כ שירותי ליווי | ליבי - ניצן טרי ורענן בשדה הליווי - דף 2 - סקס אדיר

שירותי ליווי | ליבי - ניצן טרי ורענן בשדה הליווי

11
[QUOTE=אפרודיזאק]לא יודע אם אני סקפטי או שאתם תמימים אבל כשבחורה אומרת לי שהיא 3 ימים בתחום אני מתקשה להאמין, כשאני שומע שהיא אומרת זאת פעם שניה למישהו אחר ומספר ימים אח"כ כבר ברור לי שמדובר בטקטיקה...... איכותי לכשעצמה אבל טקטיקה....
[/QUOTE]

גם כשלי היא אמרה 3 ימים לא הייתי משוכנע שזה באמת מספר ברזל, אבל כפי שגם רפורטר זיהה, יש בבחורה הזו איזו תמימות והרגשה שהיא נקלעה למצב הזה שלא מרצון מלא, ולכן ה"3 ימים" נשמע יותר כהתנצלות מאשר כטקטיקה. מצד שני היא עושה הכל כדי לתת שרות מכל הלב בלי הצגות וזיופים, ולכן המפגש איתה מאד מאד נעים.
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

14
מבקש להוסיף שדרך תום האלוף הגעתי לבחורה נוספת - שלי - גיל 19 לערך (ועוד נראית צעירה מגילה) - פנים נאות (יפייפייה - לטעמי), שיער שחור ארוך וחלק, גובה 1.60 לערך, ציצי בינוני ויפה, גוף חלק ומדהים - שלא כמנהגי - לא אפרט על השירות שקיבלתי - רק אומר שהיה GFE מדהים ושירות ברמה גבוהה.

מדובר בישראלית יפייפיה, מאלו שאתה רואה ברחוב ואומר לעצמך "הלוואי והייתה בקטע, הייתי מוכן לשלם כל מחיר להיכנס איתה למיטה" - כזו היא שלי החמודה.

עלות התענוג - 800 ש"ח ( + טיפ 100) + מלונית - היה שווה כל שקל !!!

מבחינתי מדובר בהגשמת חלום - לזיין מישהי כמו בת השכן הכוסית.

לפרטי התקשרות עם הבחורה - אז ככה - היות ולא קיבלתי "היתר" מתום להעביר הלאה - אנא פנו למקור - משמע לתום האלוף.

תודה תום !!!
shlom8

18

תום ביקש אז אני מדווח
קיבלתי את הטלפון מתום ועל כן צריך להודות לו
המשרד קיים כבר כמה שנים ובעברי הזמנתי ממנו לפני שלוש שנים בערך והוא נשאר אמין מאז
דיברתי אם הפקידה ליבי הייתהאך הבטיחה לשלוח מישהי אייכותית תוך 25 דקות מרגע הישמע מספר החדר ולהפתעתי לאחר 20 דקות נשמעה הדפיקה המיוחלת

בחורה קומפקטית רזה שחומה כבת 20 שמשהו בדיבור ומה ששידרה משך אותי
נרתעה קצת מגילי הצעיר כהגדרתה ואמרה שהיא בעיקרון הולכת רק על מבוגרים 40+ וש30 זה צעיר אבל לא עשתה מזה עניין
לאחר מקלחת פתחה בנשיקה והדרימה עד לשמוליק מציצה מושקעת והמשיכה לחריץ ליקקה ומשיכה במציצה עברנו ל69 עד ששנינו רצינו לשים את החליפה מספר תנוחות הפסקת מים וחזרה למציצה בלי עוד חליפה ורכיבה עד לגמירה המיוחלת
סך הכל בחורה נחמדה נותנת הרגשה של חברה שכיף לדבר איתה
שאלה אם אני רוצה עוד סיבוב אך בגלל שנשאר משהו כמו חמש דקות וויתרתי למרות שניראה לי שאם הייתי רוצה לא הייתה עומדת עם השעון
נשארתי עם חיוך חיוך גדול
800 שח
שעה זו שעה
משרד עם בחורות על רמה
כניראה נאמץ אותו לבנתיים

19LOLx82010-07-28 03:08:01
תאמין לי ג'ינג'י כל הריצה הזו אחרי בחורות זו סתם ביזבוז אנרגיה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”