כ הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות? - דף 14 - סקס אדיר

הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?

133
[QUOTE=אחים שלו גברים]
יש לה בת, לך עד הבדיקת אבהות יש בת בפוטנציה, אלה אם כן ויתרת על בדיקת אבהות תתכונן גם לאפשרות שהבת לא שלך.

וע"א מה הקשר לבן או בת לגבי שאלת השאלה והאם יתכן כי אדם פיקח כמוך לא הבין בכלל את השאלה שלנו?

[/QUOTE] ]

אחים שלו, אתה הבנת מצויין שאני הבנתי את השאילה שלך לשחר.
אני גם בטוח שגם אתה כאדם חכם (מקווה לזכות בתגובתך בעלית בדרגה מפיקח לחכם ) הבנת את תשובתי.

אבל לאנשים פחות שנונים ממך אני אסביר יותר ברור:

שהבת תשאל את שחר איך היא נולדה או איך הוא הכיר את אמא - הוא ישקר כמו שכולנו משקרים. זה שקר לבן וטוב.

134
מזל טוב שחר ! (?)
לאחר כל ההתכבויות הפרטיות שלנו בעבר, אני מניח שכבר לא נהיה בווגאס ביחד בשנים הקרובות הא?

מקרה מעניין. מצטרף לחברים הקוראים לבצע בדיקת אבהות מהר ככל האפשר.

מתנצל אבל דילגתי על מספר חלקים בשירשור, אני לא בטוח שהנושא עלה אז אשאל בעצמי:

האם אתה בטוח שהיא בהריון בכלל?

סליחה על הפיקפוק, אבל בעבר נתקלתי במקרים של בחורות במצוקה כלשהי אשר סיפרו על הריון שלא היה ולא נברא. השקר התברר בהמשך.

אני לא בטוח איך ווידאת את נכונות ההריון הזה, אבל אם לא עשית זאת עדיין, בקש לראות תצלום של האולטראסאונד שהיא ביצעה, שם בחלק העליון אתה תמצא את השבוע בו הבחורה נמצאת (ותוכל להתאים אותו לזמן שהיית איתה) ואת מספר תעודת הזהות שלה (שתוכל להשוות, בעבר נתקלתי בבחורה שזייפה הריון והביאה בדיקה של מישהי אחרת).

חומר למחשבה.

(מתנצל שאני מפקפק בכך מראש, כן?)

135
החלטתי להעלות את הנושא מהאוב.

נראה לי ש:

1. או שהכל היה קישקוש,

2. או שהנערה ילדה, הפילה, פינטזה,

3. לשחר משעמם ומעלה נושאים מוסריים לדיון.

בכל מקרה הוא חזר להיות פעיל אז נראה שהסערה חלפה.
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.

136
[QUOTE=חובב שמציץ]החלטתי להעלות את הנושא מהאוב.

נראה לי ש:

1. או שהכל היה קישקוש,

2. או שהנערה ילדה, הפילה, פינטזה,

3. לשחר משעמם ומעלה נושאים מוסריים לדיון.

בכל מקרה הוא חזר להיות פעיל אז נראה שהסערה חלפה.
[/QUOTE]

מה הקשר לזה שהוא חזר להיות פעיל? כל אחד שיש לו ילד בדרך מפסיק את הפעילות המינית הצדדית שלו (אם היתה כזו)?

137
קודם כל דיי ברור שיש פה רק אינטרס ברור מצידה, נטולת אזרחות שבצורה כזו או אחרת עקצה לך זרע מתוך אינטרס.
אתה ידעת שהיא בהריון רק כשהיא הייתה בחודש שלישי שזה זמן מאוד גבולי להפלות, אם הייתה אומרת לך לפני זה הייתה מסתכנת בכך שתלחץ עליה להפיל. היא ידעה טוב מאוד שהיא בהריון עוד הרבה לפני זה, הנושאים ביננו וההורים יודעים ששלושת החודשים הראושנים מלווים שיותר מידי סימנים.

ההורים שלה מאושרים מאוד והם בטח נמצאים בגלות וזה נתון שאל לך להתעלם ממנו - כשיהיה רע יותר או רע פחות בינכם היא יכולה (באחד הביקורים בגלות) להעלם לך לכיוון ההורים שלה ואם אתה קשור יותר לילד אז זה בכלל מצב התאבדותי.

הבחורה נמצאת במצב של win win - או שאתה בונה לך חיים נהדרים בארץ הקודש - זכות שהיא לא הייתה זכאית לה מלחתחילה. או שלא מסתדרת לה התוכנית המבריקה והיא מנפנפת אותך ללא שום סנטימנטים.

הערכה שלי שיש פה רק אינטרס מצידה להרוויח פה משהו ככה או ככה.

המצב שלך הוא הפוך - אתה נמצא במצב של lose lose או שאתה נתקע איתה ודי שבוי במערכת יחסים או מערכת תשלומים שאתה לא רוצה (תאמין לי שאתה לא רוצה), או שאתהמסתכן בחיתוך מצידה בשלב מאוחר יותר שישבור אותך נפשית.

לאור כל מה שכתבתי - אני הייתי מציע לך פחות או יותר את מה שוותיק המליץ לך - תחתוך כמה שיותר מהר ואל תהיה כלי במשחק שלה כי מדובר פה בעוקץ בשלבים, השלב הראשון והקשה ביותר עבר בהצלחה - למצוא קורבן, השלב השני זה לחיות טוב על חשבונך מבלי למכור את הגוף לא לך ולא לאף אחד מחובבי הנערות העובדות. השלב השלישי שהוא אופציונאלי - אם לא מסתדר משהו, היא יכולה לברוח למדינת המוצא שלה ואז יהיה מדובר פה בילד שאתה מכיר, קשור אליו ואוהב אותו וכמוך כך גם המשפחה שלך.

מבחינת חוקים:

1. בית משפט מחייב אותך בבדיקת אבהות - סירבת? אין בעיה, אתה האבא! מצד שני איזה פרטים מזהים יש לה עליך? אתה יכול להעלם ולמנוע מעצמך את רוע הגזרה.

2. תשלום על בדיקת אבהות - היא משלמת על הבדיקה. במידה והתוצאה היא שאתה האבא - אתה מחוייב להחזיר לה את הכסף על הבדיקה.

3. לתבוע חזקה על הילד - קרוב מאוד ל 100% מהמקרים בית המשפט משאיר את הילדים בחזקת האמא עד גיל 6 מטעמים הגיוניים לפחות לבית המשפט בעצמו. במקרים נדירים של אמא נרקומנית וכזאת שהוכח על משרדי הרווחה שאינה יכולה לגדל את הילד הוא עובר לחזקת האבא. בדרך כלל במקרים כאלו האמא לא יכולה לשלם מזונות או לכלכל את עצמה. במקרה שלך היא יכולה להיות במינימום קופאית בסופר אם לא יותר וזה מספיק טוב שביל הזכות להיום אמא טובה בישראל.

4. אם תגיע למצב של בית משפט ותחוייב לשלם מזונות דיי הרסת לעצמך את העתיד כי הדבר שהכי מפחיד בת זוג פוטנציאלית זה איך את הולך להקים איתה משפחה כשאתה עוד צריך לממן את ילדך הכור שלא קשור אליה גנטית?! גם ככה תנאי המחייה בישראל לא פשוטים.

5. בהמשך לסעיף 4 - לא שילמת מזונות יחכו לך תיקים יפים בהוצאה לפועל.

לסיכום, שוב אני אומר אתה במצב נחות פה והיא במצב שמכניס אותה לאופוריה כי היא רק יכולה להרוויח (ממש כמו זכיה בפיס). אם אין לה עליך פרטים ואתה יכול להעלם מהתמונה אני מציע לך לעשות את זה ומהר. אם היא לא תוכל למצוא אותך ולתבוע אותך כי אתה בסך הכל אחד מיני רבים שעברו אצלה אולי תוכל "להעלים ראיות".

בנוסף בוא לא נשכח שעל פי דת ישראל הילד לא יהיה יהודי בהתאם לדת אימו - דבר שאולי לא עושה את החיים קשים יותר ואולי כן אבל בטוח לא מוסיף פן חיובי.

ואם תצליח להרוס לה את התוכנית הזדונית תמיד תיקח בחשבון שזה לעולם לא יצא לך מהראש שיש לך אי שם ילד שאתה לא מכיר ולא יודע מה קורה איתו וזה העונש שלך למשך כל החיים.

שיהיה במזל טוב ובהצלחה.

138
קצת עידכונים על המצב, החברה שלי זרקה אותי לאחר שנודע לה על הילדה(לא על האמא הזונה), מסתבר שהיתה לי חברה בת זונהקריצה אבל אני מקבל את זה באהבה.
עכשיו יש לי יותר זמן ליזיזה המפנקת, ולשירותים של בנות הפורום.
הבחורה מתעקשת מצידה לעשות את בדיקת הרקמות, היא לא אזרחית ואין לה פה שום זכויות, לדבריה, אין לה בעיה שלא נהיה יחד, אבל היא דורשת שאני אעבור את הבדיקה, כמובן שהיא מבקשת כסף לבדיקה ומידי חודש.
לדעתי היא לא יכולה לחייב אותי לעשות את הבדיקה, מכיוון שאין לה פה זכויות.
יסלחו לי חברי הפורום שציפו לזוגיות, אבל אני ממש לא סומך עליה, היא משקרת לא מעט( הרבה), ומאמינה בשקרים שלה.
וורבל בדקתי תתאריך לפי האולטרסאונד יצא מדוייק,lover לדעתי היא לא יכולה לחייב אותי בבדיקה, אבל אני מסכים עם רוב הדברים שכתבת, אין שום אמון ביני לבינה, ולא מאמין שיש אהבה מצידה , למרות שהיא רק כותבת לי כל יום שהיא אוהבת אותי...

139
שחר עושה רושם שאתה מתחיל להתפקח...מוטב מאוחר מאשר אף פעם....
רק אל תמשיך להמתין ולתת לדברים להוביל אותך, זה זמן בו אתה זה שצריך להוביל את המהלכים לאחר שחשבת מה בדיוק אתה רוצה וחישבת את הדרך להגיע לשם !

בהצלחה.
הכל מכל כל....

140
שחר אתה באמת רוצה אמא כזו לילדך?
(שקרנית וכנראה גם שרוטה לא מעט)

חברה שלך זרקה אותך ובצדק.

[QUOTE=שחר סגל]קצת עידכונים על המצב, החברה שלי זרקה אותי לאחר שנודע לה על הילדה(לא על האמא הזונה), מסתבר שהיתה לי חברה בת זונהקריצה אבל אני מקבל את זה באהבה.
עכשיו יש לי יותר זמן ליזיזה המפנקת, ולשירותים של בנות הפורום.
הבחורה מתעקשת מצידה לעשות את בדיקת הרקמות, היא לא אזרחית ואין לה פה שום זכויות, לדבריה, אין לה בעיה שלא נהיה יחד, אבל היא דורשת שאני אעבור את הבדיקה, כמובן שהיא מבקשת כסף לבדיקה ומידי חודש.
לדעתי היא לא יכולה לחייב אותי לעשות את הבדיקה, מכיוון שאין לה פה זכויות.
יסלחו לי חברי הפורום שציפו לזוגיות, אבל אני ממש לא סומך עליה, היא משקרת לא מעט( הרבה), ומאמינה בשקרים שלה.
וורבל בדקתי תתאריך לפי האולטרסאונד יצא מדוייק,lover לדעתי היא לא יכולה לחייב אותי בבדיקה, אבל אני מסכים עם רוב הדברים שכתבת, אין שום אמון ביני לבינה, ולא מאמין שיש אהבה מצידה , למרות שהיא רק כותבת לי כל יום שהיא אוהבת אותי...

[/QUOTE]

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”