כ גם כן דיון שבוער לפירומן בתחת - סקס אדיר

גם כן דיון שבוער לפירומן בתחת

2
כבר היינו בסיפור הזה (למי שזכרונו קצר) שאנג'לינה הודיעה על פרישתה מהעיסוק בזנות וחזרה לפה על 4 .
אנג'לינה (וכל שאר הזונות בארץ ובעולם) לא יכולה לעזוב את העיסוק בזנות מפני שאת הכסף שהיא מרויחה בזנות
לא מרויח אפילו פרופסור בטכניון . כמו שהבנתי אנג'לינה למדה ויש לה תואר פשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש נו אז מה? לכל חמור יש היום תואר ראשון והמדינה מפוצצת באקדמאים מובטלים. אם במקרה הטוב אותו אקדמאי מוצא עבודה הרי שהוא לא מקבל הרבה מעל משכורת מינימום בתור התחלה ולאחר כמה שנים טובות של ניסיון הוא מרויח לא הרבה מעל המשכורת הממוצעת במשק ככה שאת הכסף הגדול שאנג'לינה עשתה בזנות (500 ש"ח לשעה) היא לא תעשה בחוץ גם עם 200 שנות ניסיון באיזה מקצוע שהיא לא למדה - אז לכל המודאגים למיניהם... זה רק עניין של זמן עד שאנג'לינה תחזור לפתוח רגליים .

3

מכור למין, התגובה שלך ממש לא לעניין, אתה מעלה השערה ללא שום ביסוס ובונה עליה תילי תילים של תאוריות חסרות שחר. אנג'לינה החליטה לפרוש ואין לנו אלא לכבד את החלטתה, וגם אם יש לך ביקורת אפשר לומר אותה בנימוס.

בגמילה

6
יכול להיות שעוד תשוב ונכון שכאן תרוויח יותר.
אבל, לפחות תנו לה את ההזדמנות לנסות לממש את היכולות שלה בתחומים שרוצה לעסוק. כסף זה לא הדבר היחיד. קריירה, מעמד, סיפוק בעבודה, אתגר.. אילו דברים נוספים שאולי היא רוצה לממש.
בנוסף, אדם מתבגר לאט לאט ואז עם מה היא תישאר ?

אני אישית מעולם לא הייתי אצלה ואני לא מכיר אותה. אבל הרשתי לעצמי להגיב בתור אדם שקורא מהצד.

9
שאלה לכל המאוהבים למיניהם !

האם הייתם מתחתנים עם אנג'לינה? האם הייתם מוכנים שאנג'לינה תהיה האמא של הילדים שלכם? האם הייתם מוכנים לקבל את העובדה שלאמא של הילדים שלכם יש קילומטראז' מטורף בזיונים?

אשמח לקבל תשובות אמיתיות.

10
[QUOTE=חם כמו מדורה]שאלה לכל המאוהבים למיניהם !

האם הייתם מתחתנים עם אנג'לינה? האם הייתם מוכנים שאנג'לינה תהיה האמא של הילדים שלכם? האם הייתם מוכנים לקבל את העובדה שלאמא של הילדים שלכם יש קילומטראז' מטורף בזיונים?

אשמח לקבל תשובות אמיתיות.
[/QUOTE]

לא, לא, ולא.
אבל מה הקשר?
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”