כ בחורות עובדות בקונוטציה לגמירות - דף 6 - סקס אדיר

בחורות עובדות בקונוטציה לגמירות

52
אדומה, אם היא היתה יודעת לחפש בגוגל היא היתה יודעת שכולנו כבר יודעים

[QUOTE=מין פסיכולוגית] מה
זה היה עושה לכם אם הייתם יודעים שרוב הגמירות אצל המקצוענית האהובה עליכם
זוייפו בשבילכם?
[/QUOTE]
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

54

בתשובה לפסיכולוגית בין אם בתשלום ובין אם לאו, צריך 2 לטנגו ולזמן יש אפקט מרכזי. כשצריך לעמוד בזמנים , ובמיוחד קצרים, יש אפילו משהו מעט אבסורדי בכך שבחורה מתחילה לגנוח כשמבקרים לפרקי זמן ארוכים יותר , אם יש מקרב מוצלח ושני הצדדים רוצים להשקיע ולתת את הדגש לכך אז , איך אמר הרצל " אם תרצו אין זו אגדה".

56

רימינג יקר, אני ממש לא מסכים איתך כי לטנגו
הזה דרושים שניים, והגמירה קשורה
למגע ו"לכימיה" בין שני האנשים ולא
לזמן.

במילים אחרות, גבר יכול לגמור תוך 10 שניות והוא
יכול לא לגמור אחרי 3 שעות.

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

57

אחדד את הדברים, תיקתוקיה מעצם ההגדרה מעודדת יחסי מין בטווח קצר, הרבה פעמים הצורך במין מסוג כזה הוא פורקן נטו ולכן הרבה גברים כולל עבדיך הנאמן מתרכזים בגמירה שלהם עצמם. לכן אני גם לא רואה סיבה סבירה - וסלח לי על האופן הקר שאני מציג זאת - שנפקנית השרות תגמור בכל פעם עם כל אחד מעשרות הגברים ביום הפוקדים אותה כל היממה בסרט נע.

לעומת זאת אצל פרטיות בדרך כלל זמן הבילוי הוא ארוך יותר ולכן מאפשר יותר הזדמנויות ליצור מקרב , ומין הסתם מגביר את האפשרות להתמקד גם בכימיה ומגע ובעקבות זאת מגביר את הסיכויים להגיע לגמירה הדדית המיוחלת.

או במילים אחרות משה: לגמור תוך 10 שניות זו חוויה די מרוקנת נפשית, לפחות לגבר נורמאלי. בשביל ליצור כימיה המיעוט שביננו יכול לעשות זאת כהרף עין אך רובינו צריכים קצת זמן בשביל לעבוד על זה

ולרותי, כזכור לי , בניגוד לבנות בתקתוקיה את לוקחת את זמנך לעמוד על טיבם של מועמדים לעלות על יצועך. גם זה לוקח קצת זמן , הלא כן? אם את אומרת שאשה יכולה לגמור תוך 10 שניות אקח אותך במילתך, אך האם היא יכולה לעשות זאת עם כל דיכפין?

ומילה אחרונה לפסיכולוגית החביבה בקשר לשאלתה. מהמשתמע מדברי יש מצבים שזה יפריע לי יותר ויש שפחות.

רימינג מעשי2010-4-14 0:46:57

58
[QUOTE=רימינג מעשי]

ולרותי, כזכור לי , בניגוד לבנות בתקתוקיה את לוקחת את זמנך לעמוד על טיבם של מועמדים לעלות על יצועך. גם זה לוקח קצת זמן , הלא כן? אם את אומרת שאשה יכולה לגמור תוך 10 שניות אקח אותך במילתך, אך האם היא יכולה לעשות זאת עם כל דיכפין?
[/QUOTE]

לא הבנת אותי כנראה.
כתבתי שאשה יכולה לגמור תוך 10 שניות ולא לגמור אחרי 3 שעות.
קודם כל, דיברתי מהרגע שהמגע הגופני מתחיל ולא מרגע הפגישה עצמה.
ודבר שני, ברור שהיא לא יכולה לגמור עם כל דיכפין ולכן ציינתי "לא לגמור אחרי 3 שעות".

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”