כ הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות? - דף 5 - סקס אדיר

הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?

41
[QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=רומנטי עדין]
הסיכוי להצלחה בנישואים כאלו אפסי, תבין היא עברה הרבה מאוד גברים ואתה תמיד תאלץ לעמוד בתחרות גם אם לא תמשיך את המקצוע, בנוסף הרי זה לא נישואים מתוך אהבה אלא מתוך הכרח וזה כבר מתכון לכשלון. [/QUOTE]
אתה באמת רומנטי עדין שחיי בעולם דמיוני ורומנטי על בחורות שמוכרות שירותי מין.
אל איזה תחרות אתה מדבר? הבחורות לא זוכרות את הפנים של גברים שזיינו אותן לפני שעה ונזכרות רק שגבר חוזר בתוך לקוח.

אין שום הבדל ביחס שלהן ממלצריות או מוכרות או פקידות דואר.

אם היה קשר רגשי בין הבחורה לשחר ושחר הוא אדם עם ניסיון רב ביחסים ולא ימכרו לא לוקשים, אז הקשר זה מצד בחורה אמיתי. וגם הוא אמר שיש לא חיבה גדולה מאוד לבחורה.

אני חוזר אל ממה שכבר כתבתי: שחר צריך (לאחר בדיקת אבהות) להתיחס לבחורה בלי שום קשר למקצוע שלה. אם הוא היה מתחתן איתה לו הייתה נגיד דיילת - אז שיתחתן. לא כדי להתחת (אני מסכים עם רומנטי) מתוך הכרח, אבל אפשר משיקולים שסה"כ הבחורה מתאימה ואם כבר אז כבר.

בכול מקרה - אם הילד שלו - חובה מוסרית לדואג לו.

מניסיוני האישי. ששלי גורשה היה מדובר מהתחלה שהיא חוזרת לארץ. חשבתי שאם תחזור אציע לה שנעשה ילד כדי שתהיה מוגנת מגירוש והייתי מוכן "לקנות" לה נשאים פיקטיביים.
[/QUOTE]

באמת ערבה אנושית.

אהבתי כל מילה.
וּתְשׁוּקָה כִּי תְּרֻסַּן-

כְּשַלְהֶבֶת תִּבְעַר עַד כְּלּוֹת.

42

שוחחנו אתמול בלילה

היא נחושה להביא את הילד בכל מצב, עוברת לגור אצל האמא

היא לא נשואה, וגם לא יהודיה למי שכבר הבין  מבין השורות.....( meninblack ורומנטי עדין)

ידעתי על ההריון רק בחודש השלישי, לא יודע איך היא לא ידעה עד אז, איחור של חודשיים היה צריך להדליק לה נורה?

לגבי זוגיות איתה, אני כבר נמצא בזוגיות, יש לי חברה שאני מתכוון להסתיר ממנה את המצב לעת עתה כי אנחנו בתחילת הקשר,

ויש לי יזיזה שאני בקשר איתה כבר 3 שנים , שלה אני אמרתי שאני הולך לספר לה היום בערב, היא תקבל את זה כי גם לה יש ילדים.

אנחנו נעשה בדיקה ואם אכן הוא שלי, אז אני אקח אחריות  על הילד לא אחסיר לו כלום

נעדכן אותכם בעוד חצי שנה אם זה בן או בת...

43
[QUOTE=שחר סגל]

אנחנו נעשה בדיקה ואם אכן הוא שלי, אז אני אקח אחריות על הילד לא אחסיר לו כלום

נעדכן אותכם בעוד חצי שנה אם זה בן או בת...

[/QUOTE]
כול הכבוד שחר אל האומץ לקחת אחראיות.

אבל קודם כול אל אנושיות שלך.

בחורה עובדת היא אישה כמו כול אישה אחרת רק (את אלה שמתעסקות מחוסר ברירה) החיים שלהן יותר מסובכים.

תמיד טענתי שגבר אמיתי - זה שיודע לקחת אחראיות. וגבר אמיתי יודע להתיחס בכבוד לנשים.

פעם כעסתי עכשיו רק בז באלה הגיבורים על בחורות בתשלום

אבל כתבתי כבר מזמן על בסיס התכתבות שלנו שאתה גבר אמיתי. שמחתי שהוחכת את זה בדרך הכי אצילית.

ערבה אנושית
ערבה אנושית2010-12-21 11:10:57

44

אתה צריך להזמין את כל חברי הפורום לברית המילה....

וה'ילד בן זונה' היה דו-משמעי, על דרך ההומור כמובן.

וקראתי את דבריך בדבר לקיחת האחריות. מעוררים הערכה.

אבל בגדול - ראו שוב לאן הזין לוקח אותנו...
המגביה עוף - ירחיק ראות

45
[QUOTE=treegadol]שחר,
הרשה לי להוסיף לך קצת יותר מידע.

1. החוק , והוא שונה לאחרונה, אומר שאם היא תתבע ממך אבהות, גם אם תסרב לבדיקת רקמות הרי עצם סרובך יכריז עלייך כאב לצרכי דמי מזונות. מאידך, יתכן ומעמדה המשפטי , ואני מניח שאין לה אזרחות , וזה שיקול מהותי, הוא כזה שלמעשה לא תוכל ממש לתבוע ממך דבר ומעמד התינוק הוא כילדי העובדים הזרים, דהיינו כמעט ולא קיים.

2. במידה והיא נשואה, ושוב בתלות האם יהודיה או לא, הרי יש כאן חשש לממזרות ולכן לא תוכל לפי החוק לקרוא לך לבדיקת רקמות ולא ניתן יהיה לפיכך לחייב אותך באבהות. נמלטת בעור שינייך.

3. והכי חשוב, אתה הרי לא יודע עליה מספיק פרטים כדי שתהפוך להיות אשתך במקרה הטוב או אם ילדך בלבד במקרה הרע. אישה במצבה, היא לא נורמטיבית. רוב הסיכויים שעברה התעללות מינית מאז שהיא ילדה, ושאר מרעין בישין. היכולת שלה, עם כל הכבוד, להתפתח להיות אישה נורמטיבית כרעיה וכאם הוא קלוש.

4. אם בכל מקרה, החלטת שלא ללחוץ עליה להפיל, שזאת המלצתי, הרי שקח בחשבון שצפויים לך חיים לא פשוטים איתה, הכן עצמך לכך שהיא תזדקק להרבה טיפוליים אישיים, זוגיים ומשפחתיים כדי לתפקד. גם אתה, תושפע מכך. טראומה של זנות עלולה להביא אותה לסלידה מוחלטת ממין, קשיים במתן אהבה (במיוחד שיש לה ילד לדאוג לו כתחליף) ועוד ועוד.

5. מאידך אם יש לך האומץ והכח , לחלץ בחורה מגורל קשה, וגם לגדל איתה ילד הרי שאני מצדיע בפניך!!!

[/QUOTE]

כל מילה בסלע !

שחר, ידידי, ראשית אתה תדע אם זה בן או בת בערך תוך שלושה ארבעה שבועות אין צורך להמתין חצי שנה....

נ.ב

שחר אפשר פוסטר שלך לתלות בחדר ?

יש לך חברה + יזיזה + הזונה בהריון + טיולי הסקס סעולם + כל הדגימות שלך כאן...... אח שלי, אני מעריץ אותך !

כשקראתי את מה שאמרתי אני קולט את הג'ונסון שלי מסתכל עליי במבט של "אל תבנה על זה אני לא מסוגל לעמוד בעומס כזה..."
הכל מכל כל....

46
בקונטרה לסקסהנטר ואנחנו ממש לא מאחלים לאף אחד דבר כזה
חשוב על דכאון שאחרי לידה שמשולב בטראומות שנובעות מעיסוקה במקצוע
ואז יש לך בת זוג/אמא בעייתית מאוד לצאצא/ית שלך.
אנחנו גם מבינים שהיא לא ישראלית אז תוסיף קשיי קליטה/הסתגלות לכל העסק.

בקיצור לכל מטבע יש שני צדדים.

47
אני מסכים עם כל מילה של סופר לה טיב וכמו שגם אני כתבתי לך לפני כן שראשית עליך להתיעץ עם עו״ד המתמחה בכך.
לגבי לקיחת אחריות אני מצדיע לך וחושב שזה הדבר הנכון לעשות. אך להערכתי לא יתכן שלא ידעה שהיא בהריון לפני החודש השלישי רק העדיפה בכוונה להעלים זאת ממך ומה שפנתה אליך עכשיו זה מפני שלקיחת אחריות עתידך יכולה לדעתה לעזור לה בקבלת אזרחות, חשוב היטב על דברי וברכתו שתצליח בכל דרך שתפנה מחזיקים לך אצבעות. 19LOLx82010-12-21 20:52:33
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

48
[QUOTE=אחים שלו גברים] בקונטרה לסקסהנטר ואנחנו ממש לא מאחלים לאף אחד דבר כזה
חשוב על דכאון שאחרי לידה שמשולב בטראומות שנובעות מעיסוקה במקצוע
ואז יש לך בת זוג/אמא בעייתית מאוד לצאצא/ית שלך.
אנחנו גם מבינים שהיא לא ישראלית אז תוסיף קשיי קליטה/הסתגלות לכל העסק.

בקיצור לכל מטבע יש שני צדדים.
[/QUOTE]

קריצה אחשל"ג , מה שנכון נכון שלכל מטבע שני צדדים .

אך אחי , למה ששחר יחשוב באופן השלילי במקום לחשוב חיובי ?.

אגב,זה תלוי גם איך אנחנו רואים את הדברים בחיים.

גם ברגעים הקשים אין להתייאש,לתת למצב להשפיע לרעה.

כמעט לכל דבר יש פתרון אם לתעסוקה או קשיי קליטה (לא תיהיה בעיה גדולה לפתור זאת).

מה שחשוב זה שהעובר/התינוק ייצא בריא ובמשקל תקין..

זאת דעתי.

בקיצור "תחשוב טוב יהיה טוב" אצבע למעלה
Follow your instincts, not your horniness

49
[QUOTE=ערבה אנושית] [QUOTE=רומנטי עדין] הסיכוי להצלחה בנישואים כאלו אפסי, תבין היא עברה הרבה מאוד גברים ואתה תמיד תאלץ לעמוד בתחרות גם אם לא תמשיך את המקצוע, בנוסף הרי זה לא נישואים מתוך אהבה אלא מתוך הכרח וזה כבר מתכון לכשלון. [/QUOTE]
אתה באמת רומנטי עדין שחיי בעולם דמיוני ורומנטי על בחורות שמוכרות שירותי מין.
אל איזה תחרות אתה מדבר? הבחורות לא זוכרות את הפנים של גברים שזיינו אותן לפני שעה ונזכרות רק שגבר חוזר בתוך לקוח.

אין שום הבדל ביחס שלהן ממלצריות או מוכרות או פקידות דואר.

אם היה קשר רגשי בין הבחורה לשחר ושחר הוא אדם עם ניסיון רב ביחסים ולא ימכרו לא לוקשים, אז הקשר זה מצד בחורה אמיתי. וגם הוא אמר שיש לא חיבה גדולה מאוד לבחורה.

אני חוזר אל ממה שכבר כתבתי: שחר צריך (לאחר בדיקת אבהות) להתיחס לבחורה בלי שום קשר למקצוע שלה. אם הוא היה מתחתן איתה לו הייתה נגיד דיילת - אז שיתחתן. לא כדי להתחת (אני מסכים עם רומנטי) מתוך הכרח, אבל אפשר משיקולים שסה"כ הבחורה מתאימה ואם כבר אז כבר.

בכול מקרה - אם הילד שלו - חובה מוסרית לדואג לו.

מניסיוני האישי. ששלי גורשה היה מדובר מהתחלה שהיא חוזרת לארץ. חשבתי שאם תחזור אציע לה שנעשה ילד כדי שתהיה מוגנת מגירוש והייתי. מוכן "לקנות" לה נשאים פיקטיביים.
[/QUOTE]

ידידנו הערבה האנושית הרשה לי לחלוק על דעתך.
נכון שהרבה מהגברים איתם היא נפגשה כלל לא ענינו אותה, אבל הרי אתה רואה שלגבי שחר יש לה משהו רגשי יותר, כמו כן בהחלט יתכן שישנם עוד גברים שיש לה איתם קשר רגשי. הרי גם לשחר ידידנו יש חברה וגם יזיזה וגם קשר רגשי לנערה.
בנוסף גם לגבי ביצועים במטה יש לזה מה לומר לגבי חיי הנישואין ובזה בטח יש לה נסיון עם הרבה גברים מנוסים.
לגופו של ענין חשבתי שאם אכן יש לשחר קשר רגשי לנערה ומבחינתו יש מקום לנישואין הרי שעדיף שתעשה הפלה ובמקביל תתחייב לה לנישואים שכן לדעתי מטרתה להשאר בארץ ולשם כך אולי אפילו עדיף לה נישואים. ודווקא מתוך אנושיות צריך לחשוב גם על הילד, ראה רק איך קרא לו איצטגנין למעלה על אף שזה נאמר רק מתוך הומור, תאר לעצמך שכך יקראו לו החברים, ואל תשלה את עצמך שהם לא ידעו שכן עוף השמים יוליך את הקול.  
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

50
שחר , קראתי את כל האשכול הזה, ובניגוד לדעה המעודדת שמנסים להציג לך שאתה תהיה אבא, יש לזה השלכות גרועות ביותר,

תכניס לך לראש היטב היטב את מה שאני כותב לך פה

אסור לך להתחתן עם הבחורה הזו או להקשר אליה רגשית, היא מין הסתם זונה, והיא הזדיינה עם עוד 300 אחרייך ועם עוד 2,000,000 לפנייך לפחות,

אתה לא יודע בוודאות מה היא עשתה ועם מי? , יכול להיות שעוד מישהו זיין אותה בלי קונדוםנקרע באמצע, או שאנסו אותה , או שהשד יודע ממי היא נכנסה להריון,

אסור לך להיות בשום קשר איתה, תגיד לה שאתה לא מעוניין להיות איתה בשום קשר כלשהוא, ושלא תטריד אותך

, אסור לך לעשות בדיקת רקמות, כי אם הילד שלך הוא יהיה רשום בת.ז שלך לכל החיים,

ואסור לך לתת לה שום תמיכה כספית, ואם כן אתה מחליט לתת לה תמיכה כספית, אז זה דרך חשבון הבנק , שיהיה לזה תעוד, תקליט כל שיחה שלך איתה, ואל תתחייב לה לשום דבר לא בכתב ולא בע"פ.

במקומך הייתי מנתק איתה כל קשר, תחשוב איזה כאפה אתה תתן להורים שלך ולמשפחה שלך שהם ידעו שהכנסת מישהי להריון, ועוד זונה?

אני מניח שאתה בחור צעיר, (שמזדהה מין הסתם בשם משפחה ופרטי מלא באתר של זיונים שזה קצת טיפשי אבל ניחא, סגל זה שם נפוץ).

לא חסרים ילדים שגדלים בלי לדעת מי האבא שלהם או שהאבא לא מוכן להכיר בהם , ועד שהאמא הוציאה ממנו מזונות של 2800 שקל בחודש יצאה לה הנשמה, אל תהיה פראייר של אף אחד.

יותר מחצי מהעולים שעלו לארץ מברית המוצצות, הן חד הוריות שמנסות לתפוס איזה גבר ישראלי ולמצוץ לו כסף,

אני מציע לך לפנות לעו"ד, ולהתייעץ איתו,

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”