לעמית וצוות הפורום,
אני חוזר שוב על דברי מהתגובה הקודמת,העונש שניתן לבינו וגאנר פשוט מטריד אותי, הוא צועק מחוסר צדק ומחוסר מידתיות(שלא נדבר על המשפט ההזוי שנערך בתגובה של ההנהלה, שהזכיר יותר משפטי ראווה מתקופת סטאלין מאשר את התנהלות הפורום ההגונה ,שלפחות הייתה זכורה לי בעבר וכל זאת בהדגשות ונוצצים בסגנון עדות השרון והלוואל..).
עברתי טיעון ,טיעון ולא ראיתי שום הצדקה לסקילתם , אין כאן אלא ,התנצחות בין לקוח מאוכזב לבין מעריץ נלהב יתר על המידה ,שמניעיו עימו, כל ויכוח כזה שיוצא מפרופורציות טומן בחובו גם מטענים אישיים וזה לגיטימי ונעשה מ-2 הצדדים, קביעת העמדה של ההנהלה בויכוח היתה סובייקטיבית ומוטית בצורה בלתי הגונה והעונש מופרך.
עלינו לזכור שהפורום מיועד קודם כל וראשית לכל ,לנו הלקוחות ולקידום מטרותינו "הנעלזות" ולא לטובת הבנות(פרוצות...גם על המונח הזה כמה יפי נפש חלקו..?),אם הן מרוויחות מזה טוב,אני מעדיף את תועלתנו, ערוצים מסחריים מוטים ומעורפלים,היו לנו גם לפני הקמת הפורום.
אם בחורה סרחה אני מעדיף לראות מדי פעם ובאופן חוזר את התגובות השליליות לגביה כתמרור אזהרה ,גם אם הינן מועטות ,מאשר ליפול, בגלל תגובות נלהבות וחנפניות שמתפשטות בפוסטים שלהם כנגיף.
ליפי הנפש שהויכוח כאן נראה להם כ"בור מדמנה" אלו מוזמנים לרכב על אופנועיהם לכיוון השקיעה,כשאחת הנסיכות דבוקה לעכוזם ,או להיפך.
אבקש את תגובתכם לבקשתי לביטול העונש .
"אחד שאיכפת לו.."