כ שדרוג האתר והפורום - דף 10 - סקס אדיר

שדרוג האתר והפורום

94
רעיון מבורך,
להלן הצעות שלי (אני משתמש חדש יחסית אבל מקווה שהחווייה שלי תסייע גם היא לאפיון טוב יותר של האתר)
א) להפוך את סדר ההודעות כך שהאחרונות יופיעו קודם ולא בסוף כפי שקורה עכשיו (ימנע גלילה לסוף השרשור כדי לראות את ההודעות העדכניות)
ב) ליצור לינק שמרכז את ההודעות שככתבנו כדי שנוכל לראות תגובות במקום מרוכז ולא רק דרך הכניסה לכל מקום בו נרשמה תגובה.
ג) לאפשר פרסום של הודעות לפני ה-100 (אין לזה שום ערך הגנתי אמיתי וזה עלול לפגוע במוטיבציה של חדשים לפרסם)

המצפון אינו מונע מעשים רעים, הוא רק מקטין את ההנאה מהם.

שדרוג האתר והפורום

96
קודם כל, כל הכבוד על היוזמה לשיפור

אני חושב שבכל נושא צריכה להיות אופציה לסמן אם זו שאלה/בקשה או האם זה דיווח או סתם הערת ביניים כמו כל הכבוד על הדיווח ואופציה לסנן מהשרשור רק מה שרוצים לראות כלומר רק דיווחים או רק שאלות ותשובות עליהן

כך זה יקל על מי שרוצה לראות רק דיווחים או לענות על שאלות שנשאלו בנושא

כמו בן נושאים מופיעים עם התגובה הראשונה שנכתבה בסדר כרונולוגי מתקדם ולפי דעתי יותר קל ורלוונטי לקרוא את התגובות היותר עדכניות שבאמת משקפות את המציאות הנוכחית

סופ"ש נעים
יש לך חור אז צריך לסתום אותו ...

שדרוג האתר והפורום

97
אלן
רציתי להדגיש 2 דברים או שזה בגדול דבר אחד - מנוע חיפוש.
חייבים את זה. אחרת אני מחפש בעזרת הגוגל - מגדיר חיפוש באתר זה.
צריך להיות מנוע חיפוש לפי עיר / רחוב / סוג שירות וכו'
גם כן למה לא לעשות חיפוש במספר טלפון לפחות למי שחבר פורום ותיק עם כמות הודעות / שרשורים מינימלי. כלומר שמי שתרם לפורום לפחות כך וכך דיווחים - יכול להשתמש בחיפוש לפי טלפון. לדוגמה כשאני פותח שרשור עם הדיווח כל מישהי חדשה - אני מקבל הרבה הודעות בפרטי עם בקשות למספר. ולמי שלא מדווח אני כמעט לא שולח מספר.
כמו כן היה טוב לתת דירוג של רמת האמינות של המשתמשים על ידי משתמשים אחרים.
כל זה ראיתי בפורום sextalk שבמוסקבה..... כמה זונות יש שם.... אוי.....

שדרוג האתר והפורום

100
היי, אני משתמש חדש באתר.
לפחות שנתיים לא נפגשתי עם בחורות מהאתרים, לכן הדיווחים שלי לא יהיו רלוונטיים כרגע.
אך ברגע שאמצא את הבחורה המתאימה אני בהחלט אלך ואדווח אם יש טעם.
אבל כל הודעה שאני מפרסם ממתינה לאישור שלושה ימים לפחות, וזה מקשה על העניין, איך מגיעים למצב שלא צריך להמתין לאישור יותר?

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”