שחר , קראתי את כל האשכול הזה, ובניגוד לדעה המעודדת שמנסים להציג לך שאתה תהיה אבא, יש לזה השלכות גרועות ביותר,
תכניס לך לראש היטב היטב את מה שאני כותב לך פה
אסור לך להתחתן עם הבחורה הזו או להקשר אליה רגשית, היא מין הסתם זונה, והיא הזדיינה עם עוד 300 אחרייך ועם עוד 2,000,000 לפנייך לפחות,
אתה לא יודע בוודאות מה היא עשתה ועם מי? , יכול להיות שעוד מישהו זיין אותה בלי קונדוםנקרע באמצע, או שאנסו אותה , או שהשד יודע ממי היא נכנסה להריון,
אסור לך להיות בשום קשר איתה, תגיד לה שאתה לא מעוניין להיות איתה בשום קשר כלשהוא, ושלא תטריד אותך
, אסור לך לעשות בדיקת רקמות, כי אם הילד שלך הוא יהיה רשום בת.ז שלך לכל החיים,
ואסור לך לתת לה שום תמיכה כספית, ואם כן אתה מחליט לתת לה תמיכה כספית, אז זה דרך חשבון הבנק , שיהיה לזה תעוד, תקליט כל שיחה שלך איתה, ואל תתחייב לה לשום דבר לא בכתב ולא בע"פ.
במקומך הייתי מנתק איתה כל קשר, תחשוב איזה כאפה אתה תתן להורים שלך ולמשפחה שלך שהם ידעו שהכנסת מישהי להריון, ועוד זונה?
אני מניח שאתה בחור צעיר, (שמזדהה מין הסתם בשם משפחה ופרטי מלא באתר של זיונים שזה קצת טיפשי אבל ניחא, סגל זה שם נפוץ).
לא חסרים ילדים שגדלים בלי לדעת מי האבא שלהם או שהאבא לא מוכן להכיר בהם , ועד שהאמא הוציאה ממנו מזונות של 2800 שקל בחודש יצאה לה הנשמה, אל תהיה פראייר של אף אחד.
יותר מחצי מהעולים שעלו לארץ מברית המוצצות, הן חד הוריות שמנסות לתפוס איזה גבר ישראלי ולמצוץ לו כסף,
אני מציע לך לפנות לעו"ד, ולהתייעץ איתו,