כ האם המשולש ושות' הזה לגיטימי ? bino38 Vs maxmax - דף 6 - סקס אדיר

האם המשולש ושות' הזה לגיטימי ? bino38 Vs maxmax

51
יקרונית מסכים לחלוטין עם REDONE על דמוקרטיה לא מידתית, (בגלל הפחד לא להיות פוליקלי קורקטי קוראים לה מידתית שלא סותמת פיות) אבל במקרה ספציפי עם gunner נראה לי לא סביר בעליל ששמו אותו תחת פיקוח. (ושמח שהדבר הוסר במהירה)
אומנם אני כותב תחת הזהרה מאחים שלו לא לתת ציונים, אבל חייב להביעה הערכתי עמוקה לgunner

אבל יקרוני REDONE צודק לחלוטין: כול הדמוקרטיה באינטרנט (וגם בפוליטיקה) גורמת לרדידות מסוכנת ביותר.ובעקיפין לשליטת המכנה המשותף הנמוך ביותר. הפורום דוקא מתאפין ברמה מאוד גבוהה של דיווים וזאת תודות להנהלה.

אני אישית נכנסתי פעמים לוויכוחים מרים איתה, אבל מבין שגם אני חייב לשלם מחיר על רמה כוללת של איכות.

אפילו בגוגל המון ערכים מוצפים לפי שיטת הדמוקרטית בזבל. במיוחד הכול שקשור לאיסלם - הם מומחים להציף בתעמולה דוחה את הדפי חיפוס.

אין לי ספק שטוב שיש הנהלה עם שינים ולא תוהו ובוהו של חופש דיוח מוחלט.

52
לכל החברים שלום.

לאחר שהתבשרנו שעונשו של גאנר הוסר, יש לתמוה ולשאול מדוע עונשי לא הומתק? מדוע לא מסירים את הסיווג שלי תחת אזהרה?

אני קורא מעל בימה זו לחברים היקרים שיפנו בעצומה להנהלה למען הסרת הפיקוח מעלי והחזרת הדרגה שלי, בבחינת "החזרת עטרה ליושנה".

לעניות דעתי, עשיתי מעשה אצילי בכך שפתחתי את עיני החברים למציאות כפי שאני וחברים אחרים רואים אותה, בניגוד גמור לניסיון נואל ליצור מיתוג צפונבוני וכו'..., הדברים ידועים למי שקרא והתעמק בעניין.

אין לי כל ענין להגיב בפוסט של אותה נערה, אני חושב שהענין קיבל הדים חיוביים ביותר, ומעצם העניין מן הראוי להעלות אותי בדרגה ולא להוריד אותי בדרגה, ועוד לשים אותי תחת פיקוח, בבחינת "צדיק ורע לו".

נהפוך הוא, ובזמן שלפני חג פורים על אחת כמה וכמה: מן הראוי להסיר את עונשי, כשם שהוסר עונשו של החבר גאנר.

אנא בדקו את הכלים לפני חג הפורים, על מנת שהשושנות יצהלו וישמחו, עשו חיים ושמרו על הבריאות.
בנימין הפטיש

53
חבל שאנשים מנסים לפרש את מה שבין השורות של הנוסח שכתבתי ולכאורה מתעלמים מהשורות עצמן והנוסח המדוייק שפרסמתי.

מספר הבהרות שכנראה נדרשות:

בעבר, בינו38 וגאנר לא היו לקוחות מאוכזבים ולכן אין התנצחות בין לקוח מאוכזב ולקוח מתלהב.

לטנגו צריך שניים וכנראה התקשורת/קשר הסתבכו בין נועה והצדדים המעורבים במרוצת הזמן מסיבות שונות.

הדבר שקומם אותי היו האשמות לא מבוססות (נא לעיין מחדש ולהבין מה בדיוק קומם אותי) שהוטחו במקסמקס.

העברה לסטאטוס של תחת פיקוח (ולא תחת אזהרה) הינה רק כלי אכיפה ולא "העונש" עצמו !

משתמשים תחת פיקוח לא יכולים לערוך ולא יכולים לשנות הודעות שלהם
כמו גם לא יכולים לפרסם הודעות ללא אישור מקדים של אחד המנהלים.

להזכירכם, העונש החמור שגזרתי היה אי כתיבה בפוסט של נועה והוא נקצב עד לתאריך 1.5.2011.

עונש קשה מנשוא לכל הדעות. קריצה

לפחות גאנר הרים את הכפפה שהושטתי לו ופנה אלינו.

לאחר ששוחחתי עימו אישית (טלפונית) יכולתי לעמוד על טיבו ולשחרר אותו מכלי האכיפה "סטאטוס משתמש תחת פיקוח" מאחר והערכתי שאני יכול לסמוך עליו שיכבד את החלטתי לעיל.

בינו38 לא בחר לממש את האופציה של לפנות אליי לשיחה אישית.
למותר לציין שעם הרשמתו בינו38 הוכנס לסטאטוס של "תחת פיקוח"ולאחר שפנה אלינו בהודעות פרטיות והבין את הכללים לכתיבה אחראית, קיבל הזדמנות נוספת ושוחרר מהסטאטוס המפוקח.

כל פעם מחדש, כואב לי לגלות שיש אנשים שפשוט לא יודעים לקחת אחריות על דבריהם למרות האינטלגנציה שהם מקפידים להפגין כפי שנוכחתי גם בדיון זה.

דיונים מסוג זה מלמדים לא מעט עלינו וגם על המגיבים.

בתקווה להמשך דיונים פורים ומפרים.

עמית,

המנהל הכללי של הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

56
[QUOTE=alon1972]קראתי את התגובה של ראול, אני מחזק את ידיו, לדעתי ההנהלה התנפלה שלא כראוי על החבר בינו, זה לא יעלה על הדעת.

סתימת פיות? ועוד באינטרנט?

הגזמתם לגמרי.[/QUOTE]

בינו אהובי - אל תטרח לנסות ולהכנס דרך הניק הזה!
אם לא שמת לב, גם הוא הושעה... Tongue קריצה Hug

קישקשתא2012-06-21 19:18:40
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”