כ לתשומת לב ההנהלה - סקס אדיר

לתשומת לב ההנהלה

1

שלום חברים/הנהלה,

רציתי להפנות את תשומת ליבכם לתופעה "מסוכנת" ולא נעימה שקרתה לי בפורום זה. בעקבות אחד מדיווחיי פנה אלי, בפרטי, אחד מחבריי הפורום. בפנייתו הוא מסר לי טלפון של בחורה "פרטית" שכדאי לי מאד לפגוש. לבקשתי הוא סרב למסור פרטים נוספים. סקרנותי גברה והתקשרתי לאותו מספר. הבחורה, בצד השני, הייתה מאד נחמדה (וגם נשמעה מאד אינטליגנטית ולתחושתי גם אחלה כוסית). אולם, לטענתה, היא אינה בחורה "עובדת". היא ספרה שהיא פרסמה מודעה, באתר הכרויות מפורסם, במטרה למצוא קשר רציני לחיים. שספרתי לה איך הגעתי אליה היא פשוט נתקפה בחרדה אמיתית. לדעתי חבר הפורום, שמסר לי את מספר הטלפון (שמו שמור במערכת), עשה זאת במטרה לנקום או לפגוע בה מסיבה כלשהי (יש לי השערה בעניין).

אם יש מישהו נוסף שזה קרה לו מוזמן לפנות להנהלה בעניין זה.

לדעתי על ההנהלה להרחיק אנשים כאלה מהפורום לאלתר.

מה דעתכם?

בכבוד למומחה,

רמי שפירא

החרמן, השגלן הקטן

לתשומת לב ההנהלה

4
יותר מידי דם רע יש כאן בזמן האחרון!

אני מציע שכולם ירגעו. אני בטוח שרמי שפירא איננו שמו האמיתי, אך זה עדיין לא אומר שהוא מחפש לנקום במישהו שזהו שמו האמיתי. אמנם עדיף שהחברים כאן יבחרו לעצמם כינויים קצת פחות שנויים במחלוקת (מאשר שם שיכול להיות של מישהו), אבל אני משוכנע שחברנו שפירא פעל בתום לב, לא ככה מר שפירא?

לגבי מה שהוא מספר, אני מניח שהתופעה הזו חזרה וחוזרת על עצמה בכל מיני מקומות וגם אצלנו בפורום. זה אחד החסרונות שמביאה איתה השיטה (של אנונימיות אינטרנטית). החסרון הבולט השני הוא ההשתלחות וחוסר הנימוס שקיים בטוקבקים וגם אצלנו בתגובות וחבל שכך.

אל תאמינו לכל מילה של חבר פורום בעל "ותק" של שלוש הודעות שנרשם לפורום לפני יומיים. אני משוכנע שמי שקיבל בפרטי המלצה ממישהו ותיק בפורום (למשל מחברנו המהולל יוניקורן) ודאי שמח על ההמלצה וגם הטלפון שצורף היה אמין.

שפירא, אני ממליץ לך ולכל האחרים שנתקלו בסיפור דומה להעביר את הפרטים בפרטי להנהלה (כמו שמן הסתם כבר עשית) ולתת להם לעשות את עבודתם נאמנה, ממש כפי שהם עושים בכל יום ובכל שעה ().

לתשומת לב ההנהלה

5
פשוט, אני מחזק את דבריך בכלל ולגבי מר שפירא בפרט.

אנשים באופן כללי חייבים לרסן את התגובות שלהם פה. מי מהשתמשים החדשים שעוד לא שם לב, זה לא פורום של חבורת
טיפש-עשרה ששולפים מה שבא להם, משם למקלדת ומשם למסכים שלנו.
יש כאן אנשים בוגרים וחלקנו אפילו עונים על ההגדרה של מבוגרים.

Dimulkap ו- BKing, תחושתי האישית ששפירא הוא אדם אמין, אינטליגנט עם לא מעט ניסיון בתחום שמשתדל להביא דיווחים אמינים ותגובות עם טעם לטובת כולם כאן, ולמרות מיעוט ההודעות שהוא פרסם, רבה האיכות בהן.

יש לכם דברי טעם לומר, אמרו אותם בנימוס של אנשים בוגרים ורצוי בתוספת של דברים המגבים את ההצהרות שלכם.

בא לכם להראות שאתם מנסים לומר משהו מצחיק/בצחוק/באופן היתולי כלשהו, עצה ידידותית, תשמשו באייקונים בצד ימין, זה יעזור לכולם להבין את המטרה של ההערות שלכם.

אל תקחו את זה בתור סוג של התנשאות מצידי, אני באמת מנסה להעביר לכם את אופיו של הפורום הנכבד הזה כפי שאני רואה אותו.

Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

לתשומת לב ההנהלה

6

התאזרתי בסבלנות כדי לקרוא את תגובות החברים, אני אוהב לנהוג כך על מנת לגלות מי הם החברים האמיתיים שמבינים את רוח הפורום.

והדברים הבאים :

[QUOTE=פשוט]יותר מידי דם רע יש כאן בזמן האחרון!

אני מציע שכולם ירגעו. אני בטוח שרמי שפירא איננו שמו האמיתי, אך זה עדיין לא אומר שהוא מחפש לנקום במישהו שזהו שמו האמיתי. אמנם עדיף שהחברים כאן יבחרו לעצמם כינויים קצת פחות שנויים במחלוקת (מאשר שם שיכול להיות של מישהו), אבל אני משוכנע שחברנו שפירא פעל בתום לב, לא ככה מר שפירא?

לגבי מה שהוא מספר, אני מניח שהתופעה הזו חזרה וחוזרת על עצמה בכל מיני מקומות וגם אצלנו בפורום. זה אחד החסרונות שמביאה איתה השיטה (של אנונימיות אינטרנטית). החסרון הבולט השני הוא ההשתלחות וחוסר הנימוס שקיים בטוקבקים וגם אצלנו בתגובות וחבל שכך.

אל תאמינו לכל מילה של חבר פורום בעל "ותק" של שלוש הודעות שנרשם לפורום לפני יומיים. אני משוכנע שמי שקיבל בפרטי המלצה ממישהו ותיק בפורום (למשל מחברנו המהולל יוניקורן) ודאי שמח על ההמלצה וגם הטלפון שצורף היה אמין.

שפירא, אני ממליץ לך ולכל האחרים שנתקלו בסיפור דומה להעביר את הפרטים בפרטי להנהלה (כמו שמן הסתם כבר עשית) ולתת להם לעשות את עבודתם נאמנה, ממש כפי שהם עושים בכל יום ובכל שעה ().
[/QUOTE]

דברים אלו שנכתבו ע"י "פשוט" לא הותירו לי מקום להוסיף אף מילה.

כל מילה בסלע ! וכמובן שגם דבריו של HULIO

אגב, לשפירא:
אני אוהב במיוחד את יכולות ההתבטאות שלך בכתב ולדעתי אתה ברוך כישרון ויש לך באמת המון מה לתרום כאן ולהוסיף עוד נדבך להעלאת הרמה (זה תמיד מבורך). אולם למיטב זכרוני לא כ"כ התחברת לגישתנו לפני כשנה וההבנה שלך לגבי השקפותינו גששנית, עדיף היה לו פנית אלינו ישירות בערוץ הפרטי גם בעיניינם אחרים.

בטוחני שעם הזמן, תדע להפיק את המירב ממה שיש למערכת הפורומים להציע ולהפיק את התועלת והסיפוק המקסימאליים.

בברכת שימוש פורה ומפרה במערכת הפורומים,

עמית
המנהל הכללי של הפורום

19LOLx82009-9-3 18:51:17
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

לתשומת לב ההנהלה

7

להלן תגובתי לכל המגיבים:

לשתמש Dimulkap: תגובתך היא תת רמה!!!! מעבר לזה לא אגיב.

לשתמש BKing: תגובתך לא עניינית ומיותרת... בקיצור בזבוז זמן.

לשתמש פשוט: העברתי את הפרטים להנהלה - מה שהתכוונתי לעשות ללא הצעתך/הטפתך!!!

לשתמש Hulio: חזק ואמץ!!! קלעת בול!!!

למנהל עמית: תודה על התמיכה והקונסטרוקטיביות. העברתי לך את הפרטים בהודעה ישירה ואמתין לתגובתך.

בברכה,

רמי שפירא

החרמן, השגלן הקטן
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”