כ טלפונים מצ’אטים - דף 3 - סקס אדיר

טלפונים מצ’אטים

21

אז ככה מס' 1 הועבר לאיצטגנין

נכון קיבלתי על הראש ממנו, אבל שוב זו פעם ראשונה שאני מתחיל יוזמה שכזו ויש טעויות ומטעויות לומדים.

העברתי מס' לאיצטגנין, סביר להניח שילך חלק. יש לי עוד אחד חוץ מהמס' שהעברתי לו אבל קצת בעייתי להשיג את הבחורה משום מה אז אני ממתין עם זה קצת. כעת הכדור אצל איצטגנין.

"יגעת ונמצצת תאמין"

טלפונים מצ’אטים

22

הודעה לשוחרי האתיופיות!!!

לפני מס' ימים הסתובבתי לי באחד הצ'אטים..ונפלתי על ניק מעניין - אתיופית חמה - יצרתי איתה קשר ומסתבר שמדובר באתיופית לכל דבר ועניין מאשקלון. תיארה את עצמה כבעלת גוף ממש סבבה, 165 על 52 קילו ופנים חמודות. אוהבת מאוד סקס ועושה את זה בעיקר בשביל הכף אבל למה לא להרוויח מזה כסף, והמחיר? 150 שקל... היות והיא גרה באשקלון זה די רחוק לי ואני לא בעניין להדרים עד לשם. מעדיף להתרכז באזור המרכז והשרון. ושורה תחתונה, אין לה בעיה שהמס' יועבר לעוד אנשים. בכל מקרה כדי לא להציף אותה המס' יועבר במשורה לאלו שמהאזור או אלו שמעוניינים להגיע לאשקלון לחוויה האתיופית.

כל טוב חברים.

נ.ב

ברשותי טלפון נוסף של בחורה משלומי (רחוק לי...) אומרת ששוקלת 49 קילו על 162 אם אני לא טועה מבנה גוף סקסי, שחומה מעט, שפתיים עבות. דורשת 500 ולא מתפשרת על המחיר. צריך לבוא אליה היא לא ניידת.

locker782010-4-25 15:59:48
"יגעת ונמצצת תאמין"

טלפונים מצ’אטים

24

locker78 ידידי

אם אתה מדבר על האתיופית מוואלה צאט דע כי ניצלת

היא עובדת בשיטת כרטיס החיוג בידועה לשמצה

בזמנו הגעתי עד לחניה שלה וכששלחה אותי לקנות כרטיס חיוג במכולת הקרובה ברחתי.

לתשומת לבך.

טלפונים מצ’אטים

26
[QUOTE=locker78]

נ.ב

ברשותי טלפון נוסף של בחורה משלומי (רחוק לי...) אומרת ששוקלת 49 קילו על 162 אם אני לא טועה מבנה גוף סקסי, שחומה מעט, שפתיים עבות. דורשת 500 ולא מתפשרת על המחיר. צריך לבוא אליה היא לא ניידת.

[/QUOTE]

שלח לי בבקשה טלפון לפרטי כדי שאוכל לתת דגימה + דיווח ולהגיד אם זה סקסס או נפילה

תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

טלפונים מצ’אטים

28

טוב אחרי הפסקה ארוכה כתוצאה מאילוצים שונים אני חוזר אליכם עם מס' טלפונים.

הראשונה - מלוד בת 22 גובה 250 לשעה מפגש ברכב או בצימר באזור שעולה 150. מתארת עת עצמה כ 173 שוקלת 61 חזה בינוני שיער שחור.הכל עם קונדום. אין אנאלי.

השניה היא כבר משהו הרבה יות שונה ויקר, מדובר בבחורה דו מינית טום בוי כזו פנים נאות מבנה גוף קשה היה לי לראות בתמונה אבל נראה שיש לה גוף טוב. עושה הכל למעט אנאלי, יש גמירות בפה. מחפש מישהו רציני 1 וקבוע גובה 700 למפגש אבל אפשר להוריד אותה ל -600. אומרת שאם תהיה כימיה היא גם תצרף בחורה אחרת לשלישיה באותו המחיר. את התמונה שלה היא מראה רק בפגישה.

עכשיו..מדובר פה בהחלפת טלפונים ולא אספקה חד צדדית שלי.

לכם אני מצפה מחברה שישקיעו ויתנו טלפונים גם..

כל טוב

"יגעת ונמצצת תאמין"

טלפונים מצ’אטים

29

Locker78,

אם אתה מדווח על בחורות - דווח על בחורות אחרי שחוית אותן, ולא מתוך מודעה או צ'יטוט.

דבר שני - אם אתה רוצה טלפון בתמורה - אז ודאי וודאי שאתה צריך להכיר את הבחורות שאתה מוסר את הטלפון שלהן, ולא להגיד 'כנראה', 'היה לי קשה לראות בתמונה', 'מתארת את עצמה', 'תמונה רק בפגישה' וכד'.

תלמד כבר !!

ומה זה השטויות האלה "את התמונות שלה היא מראה רק בפגישה" ?????

אם נפגשים איתה - כבר לא צריך תמונה.... הבחורה מפגרת !

המגביה עוף - ירחיק ראות

טלפונים מצ’אטים

30
[QUOTE=איצטגנין]

Locker78,

אם אתה מדווח על בחורות - דווח על בחורות אחרי שחוית אותן, ולא מתוך מודעה או צ'יטוט.

דבר שני - אם אתה רוצה טלפון בתמורה - אז ודאי וודאי שאתה צריך להכיר את הבחורות שאתה מוסר את הטלפון שלהן

[/QUOTE]

רבותיי ו Locker78 בפרט !! נא להפנים את הציטוט הנ"ל !!

סגנון נסיונות להחלפת מידע בערוץ הפרטי על בחורות שלא מתוך חוויה אישית ...

באופן עקרוני לא מתאים לרעיון המרכזי שלנו.

פרנק מצוות המנהלים.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”