כ מה קרה עם הוילה ספא בפתח תקווה? - סקס אדיר

מה קרה עם הוילה ספא בפתח תקווה?

5

אני בכלל לא מבין מה ההתלהבות מהוילה ספא.

הייתי שם כמה פעמים, ראיתי כמעט תמיד רק כוניפות...

כשכתבו עליהם כמה פעמים כאן כולם מיד הבינו שמישהו משם ( כנראה בעל הבית ) כתב עליהם, הפירגון המזוייף הזה וה"ליכלוכים" על המקומות האחרים בפתח תקוה תמיד היה נראה מוזר וחשוד.

אז בינינו, גם אם הם יסגרו לא יקרה שום דבר נוראי...

מחפש את הדבר האמיתי!

7

זה לא נכון בכלל!!

יש שם באמת עליות ומורדות

שרון היתה קטלנית באמת פצצה

וגם ספיר שהיתה שם ,אין הרבה דברים כאלה

היום גם אני התקשרתי ובאמת ענו לי בסוף אמנם גבר ענה אבל ענו

ד"א ...ספיר עדיין עובדת בבנקוק ספא אבל רק בימי שישי וגם מעין התמניה חברה שלה עובדת שם

ויש שם אקסטרות.

alonyaa2010-1-11 21:13:56

8

כן למעיין קוראים שם שירן ..

ואם אתה נראה נחמד ותמורת 100 נוספים אז הן גם פותחות רגליים ..

יש שם עוד אחת אשכנזיה קטלנית בשם קרן .

היא בחורה בהירה וחטובה עם עיניים כחולות והיא לובשת את הפיאה של הדתיות מבני ברק .

היא תמורת 150 פותחת רגליים אם אתה נחמד , אבל גם תמורת 100 אפשר להסתדר איתה ..

לגבי הוילה ספא ומה שנכתב כאן למעלה אז דווקא נראה לי שהיוזר אבשלום הוא מאחד המקומות המתחרים חחח

בתכלס מצידי שיסגרו את כל פתח תקווה ..

סתם בזבוז של יצר וכסף , כך אם באמת רוצים להנות עושים את זה פעם בשבוע ולא כל יומיים ונוסעים כבר למקום איכותי ונהנים ..

10
פרדי קרוגר יקירי- טעית בגדול, אני יוזר אמיתי בדיוק כמו האחרים כאן, ויוכלו להעיד כאן כל החברים שפנו אליי בפרטי להמלצות. המלצתי להם על כל מיני מקומות ובנות, כך שאין לי שום אינטרס עסקי. אם תבדוק את כל מה שכתבתי, תראה שכתבתי על הרבה מקומות של מסאז'ים שאני מכיר ולקוח של חלקם כבר שנים, אני גר בתל אביב, ולכן מכיר הכי טוב את המקומות והבנות שעובדות כאן, אבל מדי פעם אני עושה גיחות למקומות ברמת גן, ראשון או פתח תקוה, ומה שכתבתי על הוילה ספא נבע מהתרשמות אמיתית שלי מהמקום, אבל קורה שגם אני טועה, הייתי שם רק 3 או 4 פעמים, כנראה שפחות ממך או מאלוניה... בכל אופן שיהיה לך ערב טוב, ותחשוב מה שאתה רוצה. לא מזיז לי.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”