כ האשה שלך בוגדת בך? איפה הגבול האדום - סקס אדיר

האשה שלך בוגדת בך? איפה הגבול האדום

1
היי חברים, טוב היום אני משתף אותכם בסיפור אמיתי שקורה ביום יום.
תהיו חזקים כי זה קצת קשה במיוחד לגברים שביננו.
יש לי קרבה לצימר במרכז, חבר שעובד שם, ואני בא לבקר מידי פעם.(אני לא מתכוון לתת את שם הצימר, עמכם הסליחה).
אז ככה, פעמיים בשבוע, מגיעות לצימר בבוקר שתי נשים עם התינוק שלהם, כל אחת מהן מגיעה פעמיים בשבוע לצימר , שתיהן נשואות, ובלי בושה הם באות לשם עם תינוק כבן שנה, עכשיו אין לי בעיה שאשה תבגוד , כי אני לא שופט אותה, ואין לי מושג מה הולך בבית שלה, אבל יש לי בעיה עם זה שבזמן שהבעל בעבודה, היא מגיעה עם התינוק שלה למקום כזה מסריח... עכשיו לבעל, הוא הכי בטוח שאשתו עם התינוק בבית ואין סיכוי שהיא תלך להזדיין כשהתינוק איתה( האמת גם אני הייתי חושב ככה, עד לאותם מקרים)..
ומסתבר שהיא מזדיינת פעמיים בשבוע והתינוק נסחף לטראומה לא פחות.
שאלתי היא, מה הגבול האדום של הבגידה?? האם היא כבר עברה אותו?
האם זה לא גובל בכלל בהתעללות?
האם זה חוקי?
מה אמור לעשות בעל הצימר?
עכשיו שתבינו איזה קטע עצוב ואירוני, אחת מהם מתקשרת למשרד, אחרי שהיא כבר נכנסה לחדר, והיא מתלוננת איך זה שאין בחדר מזרן לילד?? ושהילד בוכה כי אין לו איפה לשכב... ואני בלב שלי אומר, ותסלחו לי על ההתבטאות, יא בת אלף, התינוק בוכה כי את מזדיינת לידוכועס

2

שחר

העלת למעשה 2 נושאים שונים על הפרק

1. הבגידה

2. התינוק עצמו.

לגבי הבגידה עצמה: דין אישה כדין גבר. אם אתה מוצא בליבך סיבות להצדיק בגידות גברים עשה זאת גם לגבי נשים.

לגבי התינוק עצמו: הדעות חלוקות על עצם ביצוע האקט מול פני התינוק. להלן קישורית למאמר מצורף, אני נוטה לדעה שעדיף שהתינוק ישהה בחדר סמוך בזמן שהוריו מקיימים יחסי מין.

סביר להניח שהתינוק בכה מפני שהוכנס לחדר זר כשאימו לא ממש לצידו, ועל כן לוקח לו זמן להתאקלם אך עדיין לא נראה לי שניתן להגדיר את המעשה כהזנחה פושעת, לפחות לא מבחינת החוק. בקיצור, רצוי שאישה בעלת תינוק שיש לה צורך לבגוד (שאינני יכול לפסול את המעשה עצמו) תעשה זאת או בביתה כשהתינוק בחדר סמוך או בצימר מואר, נקי, ומבוסם בעל חדר כפול ומיטת תינוק שהוכנסה מראש; מבחינה לוגיסטית זאת לא דרישה כל כך מסובכת ונדירה, אולי מעט יקרה יותר יחסית לחדר למטרת שימוש יומי. אז מי מכם שחרמן על אישה נשואה עם תינוק רצוי שידע שלפנטזיה הזאת יש מחיר מוסרי וכלכליצחוק. כמובן שתמיד קיימת גם האפשרות השלישית: לבוא לבעל ולומר לו " קח ת'ילד. אני יוצאת עכשיו למלון סליזי עם המאהב בשביל להזדיין".
רימינג מעשי2010-11-02 09:45:56

4
[QUOTE=שחר סגל]
מה אמור לעשות בעל הצימר?
[/QUOTE]

בתור אבא לכמות נכבדה של ילדים יש לי שלושה דברים להגיד לך.
1) לתינוק לא קורה כלום ואין שום טראומה אם כי עדיף שהוא יהיה ישן ובטח לא לתת לו לצרוח בלי לגשת אליו
2) תגיד לחבר שלך בעל הצימר שיציע שירותי שמרטפות בתשלום ואז באותו זמן יעשה עוד כמה שקלים על הדרך וגם ישפר את השירות ללקוח.

3) רובכם כבר זיינתם אימהות לילדים ואתם אפילו לא יודעים את זה. יש ילדים ליותר זונות ממה שאתם חושבים
אז אגמור בשיר מזמור
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”