שלום לכולם,
ברצוני להודות לחולה כוס על הפרטים שקיבלתי,תודה.
ביקרתי את מרינה אתמול ובגדול אין מה לחדש על כל מה שכנתב כאן,הכל מדוייק.
בכל זאת אני ידווח מהשטח,
התקשרתי בסביבות 09:00 נשמעה שהתעוררה לא מזמן וביקשתי להגיע בעוד שעה,הסכימה .
כשהגעתי למקום (גבול חולון בתים)התקשרתי שוב והיא ביקשה שאני יעלה בשקט כדי שהשכנים לא ירגישו (מפחדת)
פתחה לי את הדלת בחורה שניראת מהצוואר ומטה די בסדר,גוף לא רע,בהתחלה ניבהלתי מהתיסרוקת,וואלה ניראת כמו
אריה לאחר מאבק,רעמת שיער ענקית ולא מסודרת,מפחיד אבל המשכתי,לבשה שימלה מנומרת ואיפור כבד על פניה,פנים לא משהו.
בדירה באלגן כמו לאחר רעידת אדמה,לקחה אותי לחדר מה זה בלגן חבל על הזמן,מיזורן גדול על הריצפה עליו זרוקים בגדים ,נעליים,
ומה לא,לידו מיטת עיסוי היא ישבה עליו והחלה להתפשט,גוף לא רע בכלל , עור בהיר מאוד,פיטמות במבה ענקיות בצבע תות עומדות,
כוס יפה ניראה מטופח עם מעט שערות,התחילה במציצה ללא בעמידה,מוצצת לא רע,לאחר מספר דקות היא נשכבה על מיטת העיסוי
וליקקתי לה את שני המנועים, היה טוב וטעים כולל החדרת אצבעות למנוע הגדול, שאלתי עם אפשר שני אקטים , לא התנגדה, שאלה עם אני יכול ואמרתי שכן.
המשיכה במציצה חשופה ולאחר כ 2 דקות הלבישה קונדום וביקשה שאזיין אותה בכוס חזק כי היא כבר חמה אש,
חשבתי לעצמי וואלה איך אפשר לזיין על מיטת עיסוי מה אני אקרובט בקירקס,על המיזון הגדול אי אפשר מלא ציוד וניראה מסריח
אז ויתרתי וביקשתי ממנה להמשיך במציצה עד שגמרתי,ירד לי החשק לעוד אקט, זהו פה סיימתי, התלבשתי,והיא מסתובת ערומה בחדר,
עד רגע זה היא לא דיברה על מחיר וגם לא שאלתי,נתתי לה 100 ש"ח היא אמרה תודה,הסתכלה שאין שכנים בחדר מדרגות ויצאתי.
לסיכום:
גוף לא רע
מציצה טובה,זיון לא יצא לי לבדוק(אין מקום לזיין כמו שצריך)הבנתם למה.
דירה מבולגנת ומסריחה
שווה 100 שח לא יותר.
לסיכום