כ סקרנית... אנאלי בעודי קשורה - רוצה אבל... - דף 9 - סקס אדיר

סקרנית... אנאלי בעודי קשורה - רוצה אבל...

81

מי שלא מבין .... כנראה גם לא לא יבין ! את הראש האחר ובעיניי יוצא נפסד. רוב התגובות בדיון לא היו ראויות לתגובה ורק מוכיחות שאתם לא באמת מתקרבים להבנת הלכי החשיבה של המגדר המקביל ולדברים שמניעים נשים. זו גם הסיבה כנראה שאתם תקועים בפורום הזה הרבה יותר ממני, תלויים בו ותמשיכו להיות תלויים בו. אם קצת הייתם טורחים לפתוח את הראש או ליתר דיוק את המחשבה הייתם מגיעים להישגים טובים יותר בכל התחומים כולל בהיביטים שנוגעים לפורום ואני מתכוון לקבלת שירות טוב יותר ממה שאתם מקבלים כיום עד למצב של צריכת סקס בכסף רק מתוך בחירה בנוחות הקניין ולא מהיעדר יכולת להשיג משהו טוב בקלות. אינני בא להעביר ביקורת על הטוחן שהוא באמת מפגין יכולות מרשימות על כך שהוא בכלל טורח לדווח לכם על אייטמים שמעניינים אותכם, בעיניי זהו בזבוז זמן לשמו.

ממתין לקרוא.

82

עכשיו הבנתי את הניק... המאסטרות של המאסטר היא בעצם כלפינו ?

כמה טוב שהגעת אולי באמת תוכל ללמד אותנו מעט על נשים ? נשמח לכל שארית מידע ממוחך הקודח ?

וזה לא רק בנשים, גם בגברים אתה מבין !!! איך הטבת לנתח את כולנו, המניעים להיותנו פה, במה אנחנו תלויים או לא, טיב השירות לא אנחנו זוכים ועוד...

ואני שואל במה זכינו שהקדוש ברוך הוא החליט להטיב עימנו ולשלוח לנו עילוי שכמוך ?

הכל מכל כל....

83

עכשיו הכל ברור.

זה מאוד טבעי שבחורה ששברו את ליבה תחפש באתר סקס בתשלום מי יזיין אותה בתחת בעודה קשורה.

זה גם מאוד טבעי שהיא תחפש שם גבר אחר, לא את זה שכותב ומשתף, היא תחפש גבר איכותי שבשנתיים כתב 3 הודעות אבל מקפיד להיכנס לאתר לפחות פעם ביום למרות הוא כמובן לא תלוי בו.

[QUOTE=MASTER]

רק מוכיחות שאתם לא באמת מתקרבים להבנת הלכי החשיבה של המגדר המקביל ולדברים שמניעים נשים. [/QUOTE]

מזל שיש לי זין גדול ואני לא צריך להבין את הלכי המחשבה של המגדר המקביל

כשהוא כתב לה שהוא "בדיוק מה שהיא צריכה" היא ידעה שהוא "בדיוק מה שהיא צריכה" (הוא כנראה לא השתמש בפונט אריאל)

כמה טבעי ופשוט

menice2010-2-25 6:55:31
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

84
חברים יקרים.
יש לי משהו להגיד לכם. זה מבוסס על ידיעה ולא על השערות:
הסקרנית זה כמובן רק ניק. דמוט ווירטואלית. אוואטר.
מאחורי הניק הזה היתה אישה אמיתית לגמרי.
האישה הזאת בטעות ובתמימות הגיעה לכלוב האריות הזה שנקרא הפורום של סקסאדיר.
מה שהיא ביקשה נבע ממצוקה כלשהי. (חלק מהחברים קלטו את הסימנים).
על כל פנים הסיפור (האמיתי) הזה נגמר להערכתי.
אני מציע לכולנו לשים את זה מאחורינו ולהמשיך הלאה.
אני רוצה להזכיר לכם באופן כללי שמאחורי כל ניק מסתתר בנאדם ותמיד כדאי לשמור על רמה מסוימת של
דיון תרבותי ומכובד.
הפעם בלי סמיילים...
maxmax

maxmax2010-2-25 7:43:10
אז אגמור בשיר מזמור

85

נו באמת מקסמקס. היא הגיעה לפורום סקס על אנשים שמדווחים על ביצועים עם זונות. מה זאת אומרת נפלה בתמימות? מישהו הכריח אותה להירשם לאתר? מישהו הכריח רשום הודעה? לא. היא יכלה בקלות לפנות לפורומים אחרים הרבה, אבל הרבה יותר "עדינים" ולמצוא שם את מה שהיא מחפשת. זה פשוט מנטליות ישראלית, הכביכול הנה עכשיו אני מסכנה, תראו מה עשיתם לי. היא נכנסה לפורום הזה בידיעה, היא פרסמה הודעה, אף אחד באמת לא הכריח אותה לעשות את זה.

נכון שמאחורי כל ניק מסתתר בן אדם והרוב הגדול של האנשים מתייחסים ומדברים בצורה יפה אחד כלפי השני בפורום (גם בזכות ההנהלה החזקה). היא נעלבה מאנשים פה שפיקפקו שהיא לא אמיתית. אף אחד לא ציפה שמישהי תעשה דבר כזה בפורום כזה. כמו שציינתי קודם, יש המון פורומים אחרים הרבה יותר נורמלים לבקשה כמו שלה. אחרי שפיקפקנו בה היא התחילה לפתוח את הג'ורה שלה (ישראלית כבר צייניתי)...

אז לדווח היא לא רוצה, שידווחו גם היא לא רוצה, לנהל דיון רציני בלי ניבולי פה היא לא רוצה, אז היא קיבלה את מה שהיא רוצה אז מה לעזאזל היא עושה פה חוץ מאשר לצטט אנשים ולנתח אותם על כל מילה.

סקרנית...אני מבקש בשם הפורום, צאי מפה בדיוק כמו שנכנסת.

ולמסטר - בהתחלה אמרת לסקרנית לדווח ופתאום נבהלת והתחלת להתגונן בכך שאנחנו לא מבינים ותקועים בפורום וכו'...אז אם אתה טוען שזה בזבוז זמן לדווח ואם אתה טוען שאנחנו מטומטמים שאנחנו תקועים פה, אז מה אתה עושה פה? גם אתה מוזמן לצאת מפה בדיוק באותה דלת שסקרנית נכנסה.

באופן כללי הפורום מתנהל ומנוהל בצורה מדהימה. רובם של האנשים פה מתנסחים ברמה גבוהה מאוד (אבל ברמה ספרותית גבוהה) וכמעט ואין פה ניבולי פה וצריך להמשיך ככה.

משום מה שכל פעם שנכנסת אישה לפורום, מתחיל פה בלאגן (ואני לא מדבר על הפורום הפרסומי שאני חושב שהוא נהדר).

meninblack2010-2-25 9:8:16

86
[QUOTE=menice]

עכשיו הכל ברור.

זה מאוד טבעי שבחורה ששברו את ליבה תחפש באתר סקס בתשלום מי יזיין אותה בתחת בעודה קשורה.

זה גם מאוד טבעי שהיא תחפש שם גבר אחר, לא את זה שכותב ומשתף, היא תחפש גבר איכותי שבשנתיים כתב 3 הודעות אבל מקפיד להיכנס לאתר לפחות פעם ביום למרות הוא כמובן לא תלוי בו.

[QUOTE=MASTER]

רק מוכיחות שאתם לא באמת מתקרבים להבנת הלכי החשיבה של המגדר המקביל ולדברים שמניעים נשים. [/QUOTE]

מזל שיש לי זין גדול ואני לא צריך להבין את הלכי המחשבה של המגדר המקביל

כשהוא כתב לה שהוא "בדיוק מה שהיא צריכה" היא ידעה שהוא "בדיוק מה שהיא צריכה" (הוא כנראה לא השתמש בפונט אריאל)

כמה טבעי ופשוט

[/QUOTE]

זו התגובה הנכונה ביותר.

ותוסיף לזה את שליטתה של הסקרנית בהתנהלות האתר, ותבין שמאחוריה חודשים של חריש עמוק ולימוד שדה המערכה.

המגביה עוף - ירחיק ראות

87

מקס ידידי אתה מאוד מאוד תמים....

הסיפור שהוצג כאן אינו אמיתי !

רצתה לחפש מישהו לפנטזיה יש פורומים אחרים (עדשת עירום, צ'אטים למינהם וכו') ולא פורום של זונות וצרכני שירות.

וגם זה היה יכול להיות בסדר כל עוד לא טרחה להתנצח עם כל מי שרק העז לכתוב מילה שאינה תואמת את ציפיותיה...

בקיצור תחושותינו אליה כמו לנער בר מצווה " ברוך שפטרנו מעונשו של זה... "

הכל מכל כל....

88
כמו תמיד - נשים גורמות לגברים לעשות בלאגן ;)

מאסטר היקר - אתה ממורמר או שנפגעת? לא הצלחתי להבין אחרי קריאת הודעתך האחרונה בה אתה מפרגן לנו בשלל עצות משובחות, ובאינספור ביקורות. תחסוך ממך את הבושה.
בתור אחד שכתב 5 הודעות בכמעט 4 שנים - איך אתה בכלל יכול להשתמש בהערות כוללניות כמו "אתם" ו-"מציע לכם" וכו'. תחסוך מאיתנו.
אגב - למזלו של הטוחן - הוא סלח לו.

והאמת - כבר לא מעניין לשמוע ממך איך, מה והאם בכלל היה עם הסקרנית מה שהיה.
באותה מידה אני יכול ללכת לאחייני הקטן בן ה 16 ולשאול אותו על בחורות ולשמוע אותו מבלבל את המוח כמה הוא דון ג'ואן (אבל הוא מקשקש בסטייל - כמוך. יעני פילוסוף).

אני עדיין מנסה להבין מה קרה.. אתה ממורמר? מובך? או שנפגעת?

בכל מקרה - לא מקובלות כל ההערות ומתיחת הביקורת על חברי הפורום. ועל כך - ת-ק-ד-ם (חחח..בצחוק ).

ולשאר החברים היקרים:
מקסמקס - באמת לא ברור איך תמימה ויפת נפש מגיעה לפורום כזה.
הרי ברור שלפני שהיא פתחה שרשור, ולפני שהיא נרשמה, היא קראה חלק מההודעות בפורום והבינה שמדובר בפורום זיונים "מאגר מידע ארצי לשירותי מין". אז מה נסגר איתך? (מסכים איתך
meninblack).
לכו תדעו מה עומד מאחורי זה.

בקיצור - זיון נעים ובלי קשקשת ברשת בבקשה.
איינשטיין.

89

[QUOTE=maxmax] חברים יקרים.
יש לי משהו להגיד לכם. זה מבוסס על ידיעה ולא על השערות:
[/QUOTE]

גם לי יש מה להגיד וגם זה מבוסס על ידיעה

הסקרנית עדיין מסוקרנת

פרופיל: סקרנית
שם משתמש: סקרנית
סמל אישי: סמל אישי
תיאור משתמש: •••מצהירה שלא פעילה בתחום המין בתשלום !!
קבוצה: זוהתה טלפונית על ידי ההנהלה כבחורה ! זוהתה טלפונית על ידי ההנהלה כבחורה !
מצב החשבון: פעיל
משתמש: אונליין
שם אמיתי: נו באמת
הצטרף / הצטרפה: 2010/02/22
ביקור אחרון : היום
מדינה: ישראל
תאריך לידה: לא הוזן
דף בית: לא הוזן
עיסוק: לא הוזן
תחומי עניין: לא הוזן
כתובת דואר אלקטרוני: פרטי
הודעות פרטיות: שליחת הודעה פרטית
MSN Messenger: לא הוזן
כתובת AIM: לא הוזן
Yahoo Messenger: לא הוזן
מספר ICQ: לא הוזן

menice2010-2-25 15:45:26
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

90

חבר'ה,

האם מישהו שם לב למשפטו הבא של המאסטר:

"זו גם הסיבה כנראה שאתם תקועים בפורום הזה הרבה יותר ממני"

המומחה נרשם לאתר ב-7 ליוני 2008. ותיק יותר מהרבה מהנוכחים ואף הקבועים בפורום.

מספר הודעותיו - 5 - מתוכן 2 בשרשור זה.

למה אתם מבזבזים את זמנכם?

(למי ששואל איך אני מרשה לעצמי בתור צעיר... אני די ותיק פה ופעלתי תחת שם אחר בעבר)

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”