כ הודעה למנהל ???? אני - יחצן ???? - סקס אדיר

הודעה למנהל ???? אני - יחצן ????

2

אף אחד לא צינזר אותך !!!

התגובות שלך העוברו לדיון שהפך ללא אקטואלי ובעל סממנים יחצ"ניים ...

לא השתמשת באופציית החיפוש, ונכנסת ל"ריגשי" ?

אה אה - לא סימן טוב !

מה שכן ... איזה באסה שנגמרה החופשה שלי,

בכל אופן יום נהדר לכולם

דיון זה ננעל

ברוכים הבאים למשמרת שלי

Raphael

3

מנהל יקר,

כנראה לא קראת מספיק את מה שאני כותב וכתבתי ב-3 השנים האחרונות בפורומים המקביליים , ביאהו ולאחריו ב-GMAIL וזה הביא אותך, ואני עדין לא מבין, לכתוב עלי שאני יחצן.

האם שאלה תמימה על שם של נערת ליווי במקום מסויים מביא אותך לחשוב שאני יחצן, נשמה הזוי מאד.

אז אני מוכן לפגוש אותך אישית ליד מקום עבודתי ומשרדיי בקריית המדע באזור התעשיה לוד, רק מתי שתרצה ובכל שעה שתרצה בהתראה רצויה, ותראה בעצמך עד כמה אתה טועה ובגדול.

ממתין להתנצלות

4

huntman69 יקר

ראה את שכתבתי כאן קודם "אף אחד לא צינזר אותך"

ואתה לא הואשמת ביחצנות !!!

ציינתי עובדה שהנושא שפתחת בנפרד סגור ולא אקטואלי יותר ולכן תגובתך הועברה לדיון המוביל,
ועל הדרך ציינתי שבדיון (ולא בך) היתגלו סממנים יחצ"ניים !

מדוע ולמה בחרת להיעלב זאת איש לא ידע ...

שן סמוך ובטוח כי איננו מטילים בך דופי צייד יקר והבה נגלה מעט יותר בגרות.

צא לדרך ותתחיל לכתוב מחוויותיך בשטח. הדבר יחזק ויבסס את תדמיתך בצורה הטובה ביותר.

עלה והצלח וכה לחי וכו'... וכו' ... וכו' ...

ברוכים הבאים למשמרת שלי

Raphael

6

מנהלים יקרים, עם כל הכבוד לעבודת הקודש שאתם עושים כאן בשבילנו בניהול הפורום, סבורני כי הפעם טעיתם.

השרשור המדובר (על חיים עוזר 20 פ"ת) הוא בסה"כ מס' דיווחים מתלהבים של חברים שונים (ובתוכם אני הקטן). אני מאמין שאף אחד מהחברים אפי' לא מכיר אחד את רעהו, ומוגזם לומר כי היתה כאן כוונה כללית של כולם יחד ליחצנות.

פשוט מס' חברים התלהבו מהמקום ודווחו, ולשם כך בדיוק קיים הפורום הזה.

אני בהחלט אחד שלא סובל יחצ"נות בפורום, אבל כפי שתווכחו לראות, הרי אני עצמי כתבתי שאין מה לחפש בדירה הזו, לאחר שלין עזבה.

לדעתי, לין היתה ליגה אחת (לפחות...) גבוהה יותר מהבחורות שיש שם היום, וחבל שהיא עזבה. אין לי ענין לייחצ"ן את המקום, מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא משלם לי על כך...

אני ידגיש שוב, שמאז שלין עזבה אני רק מתחרט על כל ביקור שאני עושה במקום, אצל כל בחורה אחרת שלא תהיה.

מקוה שהבהרתי את עצמי כראוי, ואשמח לקבל את תשובתכם כאן או בה"פ.

מעריך את עבודתכם ומוקיר תודות - TITI.

7

titi

אתה עוד חבר יקר ומוערך בפורום ! קצת מתלהב בסבבה ובראש טוב אבל מוערך בהחלט !

הדיון שזרקנו לזבל איבד מהרלוונטיות שלו ולכן הוא נזרק ...

כנראה שבעלי המקום התלהבו בצורה יתירה מאפקט הדיווחים והגיעו למצב שבו היה שימוש בלא פחות משלוש דמויות שונות (שנשלחו מאותו המחשב !!!) ומעודדות בדיון.

אילו הנושא היה עדיין אקטואלי, היינו מעיפים רק את התגובות המיוחצ"נות ופוקחים 7 עיניים על הכתובת האמורה.

מאחר ונושא הדיון הפך ללא רלוונטי, בחרנו לזרוק את כל הדיון הספציפי לזבל.

בברכת יום נפלא

19LOLx82008-7-30 17:26:28
ברוכים הבאים למשמרת שלי

Raphael
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”