סיפור די מסריח, רבתי עם חברה שלי אתמול, היום הייתי על קוצים כל היום ובערב החלטתי שאני חייב משהו, ידעתי שאין לי כוח לשלם 200+ על תקתוק ורוב הפרטיות לא עובדות בשעות האלה, אז החלטתי לבדוק על מה לעזאזל המהומה בפורום זונות רחוב.
אחרי סיבוב די ארוך בחולון שבו לא מצאתי אף אחת שבא לי להיכנס איתה היחידה, שנראתה טוב יחסית הדיפה ריח נוראי של אלכוהול, פגשתי את מרינה.
לא נראה שהיא עובדת במקום הרבה זמן אלא יותר משלימה הכנסה (תרתי משמע :D), יש לה מבטא די מוזר כזה, נראית לא משהו בכלל אם כי הגוף לא רע. לא הייתה מוכנה בכלל לעבודה (אין קונדומים, אין מגבונים - מזל שיש לי באוטו) מצד שני סבלנית ונחמדה מאוד, אומרת שהייתה מקבלת עד לא מזמן בפרטי אבל נעלמו לה חלק מהקבועים בזמן שלא עבדה.
בסה"כ היה נחמד למדי פרט להתקף לב שכמעט היה לי (נכנסנו מתחת לאיזה בניין, החלטנו להזדיין בחוץ, פתאום נדלקים האורות בכניסה הקרובה אלינו, כנראה מפסק קרבה).
לגבי מחירים, לדעתי אפשר להגיע איתה למחירים מפתיעים למדי והיא די זורמת עם מה שאתם רוצים... מצד שני נראית לי קצת שרוטה בראש. היא די חרמנית, בסוף חזרנו לאותו ואחרי הזיון אני כבר מסתדר והיא עוד שוכבת לי על המושב האחורי ומביאה ביד... סצנה נחמדה.
לא יודע אם בא לי לחזור על המעשה בשטח... אבל במחירים שלה זה פינוק די סביר.
[/QUOTE]יש מצב גדול שאכן מדובר באותה הבחורה !!
קבלו סקופ : אני קיבלתי את המ"ס שלה מאיזה בחור שעובד באחת הפיצוציות באיזור (בתמורה ננתי לו את הטלפון של ההונגריה)
בבית שלה הזיון מעולה ... ואפשר פשוט לקרוע אותה ללא רחמים !!
החיסרון הבולט שהיא כונפה (בפנים)... הגוף לא רע .... בשביל 120 שקל סה"כ עיסקה טובה.
לי היא סיפרה שהיא מעוניינת בקליינטים דחוף לשעות הבוקר ... יש לה רק 3 אנשים שבאים אליה בקביעות...
כניראה היא מתחילה לחפש לקוחות דרך זיוני רחוב .... אבל אני מניח שזה זמני..
ברגע שיהיה לה מועדון לקוחות קבוע ... אז היא תעבוד מהבית בלבד..
מצדיע לך