כ מרינה - זונה פרטית (חולון לשעבר) כיום בדרום תא - דף 2 - סקס אדיר

מרינה - זונה פרטית (חולון לשעבר) כיום בדרום תא

11
[QUOTE=JohnDoe84]נראה לי שפגשתי בה היום באזור התעשייה של חולון.
סיפור די מסריח, רבתי עם חברה שלי אתמול, היום הייתי על קוצים כל היום ובערב החלטתי שאני חייב משהו, ידעתי שאין לי כוח לשלם 200+ על תקתוק ורוב הפרטיות לא עובדות בשעות האלה, אז החלטתי לבדוק על מה לעזאזל המהומה בפורום זונות רחוב.
אחרי סיבוב די ארוך בחולון שבו לא מצאתי אף אחת שבא לי להיכנס איתה היחידה, שנראתה טוב יחסית הדיפה ריח נוראי של אלכוהול, פגשתי את מרינה.
לא נראה שהיא עובדת במקום הרבה זמן אלא יותר משלימה הכנסה (תרתי משמע :D), יש לה מבטא די מוזר כזה, נראית לא משהו בכלל אם כי הגוף לא רע. לא הייתה מוכנה בכלל לעבודה (אין קונדומים, אין מגבונים - מזל שיש לי באוטו) מצד שני סבלנית ונחמדה מאוד, אומרת שהייתה מקבלת עד לא מזמן בפרטי אבל נעלמו לה חלק מהקבועים בזמן שלא עבדה.
בסה"כ היה נחמד למדי פרט להתקף לב שכמעט היה לי (נכנסנו מתחת לאיזה בניין, החלטנו להזדיין בחוץ, פתאום נדלקים האורות בכניסה הקרובה אלינו, כנראה מפסק קרבה).
לגבי מחירים, לדעתי אפשר להגיע איתה למחירים מפתיעים למדי והיא די זורמת עם מה שאתם רוצים... מצד שני נראית לי קצת שרוטה בראש. היא די חרמנית, בסוף חזרנו לאותו ואחרי הזיון אני כבר מסתדר והיא עוד שוכבת לי על המושב האחורי ומביאה ביד... סצנה נחמדה.

לא יודע אם בא לי לחזור על המעשה בשטח... אבל במחירים שלה זה פינוק די סביר.
[/QUOTE]

יש מצב גדול שאכן מדובר באותה הבחורה !!

קבלו סקופ : אני קיבלתי את המ"ס שלה מאיזה בחור שעובד באחת הפיצוציות באיזור (בתמורה ננתי לו את הטלפון של ההונגריה)

בבית שלה הזיון מעולה ... ואפשר פשוט לקרוע אותה ללא רחמים !!

החיסרון הבולט שהיא כונפה (בפנים)... הגוף לא רע .... בשביל 120 שקל סה"כ עיסקה טובה.

לי היא סיפרה שהיא מעוניינת בקליינטים דחוף לשעות הבוקר ... יש לה רק 3 אנשים שבאים אליה בקביעות...

כניראה היא מתחילה לחפש לקוחות דרך זיוני רחוב .... אבל אני מניח שזה זמני..

ברגע שיהיה לה מועדון לקוחות קבוע ... אז היא תעבוד מהבית בלבד..

מצדיע לך מוחא כפייה

חולה כוס2010-10-26 16:29:21
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

12
טוב, דיווח חם מהשטח כמו שהבטחתי לחולה כוס :)

התקשרתי אליה, קבענו ל-11. באתי תזמן ואמרה לי בטלאפון לחקות כ-10 דקות. אחרי 10 דקות התקשרה עוד פעם וביקשה לתת לה עוד רבע שעה. כבר רציתי להסתובב וללכת, רבל אמרתי לעצמי: טוב, כבר באתי אז אחקה עוד קצת. ולא הצתערתי על זה לגה!!!!

פתחה לי דלת אישה כבת 40, פנים באמת לא משהו... דירה לא מסודרת, טוענת שגרה עם 3 ילדים שישנים על הרצפה כאין לה כסף ובעלה ב באר שבע ולא רוצה לעבור לחולון...

קיצר, לעניין!

התפשטה, הגוף בסדר, למרות שיש בטן.
התחילה במציצה חשופה וארוכה מאוד, אז שאלה אותי אם אני אוהב לרדת אז אמרתי שכן. התיישבה לי על הפנים(היה לה ריח נעים ונקי) וליקקתי אותה במשך כ 15-20 דקות והיא נרטבה וגנחה.

שאלתי אם היא אוהבת השתנות, אמרה שלא ניסתה אף פעם אבל בכיף תעשה את זה. בסוף וויטרתי.

שאלתי גם אם אנחנו מוגבלים בזמן, אמרה שממש לא ושני אפילו לא אחשוב על זה.

אחרי כ30-40 דרקות ליקוקים עברנו לסקס, התיישבה עליי וקפצה איזה 10 דקות עד שגמרתי.

הלכנו לעשן סיגריה ושאלה אם אני רוצה להמשיך, אמרתי כן ושאלתי כמה צריך להוסיף, אמרה "כמה שאתה רוצה". נתתי לה עד 50 והתעלנו בעוד סיבוב. עד פעם מציצה בת זונה וליקוק ביצים. הבאתי לה כמה ספנקיים בםנים ולא אמרה כלום!

אערי זה זיון בדוגי וגמירה על השדיים. וכל זה ב 170 ש''ח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לסיכום:
פנים: 3
גוף: 5
יחס: 10
מציצה:9
ליקוק ביצים: 10
זיון:9
ליברליות:10
GFE: 10++

14
אני ממתין ל- 5 דיווחים ... ורק אחר כך אמשיך בחלוקת הנייד של מרינה !!!!!
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

15
הייתי אתמול אצל הגברת.בהתחלה רציתי ללכת למרינה מפואבלו,אך היא לא היית זמינה.לכן התקשרתי למרינה הזאת."בוקר טוב.קבלתי את מספר פלאפון שלך מחבר שלי.האם אפשר להגיע?".
כאשר הגעתי לבית,התקשרתי כדי לברר את מיקומה המדויק,הסתבר שהיא כבר חכתה לי:"כן,אני פה".הרמתי את ראשי וראיתי אותה בחלון.עליתי לדירה,נכנסתי.היא באמת לי יפה בפנים,אבל בסדר.נכנסתי לדירה,שאלה אותי האם אני רוצה לשתות משהו.הייתי אחרי משמרת לילה,די עייף,לכן ביקשתי ממנה קפה.הכינה חי קפה,שתיתי קצת והלכתי להתקלח.כשהתפשטתי,נכנסה להביא לי מגבת."ואו,איזה זין יפה יש לך!",החמיאה לי.
אחרי המקלחת נכנסתי לחדר,שתיתי את הקפה והתחלנו.כפי שצוין,בפנים היא לא הכי יפה,אך בסדר,גוף לא רע,כוס נקי,קצת שערות.
בהתחלה החלטתי לפנק אותה.התנשקנו קצת (לא כל כך אוהבת להתנשק,אולי לפחות בפגישה ראשונה?),המשכתי.לגברת יש חזה לא רע בכלל,עם פטמות גדולות מאוד,מצצתי לה את החזה והגעתי לשבלול.כפי שכתבתי,כוס עם קצת שערות,אך נקי.ירדתי לה למשך כמה דקות,והרגשתי שאני כבר לא יכול להתאפק.
אמרתי לה שתמצוץ לי.התחילה עם המציצה(חשופה),פתאום מישו התקשר אליה.שאלתי אותה האם להעביר את הפלאפון ל"שקט".אמרה לי שהיא לא יודעת איך לעשות זאת.טוב,העברתי אותו ל"שקט",והמשיכה.תוך כדי המציצה בעמידה,הכנסתי אצבע לכוס שלה,שהיה די רטוב.אחרי כמה דקות השכבתי אותה על הגב,התחלנו במיסיונרית,לבסוף העברתי אותה לדוגי,גמרתי מהר.
שאלתי אותה מאיפה היא.אמרה לי שהיא חצי גרוזינית,חצי בוכרית.דברנו עוד קצת,וכבר בסוף,לפני שיצאתי,נתתי לה את הכסף.
לסיכום:לא יפה,אך גם לא מכוערת,מזכירה את מרינה משלמה 151,אך צעירה יותר,חזה לא רע בכלל עם פטמות גדולות,כוס נקי עם קצת שערות,יש לה קצת בטן.לגבי השרות:היה בסדר גמור.פעם הבאה,לדעתי,יהיה עוד יותר טוב.
מר חולה כוס,תודה!!!

18
הייתי אצלה היום..
במילה אחת:אכזבה

אני מצטער אני לא כמו כל החברים בעלי חוש הסיפור והפירוט...אבל הבחורה לא מצאה חן בעיניי בכלל המראה שלה לא משהו החזה שלה לא משהו והיה לה ריח מסריח מכוס..בקושי גמרתי.... אחרי הנפילה הזו אני חושב שאלך לראות מי הבחורה החדשה סנדרה...

19
גם אני ביקרתי אותה הבוקר..... נראה שהיא זקוקה נואשות ללקוחות . דווקא היום היה לה יום מוצלח. אני כבר הייתי השני שלה ובזמן שהתלבשתי קבעה עם עוד אחד שכבר חיכה למטה...
שורה תחתונה - עיסקה לא רעה ל-120 שח (פלוס הוצאות כפולות על דלק...) אבל -

בניגוד לאחרים היא שידרה תקתקנות. כל הזמן שהייתי איתה גנחה גניחות מזויפות ודיברה מלוכלך (אח איזה זיין יש לך , אני רוצה שתזיין את הכוס שלי ועוד ועוד וזאת כנראה במטרה לחרמן ולהקדים את הגמירה.

כשהערתי לה על התיקתוק היא לא ידעה מה אני רוצה ואמרה שמרבית הגברים שבאים אליה באים לזיין , גומרים הולכים ורובם נמצאים אצלה לא יותר מ-10 דקות... ואני הייתי כפול אז מה אני רוצה...

הבטיחה שאם אחזור היא תיתן לי זמן ארוך יותר (אעלק) אבל רוצה 150. עדיין לא רע.

לא מוכנה להתנשק וגם לא אנאלי (כואב לה) וגם לא הסכימה שאכניס אצבע לתחת.

מה שכן היא מצצה בלי גומי. היו לי מציצות טובות מאלה. כמו שאמרתי - לא רע לחפוז של 120 שח. ושוב תודה ל-ח"כ ה-121 ממפלגת שגלני האומה על הטלפון.

20
קודם לכל תודה לחולה כוס על הטלפון, מוחא כפייה ועכשיו לדווח :
צלצלתי אליה לפני כשבוע השעה היתה 10:00 בבוקר, שאלה אותי מאיפה הטלפון עניתי מחבר שביקר אצלך והמליץ,

לאחר שכנוע קצר קבענו שאגיע תוך 20 דקות.

הגעתי, יש חניה בשפע (מין מגרש בין הבתים) התקשרתי ואמרה לי עלה למעלה אני אפתח לך,

ניכנסתי היא הייתה עירומה ועטופה במגבת, גובה כ-1.60מ' גוף יפה וחטוב (לטעמי)

חזה יפה פיתמות במבה מידה מדיום ומנוע מגולח חלקית. השיער ליפה ענקית כמו מכשפות מהסרטים.

הבית בלגן אחד גדול, מזרונים על הריצפה בגדים ונעליים זרוקים בכל מקום, התנצלה על הבלגן ואמרה לי מהבוקר טלפונים

כל הזמן לא הספקתי לסדר את הבית, לא נורא אמרתי אני לא ממחלקת הביקורת, צחקנו ונראה שהיית קצת כימייה ביננו.

שאלתי כמה? אמרה 100, לא התווכחתיTongue תתפשט ואמרה לי וכך עשיתי, ירדה לי למציצה חשופה כשאני עומד והיא על הבירכיים

כשהיא משמיעה קולות מחרמנים תוך כדי מציצה. לאחר כמה דקות הלבישה לי חליפה נישכבתי על המיטה והיא רכבה עלי, ואני זולל את הבמבות שלה. עברנו למסיונרית ולאחר זמן ושכנוע תקעתי לה באנאליתאצבע למעלה עד שגמרתי בשעה טובה ומוצלחת.

לפני שיצאתי שאלתי אותה עם אפשר להמליץ עליה לחבר? כן אמרה ובתנאי שהוא לא ממוצע פרסי או כורדי.

ניראה לי שהיא עצמה ממוצע פרסי.

בקיצור עלות מול תועלת : הכי טוב שהיה לי והכל ב-100 ש"ח ללא תיקתוק ושירות 10. (והיו לי זולים יותר)

בטוח שאחזור לסיבוב נוסף ואולי כמה סיבובים.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”