדים את הרסן לפעמים, מכל מיני סיבות. בעולם הקר והאכזרי של צרכני שירותי המין, שבו כל פיסת מידע יכולה להציל אחד מאיתנו מיחס קר, תקתוק, או סתם שירות רע,אני מעדיף בכל יום בשבוע דיקטטור שדואג שהרכבות יצאו בזמן, על פני דמוקרטיה מידתית שאיננה סותמת פיות.

redone2011-03-15 23:21:45
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”