כ סקסימו, דירות דיסקרטיות תמונות אמיתיות כוסית פרטית - דף 2 - סקס אדיר

סקסימו, דירות דיסקרטיות תמונות אמיתיות כוסית פרטית

11
ראיתי עכשיו שהעלתה עוד כמה תמונות אבל קצת הגזימה מותחת את החבל יותר מדי וזה מעצבן ויבריח לה לקוחות.

חבל באמת שהיא לא נותנת לפחות פרטים על השירות ומה זה כולל אם אפשר רימינג או נשיקות אנאלי או דברים אחרים אבל לפחות ביום חמישי אפשר יהיה לבדוק אם היא מקיימת את ההבטחות שהיא כותבת

* 03-08-2010 - תמונה בבית קפה תל אביבי ...
שמתם לב למה שכתבתי מעל לתמונה ?
* 03-08-2010 - 18:30 הוספתי עוד 3 תמונות בליקיני

יום רביעי - 04-08-2010
יהיה עדכון תמונות נוסף !!!
ביום חמישי אני אתחיל להלהיט את האווירה
בחיוך גדול ועם קריצה אז יש למה לצפות !

קצת מתחצפת עם מה שהיא כותבת מעל התמונות האלה כועס

[QUOTE=סקס מבאס]עוד שאלה שאני רוצה לשאול את החברים לפי איזה סטנדרט הם נתנו לה את התואר כוסית ??? לפי מה הם קבעו ??

כן כבר הבנתי שיש כאן אנשים מכל הלאומים המינים והטעמים אז זה בטח לא אמור לקלוע לכולם ההגדרה של "הכוסית הזאת".

אז בואו נשאל מי היה מוכן לשים לה את הזין שלי קריצה בפוזה הזאת שהיא נשענת ככה על הטלויזיה צחוק

יהיה מעניין לעקוב ואיזה מחיר היא תקריץ לנו כי אם המחיר יהיה גבוהה מדי אז בטח לא יהיו לה מספיק לקוחות אם היא מתכוונת לחכות עם הפרסום של הטלפון ותחכה יותר מדי.

חניך מזדיין של Censored

[/QUOTE]

רק רציתי להגיד שהזין שלי קובע מי זאת כוסית ומי לא ובקשר ללשים לה את הזין שלך ? למה מה קרה אחי ? שלי נראה לך בגבס ?

צחוק

12
[QUOTE=vestal]nice marketing......she'll have us looking every day..and when the phone number does show up she'll be overwhelmed with calls....
[/QUOTE]

אכן כך, תרגיל שיווקי מקובל.
ולא, זו בוודאות לא יוליה; ליוליה יש חזה נאה ממש, בעוד שבתמונה החזה הוא נחמד ולא יותר.

15
חברים יקרים.

עבדכם הנאמן ראה את התמונות והתלהב לא פחות מכם.

אבל........

לא פרטית ולא נעליים!!

תראו את התמונה ברקע, מזכיר לכם משהו????

עוד רמז...

בית עובד?????

עדיין לא??

להלן קישור שירענן את זיכרונכם..

בית עובד בהחלט היה מקום שהחזיק בנות ברמה. הרבה זמן לא שמעתי מהם..

אם מישהו שומע נא לעדכן.

בהצלחה
כי חיים רק פעם אחת

16
מעניין... פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה...מבולבל פירסום של תמונות כמו רומן בהמשכים ללא טלפון....מבולבלצחוק שיטה שיווקית מקורית לא?צחוקקריצה

לזכותה ייאמר שבינתיים היא עומדת במילתה ומפרסמת היום בסקסימו 3 תמונות נוספות בחוטיני אדום+'הערות/פנינים'צחוק:

הרי ברור לכולכם שמתישהו אני מתכוונת גם להזיז את החוטיני הצידה...

דירות דיסקרטיות

בעיניי התמונה הזו מאד סקסית ... גורמת לי לדמיין מישהו שנצמד אליי כך מאחור ו.... צפוףףף אחחחח איזה קונטרות אני נותנת בפוזה הזו (אני בשוק שכתבתי את זה בכלל) מעניין על מה פינטזת ... סקס רגיל או סקס אנאלי ? אני בשוק, אני בהלם, אני המומהההה (מעצמי + קריצה)

דירות דיסקרטיות

POV זוית צפייה נוספת ואחרונה להיום בסדרת תמונות סקס יות של אחוריי - מחר מתחיל הבלאגן של תמונות אמיתיות נועזות לסופשישבת

דירות דיסקרטיות

מבטיחה עוד תמונות מחר... מעניין לאן זה יוביל(אם יוביל)... אולי בסוף אפילו תפתח פוסט במדור הפירסומי?קריצה חחחחחצחוק

אז המשך יבוא כנראה.... או לפחות ככה היא מבטיחה... ובינתיים מקיימתמוחא כפייה. נראה מה ואם הלאה...Approve
zooz

17
כבר כתבתי תגובה: "הביטו בתמונה, היא מוכרת לי מהאתר"... ואז גללתי למעלה וראיתי ש-REPORTER הצליח לזהות את המקור.

כל הכבוד, רפורטר. שנינו באותו ענין בלשי...מוחא כפייה

שיטת ה'טיזינג' בפרסום מוכרת, אבל מיושמת לראשונה בתחום הזנות.

מי אמר שמשעמם כאן ????

המגביה עוף - ירחיק ראות

20
לפחות לא התחילה במילים "אני מירב זונה מאושרת..." ,בקיצור תרגיל שיווקי ,לא יודע איך אתם ,לי זה נראה מגוחך על סף הפתטי .
תמונות של בחורה נאה , לא יותר מזונה ממוצעת , מי שחשקה נפשו בתמונות מגרות ,בשלל תנוחות יכול למצוא סקסיות ,מגרות ונועזות ממנה בכל אחד מאתרי הפורנו המוכרים לנו היטב.
גם הכיתוב "המחרמן" הנלווה לתמונות , נראה לקוח מ"בול" ומתאים יותר לקופירייטר ממין זכר,שמכיר את נפש בהמתו...
ב"סוף השבוע" המיוחל שמבטיחה לנו ,תתגלה לנו בחורה שיצאה ממכון שמוכר לכולנו,אחרי שעברה חריש עמוק ,בניסיון לשדרג את עצמה ממעמד הפועלים למעמד הפרטיות(והמחיר בהתאם).
בקיצור סערה בכוס(יש לנקד בחולם מלא)שוקו....

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”