כ סקסימו, דירות דיסקרטיות תמונות אמיתיות כוסית פרטית - דף 8 - סקס אדיר

סקסימו, דירות דיסקרטיות תמונות אמיתיות כוסית פרטית

72
חבריי היקרים,אני מתפלא עליכם באמת..
ה"מסע פירסום" הזה הינו בעצם סוג של "מסע בדיחה" של גברת X ומיסטר Z.
אפילו אם אכן מדובר על שיווק אמיתי שבסופו של עניין גברת X כן תקבל לקוחות
לדעתי זאת צורת שיווק אשר מורידה מערך עצמה. ולא רק זה,שניהם משחקים בכם..וצוחקים להם כאשר הם קוראים פה את התגובות שלכם עד כמה אתם מתעצבנים.
הם מתגרים בכם ואתם ניגררים אחרי הטיזריות שלהם וזה בעצם כוונתם, אז אנא שימו לזה סוף ואל תגיבו יותר..לא חסר פה בפורום נושאים ושירשורים לדון בהם.

שרון מתל אביב אינה צריכה כלל וכלל להיענות ולהתחרות בניסיון להתחקות אחריה, כי לשרון יש מוניטין של שנים עם מאות לקוחות קבועים ומזדמנים אשר מנענעים אותה
אני מציע לגברת X ולמיסטר Z עם הזין הקטן שיסגרו את הבאסטה שלהם כי הם סתם עושים צחוק מעבודה.

[QUOTE=אפרודיזאק]ולי נראה שיש סיכוי טוב שזו שרון עצמה....[/QUOTE]
ראשית זאת אינה שרון מתל אביב ושנית היא שזופה

SEXHUNTER2010-08-21 14:16:02
Follow your instincts, not your horniness

73
[QUOTE=SEXHUNTER]
אז אנא שימו לזה סוף ואל תגיבו יותר..לא חסר פה בפורום נושאים ושירשורים לדון בהם.

[/QUOTE]

דבר בשם עצמך, אצבע למטה

כאן זה פורום ולדעתי אם מישהי מציגה מועמדות לכספנו גם אם הטיזריות שלה לא מוצאת חן בעיניך זה בהחלט דיון שמתאים לפורום אצבע למעלה

אם היא אמיתית ובאמת תפרסם טלפון ותהיה בטווח מחירים שהארנק שלי יהיה מוכן לשאת אני בהחלט מתכוון להשיג את maxmax ולשכב עליה צחוק תדמיין לעצמך שכל התמונות בפרסומים היו בהקף כזה ואמיתיות כל אחד היה יכול לבחור לפי הטעם שלו בלי ללכת על "עיוור" ולהמר לגבי איך זאת שתפתח לו את הדלת תיראה Dead

[QUOTE=SEXHUNTER] שרון מתל אביב אינה צריכה כלל וכלל להיענות ולהתחרות בניסיון להתחקות אחריה, כי לשרון יש מוניטין של שנים עם מאות לקוחות קבועים ומזדמנים אשר מנענעים אותה
[/QUOTE]

קודם כל נכון !

אבל למה בעצם ששרון לא תוסיף קצת בנזין משלה?
ההצעה שלה לתמונות אנאליות די מוצאת חן גם בעיניי, מקסימום כולם יוכלו לראות מראש על מה כל המהומה קריצה

אני בעד תמונות גם של שרון אם זאת לא אותה מפרסמת אלמונית ושימו לב איך היא בכשרון רב רוכבת גם על פוסט שמתיימר לחקות אותה, גם אם זאת היא וגם אם לא היא צוברת עוד ועוד חשיפה, עיניין והתעסקות סביבה מוחא כפייה ממשיכה לשחק אותה בכשרון.

החשקן מחכה לתמונות של שרון וגם לעדות המכריעה של Lavelle.

M

74
ההצעה של שרון שתשים תמונות אמיתיות שלה הינה בהחלט במקום.
לטמעי פרסום כה קפדני ומפולפל ללא תמונות אמיתיות הינו בעייתי.

לגבי האלמונית:
סתם בדיחה.. לא מרגש בכלל.
תפרסם טלפון, תהיה בטווח מחירים נמוך, נגיע ונדגום ללא ציפיות.
לא תהיה בטווח מחירים נמוך - לא אדגום.

אין סיבה להאמין לנערה כזאת ולהפקיד בידיה סכום גבוה של כסף (גבוה הכוונה סובייקטיבית. גבוה בשבילי באופן אישי).

76
[QUOTE=קצר וקולע]

• אבל לי חסרה כאן בדיון עדות מפתח של עד מרכזי !!
    יעלה נא לאוול לדוכן העדים ויעיד על התמונות האם מדובר בשרון או לא !!

[/QUOTE]

[QUOTE=החשקן הנשקן]

[/QUOTE]

אם אני יעיד שלדעתי זאת לא שרון אז אני ... אצבע למעלה

ואם אני יעיד שלדעתי זאת כן שרון אז אני ... אצבע למטה

Pinch אז אני נמנע ומנצל את זכות השתיקה Censored

נא לא להכריז עליי Evil Smile כעד עויין Beer

Sleepy

מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

77
[QUOTE=החשקן הנשקן] דבר בשם עצמך, אצבע למטה
כאן זה פורום ולדעתי אם מישהי מציגה מועמדות לכספנו גם אם הטיזריות שלה לא מוצאת חן בעיניך זה בהחלט דיון שמתאים לפורום אצבע למעלה

אם היא אמיתית ובאמת תפרסם טלפון ותהיה בטווח מחירים שהארנק שלי יהיה מוכן לשאת אני בהחלט מתכוון להשיג את maxmax ולשכב עליה צחוק תדמיין לעצמך שכל התמונות בפרסומים היו בהקף כזה ואמיתיות כל אחד היה יכול לבחור לפי הטעם שלו בלי ללכת על "עיוור" ולהמר לגבי איך זאת שתפתח לו את הדלת תיראה Dead

[/QUOTE]
אתה צודק בזה שזה פורום עם זכות הביטוי (במגבלות המקובלות)
אך אני לא אדבר בשם עצמי כי אני לא מתעצבן מהפרסומים וההתגרות שלה..
עובדה שחלק גדול פה מתעצבנים/לא אוהבים את הטיזריות הזאתי שכבר נימשך דיי זמן,מבלי שום מתן מס' טלפון.
תקרא טוב Geek לא ייעצתי לאפאחד לא ללכת אליה,וזכותו של כול אחד לזיין אותה אבל עד אז הכל בלוף.
זה כמו סידרת מתח בהמשכים שלבסוף (אולי) הסוף יהיה מאכזב חיוך יעני לא דירה דיסקרטית ולא בטיח.

סבבה אחי,אתה אוהב וניהנה מהתמונות אין בעיה בכיף Star למה לא..גם אני קורא ת'פוסט אבל חראם להתעצבן,מי שכן.

פה כן אדבר בשם עצמי בכך שאומר שהיא לא עושה לי את זה אצבע למטה (מעדיף את הישבן של שרון צחוק קריצה)
אני לא יודע מה איתך ידידי,אבל אני מאלו שאוהבים דברים ת'אכלס ולא כל מיני תמונות וזיוני מוח של גברת X מבלי שום מס' טלפון.

[QUOTE=החשקן הנשקן] קודם כל נכון !

אבל למה בעצם ששרון לא תוסיף קצת בנזין משלה?
ההצעה שלה לתמונות אנאליות די מוצאת חן גם בעיניי, מקסימום כולם יוכלו לראות מראש על מה כל המהומה קריצה

אני בעד תמונות גם של שרון אם זאת לא אותה מפרסמת אלמונית ושימו לב איך היא בכשרון רב רוכבת גם על פוסט שמתיימר לחקות אותה, גם אם זאת היא וגם אם לא היא צוברת עוד ועוד חשיפה, עיניין והתעסקות סביבה מוחא כפייה ממשיכה לשחק אותה בכשרון.

[/QUOTE]

שרון כבר נתנה את תשובה בעניין אבל אם בא לה לתת קצת בנזין משלה + תמונות כנגד גברת X אז יאללה שרון תאכל אותה בלי מלח פצצה
האם היית בעבר אצל שרון? אתה לא חושב כך ? קריצה

אגב,Lavelle ושרון צריכים לתת לי תשובה לגביי ההזמנה הניחשקת להיות צלם פאסיבי לאחת מהפגישות שלהם במשחק התפקידים ואז תקבלו אחלה תמונות שיגרמו לכם להזיל ריר...ארררר Tongue
Follow your instincts, not your horniness

78

בודאות מדובר בנפש אשר עוקבת אחרי מחשבותינו הכתובות למילים.

לקסר צריך לתבוע את הגורם העומד מאחורי הפרסום,או לפחות לקבל פיצוי בצורה של זיון ראשון חינם , על הגניבה הספרותית שבוצעה לאמרתו הידועה "יאללה בלאגן".צחוק
רימינג מעשי2010-08-21 20:32:25

80

זה שרשור הכי מצחיק (אני מתבטא בעדינות) שקראתי בפורום.

זה שהכול בלאף - ברור לגמרה. אבל לא זאת הנקודה.

יש פה אנשים שמבינים בשיווק ומשא ומתן.

כלל ברזל - התאפקות.

תחזיקו שתיקה כמה שבועות - הכותב או כותבת ישברו ויגלו את הכלפים.

או שיאבדו עינין במתיחה מטופשת.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”