איצטגנין,
המזונות הם בשביל הילד. החוק הוא לא לטובת הצד הנשי, הוא לטובת הילד.
הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?
22שחר יקר,
אם קראתי טוב בין שורותיך יש לך רגש לאישה,
אם קראתי ממש טוב , אתה רוצה את הילד .
לא אהיה חסידת אומות עולם , אומר לך את האמת :
אם לא תכלכל אותה ותדאג לכל מחסוריה -
היא לא תפסיק לעסוק במקצוע.
אם אתה מספיק בשל , מנטאלית הכוונה ואם יש בכיסך אמצעיים על מנת להחזיק אישה וילד
כשהאישה היא לא מהמיינסטרים הרגיל של בנות ישראל - לך על זה , אולי העתיד יראה ורוד.
אבל אם יש בליבך ולו הספק הקטן , אל תקים משפחה שם , לבל תתחרט.
אם הילד שלך , קח עליו אחריות , זונה או לא זונה ...נערת ליווי או לא
היא אם והוא ילד .
אם החלטתם לחיות יחד , הסביבה לא צריכה לדעת במה היא עסקה,או מי היא , לא עניינם של אף אחד.
בהצלחה
ומזל טוב,אני מניחה...
הילה

וּתְשׁוּקָה כִּי תְּרֻסַּן-
כְּשַלְהֶבֶת תִּבְעַר עַד כְּלּוֹת.
23[QUOTE=אפרודיזאק]תגידו, מה אתם משחקים אותה ? ? ?
SEXHUNTER 2010-12-20 12:17:12
להכניס להריון מישהי בצורה לא מתוכננת זו מכה , כשלא מדובר בזוג זו מכה כפולה, כשלא בטוח שהבחור רוצה להיות אבא זה מכה משולשת וכשמדובר בבחורה שהיא נערת ליווי אין אפילו מספר מכפלה לציין את גודל המכה ......
מה הנאורות הזאת ? מי רוצה להגיד את המשפט "שלום תכירו את אישתי ואם בני שהיא זונה.." ?
לדברים שאנחנו עושים במהלך חיינו יש השלכות ! מי שטוען שבחורה עם עבר כזה כמוה כמו כל בחורה נורמטיבית - טועה ומטעה !
לטעמי, עשה כל שביכולתך בכדי שתפסיק את ההריון !!! אחר כך תבדקו האם אתם מעוניינים להיות ביחד, במידה וכן תבדוק האם אתה מוכן שתמשיך במקצוע או לא ואם לא האם היא מסוגלת להתמיד מחוץ למקצוע (לא סתם אומרים שזו התמכרות) - רק אם אחרי כל לו תחליט שכן אז שתיכנס שוב להריון ותהנו מילד רצוי ומוזמן !
זו תמצית דעתי האישית
נ.ב
אה כן, שחר, בחייאת דין דינאק סקס עם נערת ליווי בלי גומי ?!?!?!?!?!?!?!?!?!
[/QUOTE]
אפרוזיאק ידידי,צהריים טובים..
תגובתך וחלק מן התגובות שנכתבו פה כבר נאמרו בתגובתי רק כל אחד במילותיו ובצורה שונה.
שוב,צריך לזכור שמדובר פה בעניין משמעותי שצריך לקחת בחשבון טוב טוב. אין פה משחקים ובטח שלא בעתידו של ילד המגיע לעולם. ופה אני מסכים איתך לגמריי.
אין אנו יודעים מה עומק הקשר והרגשות של שחר והבחורה,האם הקשר ממש רציני וכו'..
אם במידה וכן,ויש בכוונתם להתחתן להקים משפחה לחיות יחד אז למה לא.
מה,בגלל שמישהי עבדה/עובדת בתחום היא לא תתחתן ותקים משפחה עם אהוב ליבה?.לא הגיוני.
לדוגמא,הייתי בקשר דיי רציני עם בחורה עובדת (ועדיין עובדת באחד מן המכונים מזה שנים) כשבעה חודשים בערך. XXX שאלה אותי את בדיוק אותם שאלות,האם אני ונגיד מוכן לקבל על עצמי שאהיה לאב שהאמא היתה בעבר בתחום הזנות או לספר למשפחתי עליה (?!) לי אין בעיה כלל עם זה. כי מבחינתי לאהבה אין גבולות,כל עוד אני אוהב מישהי והיא אותי וישנם כוונות רציניות,אהיה מוכן להקריב המון.
בכל אופן,הקשר הסתיים מבחינתי ולא בגלל שהיא זונה אלא מהסיבה שהתוודא שהיא בת זונה!
לשמחתי כיום הכרתי בזכות חבר מהפורום בחורה יוצאת דופן,פשוט אישה נשמה טהורה (מתגעגע אליה בטירוף) ומקווה שזה יתפתח לכיוונים רציניים,מוכן לעשות בשבילה הכל!
זונה היא קודם כל אישה=נשמה עם רגשות שלפעמים נקלעים למצבים קשים,אין מה לעשות.
יש בעולמנו גנבים,מושחתים,נוכלים,רוצחים וכו' והם נשואים+ אז מה,תלוי איך כל אחד מקבל את זה.
לגביי קיום יחסי מין ללא קונדום,אין ספק שצריך להימנע ולהיזהר!
זאת דעתי.
המשך יום טוב לכולנו 

Follow your instincts, not your horniness
24רובכם מתעסקים בנקודת קצה שהסיפור טרם הגיע אליה !
עדיין לא מדובר כאן במצב בוא יש ילד, השאלה לא היתה "נולד לי ילד מזונה האם להכיר בו או לא" אלא "הכנסתי זונה להריון מה עושים" ?
לשאלה הראשונה התשובה היהת חד משמעית דאג לו הוא שלך ! אם הדבר נכון עם כל אישה אזי עם זונה הוא נכון שבעתיים יש הרבה יותר מה לדאוג לילד ! שהוא אכן נשמה זכה וטהורה.
היות והשאלה שנשאלה היא השניה, התשובה היא עדיין עשה כל מאמץ להימנע מההריון הזה !
הילה שכזאת מסכים עם כל דבריך, אהבתי גם את היושר והכנות (סליחה שלא עקבתי ואיני יודע האם את במקצוע... ?) עד לקטע שלא הסביבה לא צריכה לדעת מה עשתה בעברה. ראשית למה תריך להתחיל בקשר ובו אני צריך להסתיר את עברה של זוגתי שנית ומה קורה כשהולכים לבר מצווה של אחיין שלי ואבא של אישתו של אחי מגלה כי הוא מכיר את האישה ואף פקד את מעונה.... ?
סקסהאנטר, אתה יודע מה בין עקרונות לדיבורים באוויר ? שעקרונות הם דיבורים באוויר שבדרך כלל טרם נאלצו לעמוד בפני מבחן קשה !
לבנות על זה שאהבה היא מעל הכל ? שאל את הגברים הנשואים כאן מעל חמש עשר שנים אם זה נכון..... ?
אני לא מטיל חלילה ספק בדבריך אך ייתכן כי הינך יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.
הכל מכל כל....
25אפרוזדיזאק ,
כן , אני עוסקת במקצוע אחת לכמה זמן .. "שמנה תשוקתית" בפורום של הנערות .
אביו או אחיו לא יעשו מזה היסטריה מהסיבה הפשוטה שיש אינטרס של שתיקה והבנה סמויה.
מאידך ,
אם כל המשפחה תדע על כך מלכתחילה זה נועד לאבדון..
וּתְשׁוּקָה כִּי תְּרֻסַּן-
27[QUOTE=maxmax]איצטגנין,
[/QUOTE]
[/QUOTE]
לא לגמרי מדוייק.
אם הילד נשאר בחזקתו של האב , האם לא צריכה לשלם מזונות. עקום אבל זה כך.
28[QUOTE=אפרודיזאק]רובכם מתעסקים בנקודת קצה שהסיפור טרם הגיע אליה !
SEXHUNTER 2010-12-20 14:12:23
עדיין לא מדובר כאן במצב בוא יש ילד, השאלה לא היתה "נולד לי ילד מזונה האם להכיר בו או לא" אלא "הכנסתי זונה להריון מה עושים" ?
לשאלה הראשונה התשובה היהת חד משמעית דאג לו הוא שלך ! אם הדבר נכון עם כל אישה אזי עם זונה הוא נכון שבעתיים יש הרבה יותר מה לדאוג לילד ! שהוא אכן נשמה זכה וטהורה.
היות והשאלה שנשאלה היא השניה, התשובה היא עדיין עשה כל מאמץ להימנע מההריון הזה !
הילה שכזאת מסכים עם כל דבריך, אהבתי גם את היושר והכנות (סליחה שלא עקבתי ואיני יודע האם את במקצוע... ?) עד לקטע שלא הסביבה לא צריכה לדעת מה עשתה בעברה. ראשית למה תריך להתחיל בקשר ובו אני צריך להסתיר את עברה של זוגתי שנית ומה קורה כשהולכים לבר מצווה של אחיין שלי ואבא של אישתו של אחי מגלה כי הוא מכיר את האישה ואף פקד את מעונה.... ?
סקסהאנטר, אתה יודע מה בין עקרונות לדיבורים באוויר ? שעקרונות הם דיבורים באוויר שבדרך כלל טרם נאלצו לעמוד בפני מבחן קשה !
לבנות על זה שאהבה היא מעל הכל ? שאל את הגברים הנשואים כאן מעל חמש עשר שנים אם זה נכון..... ?
אני לא מטיל חלילה ספק בדבריך אך ייתכן כי הינך יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.
[/QUOTE]
מבין אותך לגמרי אפרוזיאק,באמת ויש לי הסכמה איתך ואני בטוח שהנשואים מבינינו בפורום מכירים יותר לעומק את הקושי.
גם אני עמדתי במצב כמעט דומה (בעבר) עם בחורה צעירה ממני ב-14 שנים . אך הדבר נימנע ביום שלמחרת כאשר ביקשתי ודרשתי ממנה לקחת כדור למניעת הריון. כי זה רק היה One night stand למזלי, ללא ספק זה יכול להלחיץ.
[TUBE]AXp0EVGD5LA&NR=1[/TUBE]
And
Follow your instincts, not your horniness
29לא בדיוק חלק מדמי המזונות מוגדר כ"דמי ניהול" והוא עבור האשה.
החוק מנסה להיות לטובת הילד לא תמיד הוא מצליח.
[QUOTE=maxmax]איצטגנין,
[/QUOTE]אחים שלו גברים 2010-12-20 15:35:01
החוק מנסה להיות לטובת הילד לא תמיד הוא מצליח.
[QUOTE=maxmax]איצטגנין,
[/QUOTE]
30לדעתי לפני כל תגובה צריך לדעת את מלא הפרטים. ראשית האם היא עשתה זאת בערמה למשל אמרה שלוקחת גלולות ולא לקחה, שנית האם היא ישראלית או לא ( ידוע לי על עובד זר שלי שחברתו הכניסה עצמה להריון בכוונה כדי להשאר בארץ ) , אינני יודע אם אתה נשוי או רווק, אם יש לך ילדים בעבר.
תמוה בעיני מדוע סיפרה לך על ההריון רק בחודש שלישי ולא קודם, ולידיעתך היא בטוח יודעת את זה מזמן, ובכלל לא בטוח שזה ממך הייתי מציע לך לברר אצל עו״ד שמתמחה בזה מה חובותיך ומה זכויותיך.
יש עוד הרבה נקודות למחשבה איך ירגיש הילד כשיגדל והאם ייודע לו איך הגיע לעולם, ואם היא לא ישראלית אינני יודע בכלל מה יהיה מעמדו של הילד לעתיד.
השתדלתי רק לפתוח בפניך פאן נוסף שעוד לא עמדו עליו קודמי המכובדים ובכל מקרה לדעתי רוץ והתייעץ עם בעל מקצוע לפני שיהיה מאוחר.
מאחל לך בהצלחה רבתי.
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה. רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה, כולל בסקס...