מדור של באר שבע והסביבה
שדרוג האתר והפורום
621.ביחס לפורומים אחרים הפורום הנ"ל מאוד לא ידידותי בכל הקשור לצירוף קישור..תמונה..סרטון ..וכד..
2.אצלי באופן תמוהה גם לא קימות בכלל אופציות הדגשת טקסט..צביעת טקסט..גודל גופן וכד' שאני רואה שכן קיימות אצל משתמשים אחרים
3.יש לצרף לשונית חיפוש בטקסט חופשי שעל פי מילה או שתיים תאפשר לחפש פוסטים/דיווחים שקשורים בהן באותו תת פורום..
לדוגמה: מי שירשום בלשונית החיפוש בתת פורום "פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות" את המילה 'אלמוג', יקבל את כל הפוסטים והדיווחים הקשורים אליה
סליחה מראש אם אצלכם זה קיים..אצלי לא!
יש אמנם לשונית חיפוש בטקסט חופשי אבל היא לא נותנת כלום!!!
2.אצלי באופן תמוהה גם לא קימות בכלל אופציות הדגשת טקסט..צביעת טקסט..גודל גופן וכד' שאני רואה שכן קיימות אצל משתמשים אחרים
3.יש לצרף לשונית חיפוש בטקסט חופשי שעל פי מילה או שתיים תאפשר לחפש פוסטים/דיווחים שקשורים בהן באותו תת פורום..
לדוגמה: מי שירשום בלשונית החיפוש בתת פורום "פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות" את המילה 'אלמוג', יקבל את כל הפוסטים והדיווחים הקשורים אליה
סליחה מראש אם אצלכם זה קיים..אצלי לא!
יש אמנם לשונית חיפוש בטקסט חופשי אבל היא לא נותנת כלום!!!
שדרוג האתר והפורום
63[QUOTE=סופר לה טיב] יותר מדי דברים לא קיימים אצלך.
דרך המחשב..מערכת הפעלה Windows 10...דפדפן של גוגל כרום..
לא ברור לי למה אצלי לא קיימות האפשרויות האלה לחלוטין..לא ברור לי כמה מהן לא קיימות בכלל וכמה רק אצלי
באיזה דפדפן אתה משתמש והאם במכשיר מסוים יוצא דופן? היתכן שאיזשהו שילוב ביניהם פוגע באפשרויות.?
[/QUOTE]
דרך המחשב..מערכת הפעלה Windows 10...דפדפן של גוגל כרום..
לא ברור לי למה אצלי לא קיימות האפשרויות האלה לחלוטין..לא ברור לי כמה מהן לא קיימות בכלל וכמה רק אצלי
שדרוג האתר והפורום
64לא הגיוני...גם אני בכרום בווינדוס 10. זה בעיה באתר בפרופיל שלך...כל מה שרשמת קיים אם אינני טועה.
שדרוג האתר והפורום
65[QUOTE=charmer] לא הגיוני...גם אני בכרום בווינדוס 10. זה בעיה באתר בפרופיל שלך...כל מה שרשמת קיים אם אינני טועה.[/QUOTE]
גם אני חושב כך..
בכלל עד לפני כמה חודשים כל עמוד שליחת ההודעות בפרטי אצלי היה מלא בהוראות בג'יבריש והייתי צריך לנחש מה זה לשלוח ומה זה נושא..זה סודר..היתר לא!
לתשומת לבכם בהנהלה
גם אני חושב כך..
בכלל עד לפני כמה חודשים כל עמוד שליחת ההודעות בפרטי אצלי היה מלא בהוראות בג'יבריש והייתי צריך לנחש מה זה לשלוח ומה זה נושא..זה סודר..היתר לא!
לתשומת לבכם בהנהלה
שדרוג האתר והפורום
66היי,
הכפתור הכחול למעלה שמפנה לפורום, מפנה ללינק
http://www.sexadir8.com/categories.asp?CategoryID=28
זה דף ריק (למעט הפרסומות והמצלמות).
זה אמור להיות
http://www.sexadir8.com/forum
כדאי שיתקנו מהר... חבל לאבד את אנשי הפורום
יאללה... לספוג אחד לטובת הפורום
שדרוג האתר והפורום
68יש תקלה רצינית. יומיים לא הצלחתי להכנס לפורום. AB83 כתב מה בדיוק הבעיה. במקרה הצלחתי למצוא מעקף ולהכנס. אם זה ימשיך ככה, הרבה אנשים יעלמו מכאן.
שדרוג האתר והפורום
69אפשר לכתוב sexadir forums בגוגל, ואז לעקוף את הבעיה הזמנית הזו. להיכנס לאחד התת קישורים ונכנסים לאחד הפורומים..
כמובן שמי שיש לו בעיה. לא יכול לקרוא את הפתרון הזה.. אז כדאי לשים בעמוד הראשי..
אף אחד לא יעזוב.. אנשים מכורים..