כ ועכשיו - איילה ! מסדרת נערות ליווי לחברים מסורים - סקס אדיר

ועכשיו - איילה ! מסדרת נערות ליווי לחברים מסורים

1
בעקבות ההצלחות האחרונות עם ליבי וחן, שדיווחתי עליהן, ועם מירי, שדווחה על ידי guy234 בשרשור על ליבי,

הפתיע אותי שוב המשרד "ההוא" והפעם ממש בגדול!

איילה נכנסה לחדר - חתיכה עולמית, גוף חטוב, שיער שחור וגבות שחורות ומעוצבות. חזה לא גדול אבל ישבן עגול ובולט ובעיקר חיוך רחב וחביב. היא מבקשת שאנחש את מוצאה. יש בה משהו אסייתי, ומשהו כהה, אבל היא ילידת אירופה. את השאר תצטרכו לגלות בעצמכם.

הכימיה נוצרה מהמבט הראשון. הבירות נשלפו ונפתחו ושקענו בשיחה זורמת ומהנה. בחורה אינטליגנטית מעין כמוה. המתח המיני החל להיווצר במבטים, אפילו ללא נגיעות, אבל לאט לאט התקרבנו והתחילו הנשיקות. הבחורה הזו יודעת להתנשק שאפשר להתעלף: נשיקות גדולות, חמות, רטובות עם ליקוקים. כשהתחלתי לנשק אותה בצוואר היא כמעט וזינקה באויר מרוב עונג. "מה אתה אוהב במיטה"? היא שאלה, ואני עניתי שהכי חשוב לי שמה שנעשה יהיה מתאים גם לה, וכך נהנה שנינו יותר. "מה שאני אוהבת" היא אמרה "זה לקחת את הזמן לאט לאט". כאן היא קלעה בול לטעמי!

המשכנו עוד שעה ארוכה בנשיקות וגיפופים, כשאנחנו עדיין לבושים, ואז לאט לאט היא החלה ללקק אותי דרך הבגדים תוך שהיא מסירה אותם באיטיות וחושפת כל פעם עוד פיסה ללקק. כך לאט לאט הגיעה אל האיזורים החמים עד שהתמסרה למציצה עמוקה ורטובה. ריסנתי את שמוליק שלא יתפרץ ואחר כך ביקשתי שנתחלף. התחלתי בליקוקי פטמות ובאיטיות ירדתי דרומה והתחלתי לעלות תוך ליקוקים לאורך הירכיים אל משולש ברמודה, כשהיא עדיין בתחתונים. הגניחות וההתפתלויות שהגיעו מלמעלה בישרו לי שאני בכיוון הנכון. משכתי את התחתונים למטה והתחלתי בירידה מושקעת. איילה היתה בעננים. הגיע הרגע להעלות הילוך. איילה קמה להביא קונדום, ואז... הצלצול מהמשרד! לא הרגשנו שחלפה שעה שלמה של עונג ואפילו עוד לא התחלנו להזדיין! כמובן שאמרתי לה להודיע שהיא נשארת לשעה נוספת וחזרנו לעיסוקינו.

תשמעו חברים - הבחורה הזו יודעת להזדיין כמו כוכבת פורנו עילאית - עברנו מתנוחה לתנוחה כשיא כל הזמן נותנת את המבטים המצועפים החושניים האלה, עם גניחות וגרגורים של נמרה מיוחמת, שעברו לקריאות עידוד. יש בנות שמשתמשות בטכניקה הזו לזירוז התקתוק אבל אצלה זה כל כך אמיתי ומפתה עם תחושה מעולה של גמירה משותפת.

אחרי מקלחת קצרה ועוד קצת פטפוטים הוצאתי את שמן המסאג' שהבאתי והצעתי לה טיפול. כמובן שהיא הגיבה בשמחה. התחלתי בעיסוי גב שעבר להתחככות בטן בגב ושמוליק בטוסיק - דבר שחירמן את שנינו בטירוף. ביקשתי שלא תזוז. שלפתי קונדום נוסף מהחבילה והובלתי את שמוליק פנימה. כך פימפתי שעה ארוכה, כשבנוסף אני שולח יד אחת קדימה לעיסוי דגדגן משלים ויד אחת לנקב האחורי שקלט אותה בשמחה, בעיקר בגלל שהכל היה מלא בשמן עיסוי. החירמון היה אדיר, השמן התערבב במיצי הגירוי, ואיילה גנחה ורטטה. היא הפנתה את ראשה לאחור לנשיקות שהוסיפו עוד נדבך של עונג. הוצאתי את שמוליק הסרתי את חליפתו והתחלתי בעבודת יד משומנת. איילה התלהבה: "כן, כן!" היא קראה, "תשפריץ לי על הגב ועל הטוסיק". מאחר ואינני מורגל כבר בגמירות רצופות בהפרש זמן קצר שכזה, התעייפתי קצת, אבל איילה לא ויתרה - היא שלחה את ידה ל(א)חור והתחילה באנאלי אצבע עצמי סוער תוך הקפצת הישבן המדליק שלה וכל הגוף בעקבותיו. יד אחת שלי היתה בין רגליה והיד השניה פימפמה את שמוליק נמרצות עד שהוא נשבר והשפריץ בתרועה את תכולתו המרשימה, לקול קריאות השמחה של איילה.

את רבע השעה שנותרה העברנו שוב בפטפוט נעים, וכשהגיע שוב הצלצול היינו שנינו עצובים.

מה אומר לכם חברים? אחד המפגשים הטובים ביותר שהיו לי בשנים האחרונות. אני חושב שאיילה היא חוויה נדירה (אגב, נודע לי שמישהו הזמין אותה לפני כמה ימים לארבע (!) שעות, ואני יכול להבין למה). איילה ליברלית וזורמת בצורה חופשית ומהנה, נותנת לך את ההרגשה שאתה הזיון הטוב ביותר שהיה לה מעולם. היא לא זמינה הרבה, ולכן למי שיש כבר את מספר הטלפון - כדאי להתקשר. כבפעמים הקודמות - המספר יימסר בשמחה בהודעה פרטית למדווחים פעילים.

תום.
tom22052010-11-17 08:01:21
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

2
הנהלה יקרה,

אני ממש לא מבין אתכם. יושב בנאדם וכותב כאן דיווחים איכותיים על בנות איכותיות. מתוך מטרה לשמור על רמת שירות גבוהה אני לא רוצה לפרסם את הטלפון של המשרד באופן גלוי בפורום אינטרנטי פתוח, כדי שכל זב חוטם יוכל להתקשר ולהוריד את רמת השירות. עשרות חברים "רציניים" בפורום פנוי אלי וקיבלו את הטלפון - תקראו את הדיווחים שלהם ותבינו. אז מה אתם עושים עם הדיווחים שלי? זורקים אותם לפורום קשקשת? משנים את הכותרת בצורה צינית? אני חושב שאתם פועלים בניגוד לאינטרסים של עצמכם. זה מוציא לי את כל החשק לדווח כאן. עם יחס כזה - בשביל מה להתאמץ?
אני מוחה בתוקף!

תום.

3
[QUOTE=tom2205]הנהלה יקרה,

אני ממש לא מבין אתכם. יושב בנאדם וכותב כאן דיווחים איכותיים על בנות איכותיות. מתוך מטרה לשמור על רמת שירות גבוהה אני לא רוצה לפרסם את הטלפון של המשרד באופן גלוי בפורום אינטרנטי פתוח, כדי שכל זב חוטם יוכל להתקשר ולהוריד את רמת השירות. עשרות חברים "רציניים" בפורום פנוי אלי וקיבלו את הטלפון - תקראו את הדיווחים שלהם ותבינו. אז מה אתם עושים עם הדיווחים שלי? זורקים אותם לפורום קשקשת? משנים את הכותרת בצורה צינית? אני חושב שאתם פועלים בניגוד לאינטרסים של עצמכם. זה מוציא לי את כל החשק לדווח כאן. עם יחס כזה - בשביל מה להתאמץ?
אני מוחה בתוקף!

תום.[/QUOTE]

אני נשמתי כמה נשימות עמוקות לפני כתיבת התגובה (שימי או לא שימי ?צחוק)

דיווח שמופיע בפורום קשקשת לא בהכרח נחשב ל"זבל" חברים רבים למדו שמדי פעם ניתן לשאוב מידע מועיל בפורום זה.

לידיעתך, דיווח זה מופיע הפעם במקביל גם בפורום קשקשת וגם בפורום נערות ליווי ...

מצטער אם הכותרת החדשה לא לרוחך, אתה מוזמן לערוך את הדיווח (פותח הפוסט בעריכה או ההנהלה יכולים לשנות את הכותרת).

אההה ... ועוד דבר חשוב !! תיבת ההודעות הפרטיות של ההנהלה לא מקולקלת או שבורה אם בטעות חשבת כך קריצה

אני צריך עכשיו לחפש את הלינק לסדנא לנשימות, אולי יועיל כאן למישהו Embarrassed

שימי שעדיין COOL לחלוטין.

19LOLx82010-11-17 02:13:39
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

4
שאלה לתום ובעצם גם לחבר'ה האחרים שקיבלו ממנו את הטלפון של המשרד המדובר, פשוט לא מצאתי תשובה לשאלה הזאת בשרשורים שמדברים על הבנות מהמשרד הזה:

יש למשרד הזה פירסום פומבי באתר כלשהו או שהם עובדים בשיטת 'חבר מביא חבר' בלבד?
לקסר2010-11-17 02:17:30
zooz

5

אחל'ה דיווח תום - מחרמן בפני עצמו!!!

אני לא ממש צרכן שירותי ליווי אך נהניתי לקרוא.

להנהלה, אני יודע שכל דיווח שלא מכיל לינק טלפון דרך התקשרות כלשהיא מועבר אוטומטית לפורום קשקשת, אבל אולי עדיף לשנות את שם הפורום למשהו יותר מרוכך?

לא מרגיש נעים לאנשים לראות שהעבירו את הדיווח שלהם ל'זבל'

6
[QUOTE=לקסר]

יש למשרד הזה פירסום פומבי באתר כלשהו או שהם עובדים בשיטת 'חבר מביא חבר' בלבד?
[/QUOTE]

חיפוש בגוגל לפי מספר הטלפון מוביל לאתר, אבל התוכן שלו לא רלוונטי ולא התעדכן כבר שנים. השיטה היא אכן חבר מביא חבר. גם הבנות מגיעות לשם בשיטת חברה-מביאה-חברה. הסלקציה שלהם מאד קפדנית ואני יודע שיש בנות רבות שרוצות לעבוד דרכם ואינן מתקבלות.

7
ראשית, תודה לתום על הדיווחים ועל הקישור ל"משרד"

התקשרתי לפני יומיים ולאחר שהדפתי במשך מספר דקות ניסיונות עקשניים לשלוח אליי את שלי הסכימה הגברת מצידו השני של הקו לשלוח אליי את איילה.

תיאוריו של תום נכונים ומדוייקים להפליא..............וכל המוסיף גורע

איילה גמישה ברמות ולכן פתוחה לכל הצעה וכל תנוחה בכל פינה ובחדר ועל כל רהיט אפשרי.........................

לא זכור לי מתי בפעם האחרונה מישהי ליקקה ונישקה את כל גופי מכף רגל ועד ראש ועוד בכזו להיטות

לסיכום,

אומנם לא מחירי מבצע (800 ש"ח לשעה) ................אבל שעה היא שעה אמיתית של תענוגות ו GFE נפלא

9
אין ספק שאיילה היא הצלחה, בכל המישורים - וכפי שכבר הבנתם, ציניקן ביקורתי כמוני לא מתלהב בקלות.
התיאור של טום ממצא מאוד, אך פתור בלא כלום ממפגש איתה אני לא יכול לצאת - וגם לא רוצה, אז הנה כמה רשמים משלימים.

הפנים - עגולות ויפות מאוד, כאשר המיוחד בהם הם זוג עיניים קצת מלוכסנות ואשר מוסיפות לה נופך של מראה אקזוטי (דומה קצת לשחקנית טיה קרהרה). הגוף - יפה, עם עור מתוח, חזה בינוני זקור ועומד, מותניים צרות וישבן כשל פסל ארוטי. אולי בעיניי אוהבי החזה הגדול, או של מעדיפי רזות וספורטיביות היא לא הייתה מקבלת את הציון הגבוה ביותר, אך אין ספק, יש לה גוף של כוסית.
הקול שלה שקט והתנועות המאופקות, מעודנות ומשרות רוגע, מקשיבה ומתייחסת (הנשואים שבינינו בטח ידעו להעריך זאת). תוסיפו לכך שמדובר בבחורה גם אינטליגנטית ועם מחשבה בוגרת, תענוג לדבר איתה.

ומעל הכל, שירתית, מתנקשת - נהדר, כמו חברה, אוהבת מין, נהנית ממנו ונותנת להרגיש זאת.

שפו על הגילוי, טום, אני מוריד את הכובע!

administrator2011-07-04 20:23:08
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”