כ הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות? - דף 12 - סקס אדיר

הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?

112
[QUOTE=סופר לה טיב] גם איש העכביש רוצה ילד???    קריצה
[/QUOTE]

כן בדיוק בשביל זה אני מחפש מסיבות כאלו...
הצטרפתי לפורום הזה כי אני רוצה להתחתן ולהקים משפחה

אופס... זה רק אני או שהפורום הזה מזיין ת׳שכל במקום לזיין ולדווח?

שחר נשמה בהצלחה עדיין לא דיווחת איך היה איתה
יש לי פטיש לנשים בהריון :) 

113
Shahar
I read this thread with great interst and concerns. i must say that you are a nobel person and you have very high integrity and sensitive personality. i believe that you need and can be proud of it.

i do not think it is so much relevant if you have Yeziza while you have a girl and so on. not being sexually loyal does not mean anything

I think there are many suggestions and ideas depending on each of the great forum members and frankly speaking it is very heart warming to see that there are so many great peope here.

whatever you decide it is your choice and good luck with any decision you make. Keep us informed and if you need any help let us know, i at least wil try to help as much as possible. i am sure thatt there are great people here that will agree to help as well and not just by giving great advices.

Seki
-----------------------------life is full of beautiful surprises

use them for your advantage

114
לתת הפורום הזה קוראים:
פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר

וזה המקום לזיין את השכל, המקום לדיווח נמצא בתתי הפורומים המתאימים לכך לתשומת לבך.

[QUOTE=spiderman] [QUOTE=סופר לה טיב] גם איש העכביש רוצה ילד??? קריצה

[/QUOTE]

כן בדיוק בשביל זה אני מחפש מסיבות כאלו...

הצטרפתי לפורום הזה כי אני רוצה להתחתן ולהקים משפחה

אופס... זה רק אני או שהפורום הזה מזיין ת׳שכל במקום לזיין ולדווח?

שחר נשמה בהצלחה עדיין לא דיווחת איך היה איתה

יש לי פטיש לנשים בהריון :) [/QUOTE]

115
שחר, ידידי, אבל אתה ממש אבל ממש לא בכיוון ומוטב שתתעורר !!!
מצטער, אבל את הרמיזות פה לא ממש הבנת/הפנמת....

העמדה שאתה מייצג טומנת בתוכה כל כך הרבה סטירות, כל כך הרבה חוסר מחשבה שיותר מכל דבר אחר גורמים לדאגה לגורלו של הילד שבדרך.

תוכל, לדוגמא, להסביר איך חשבת להתמודד עם העובדה שאתה מדבר על משפחה וחיים משותפים עם נערת הליווי בו בזמן שאתה טוען כאן כי אתה נמצא בקשר עם מישהי, אותו אתה מתכוון להמשיך, ולא מתכוון לשתפה בשלב זה ?

שים לב שאני לא מדבר על הידידות והזונות, שזה יש לכל החארות פה (כולל עבדך הנאמן), אלא רק על אותם קשרים "אמיתיים".

אשמח לשמוע תשובתך לשאלתי ?
הכל מכל כל....

116
אפרודיזאק ידידי,
מה שאתה קורא סטירות - אלה התלבטויות של אדם פיקח אבל אחראי שנקלע למצב מסובך.

אני לא מבין איפה אתם קוראים ששחר מתכנן לבנות משפחה עם הבחורה.

הוא מדבר רק אל תמיכה בילד, שזה לדעתי חשוב מאוד.

ולידידי אחים שלו.

בכלל עוד לא בטוח שמדובר על בן ולא על בת, אבל שהואהיא תשאל אותה איך שחר הכיר את אמא, שחר יענה שהם הכירו באופרה "חליל הקסם". כמו שכולנו מסבירים לבנות זוג שלנו למה חזרנו מאוחר. או שהייתי צעיר ועשיתי 45 -60 יום מילאוים בשנה, תמיד אמרתי לאישתי שהיה מצב בטחוני קשה שלא איפשר לי כמעט לקבל חופשות. (זאת הייתה תקופה טרום פלאפונים ושהייתי עם החברה תמיד פחדתי שיתקשרו הביתה ויקראו לי לחזור מחופשה).
ערבה אנושית2011-01-04 10:34:06

117
[QUOTE=שחר סגל]

מניסיון של אחרים, ברגע שנלחמים במשהו בכוח, התגובה חזרה תהייה בעוד יותר כח.

" ואם בכל זאת אתה קר וחסר לב המזונות יזכירו לך כל חודש שיש לך ילד." ציטוט שלכם

אין לי דרך לברוח מזה גם אם רציתי, ובמקרה הגרוע , אני גם אשלם מזונות וגם אקבל יחס צונן מהאשה, אז אני מעדיף להתייחס אליה בכבוד והכיר בו( זאת כמובן לאחר הבדיקת רקמות).

אני אהייה איתה במהלך הלידה, אין לי מושג איך אני אגיב שם ואחכ

היא בכל אופן עזבה את המקצוע לדבריה, ומעוניינת להקים איתי בית חם ומשפחה.

[/QUOTE]

ערבה, לשאלתך, התשובה מודגשת מתוך דבריו של שחר !
הכל מכל כל....

118

אפרודיזאק ידידי

שחר כותב מה הבחורה רוצה. איפה קראת שהוא כתב מה הוא רוצה?

בחייך, אתה לא מבין בהבדל? הוא כתב שאין לו מוסג מה יהיה אחר כך. לא במצב רוח כזה בונים משפחה.

אני חושב ששחר מספיק פיקח לא ליפול במלכודת ואני ממליץ לו לעשות מאמץ ולא לקיים יחסי מין עם בחורה לאחר הלידה.

119
[QUOTE=שחר סגל]השאלה היא מעבר לכך, קיים בכלל סיכוי לקשר כזה? [/QUOTE]
ערב, שוב ציטוט מדבריו של שחר.

נכון הוא לא אמר בצורה חד משמעית שהוא מתכוון לעשות זאת, אך מרוח הדברים עולה כי בין שוקל לבין החליט לעשות זאת.

בכל מקרה אם הוא לא היה ויש מקום שהוא יבהיר לבחורה חד משמעית ובצורה שאינה משתמעת לשני פנים כי אין בכוונתו לנהל איתה מערכת יחסים זוגית,

ייתכן כי הדבר עלול גם להשפיע על החלטתה של הבחורה....

אני עדיין חושב ששחר לא מבין לאן הוא נכנס, לא שוקל צעדיו בתבונה ובכלל נוהג בצורה ילדותית משהו (ושוב דבריי הם בוטים , אני יודע, אך רק בגלל שמדובר פה על עתידה של נפש חסרת ישע ( התינוק) ).
הכל מכל כל....

120
טוב, פיקח שחר בטוח שלא. מי שמזיין בחורה עובדת ללא קונדום על כל הסיכון שבדבר.
מצליח להכניס אותה להריון, לכאורה, לא בטוח שיש בידיו הוכחות. מאמין לה שהוא האב, למרות ההסתברות האפסית, שמכל אלו ששוכבים איתה, דוקא הוא זה שהאב.
שומר איתה על קשר, שוקל לגדל איתה או לתמוך בילד שלה..

אפילו שחר בעצמו , להערכתי, מבין, שפיקח גדול הוא לא...

אני עדיין חושב, שיש מצב ששחר סגל הוא לא דמות אמיתית. היו מספיק מקרים, בפורומים אחרים, שגורמים אינטרסנטיים (נשים של בעלים שמזיינים מהצד) זונות וסרסורים , פעלו באופן מוסווה וכתבו תגובות מגמתיות.

תחשבו על כך, שאם אני אישה, פמיניסטית או סתם אישה נבגדת, מה דרך יותר טוב לנסות להרתיע גברים מלזיין מאשר לספר להם סיפור פתטי על כיצד גבר צעיר מצליח להסתבך כל כך בקלות, עם זונה פשוטה...

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”