כ מרינה - זונה פרטית (חולון לשעבר) כיום בדרום תא - דף 3 - סקס אדיר

מרינה - זונה פרטית (חולון לשעבר) כיום בדרום תא

25
[QUOTE=cl_amg]אפשר בבקשה את המספר שלה עם היא עדיין עובדת לפרטי תודה[/QUOTE]

הצטרפת לפורום , לפני פחות משעה ... [האמת קלטתי אותך ברשימת המשתמשים הפעילים.. שהתנחלת ישר על הפוסט הזה].

אתה תקבל את הטלפון בסופו של דבר ... אבל תצטרך להמתין לתורך חביבי , אתה לא לבד כאן.

תהיה בקשר בעוד שבועיים !!

נ.ב : עוד מקרה כזה אם יחזור על עצמו ... אני מתחיל לסנן ולחסום בה"פ !! [ ואני רציני לגמריי ]

חולה כוס2011-01-11 20:39:35
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

26
שלום לכולם,
ברצוני להודות לחולה כוס על הפרטים שקיבלתי,תודה.
ביקרתי את מרינה אתמול ובגדול אין מה לחדש על כל מה שכנתב כאן,הכל מדוייק.

בכל זאת אני ידווח מהשטח,

התקשרתי בסביבות 09:00 נשמעה שהתעוררה לא מזמן וביקשתי להגיע בעוד שעה,הסכימה .

כשהגעתי למקום (גבול חולון בתים)התקשרתי שוב והיא ביקשה שאני יעלה בשקט כדי שהשכנים לא ירגישו (מפחדת)

פתחה לי את הדלת בחורה שניראת מהצוואר ומטה די בסדר,גוף לא רע,בהתחלה ניבהלתי מהתיסרוקת,וואלה ניראת כמו

אריה לאחר מאבק,רעמת שיער ענקית ולא מסודרת,מפחיד אבל המשכתי,לבשה שימלה מנומרת ואיפור כבד על פניה,פנים לא משהו.

בדירה באלגן כמו לאחר רעידת אדמה,לקחה אותי לחדר מה זה בלגן חבל על הזמן,מיזורן גדול על הריצפה עליו זרוקים בגדים ,נעליים,

ומה לא,לידו מיטת עיסוי היא ישבה עליו והחלה להתפשט,גוף לא רע בכלל , עור בהיר מאוד,פיטמות במבה ענקיות בצבע תות עומדות,

כוס יפה ניראה מטופח עם מעט שערות,התחילה במציצה ללא בעמידה,מוצצת לא רע,לאחר מספר דקות היא נשכבה על מיטת העיסוי

וליקקתי לה את שני המנועים, היה טוב וטעים כולל החדרת אצבעות למנוע הגדול, שאלתי עם אפשר שני אקטים , לא התנגדה, שאלה עם אני יכול ואמרתי שכן.

המשיכה במציצה חשופה ולאחר כ 2 דקות הלבישה קונדום וביקשה שאזיין אותה בכוס חזק כי היא כבר חמה אש,

חשבתי לעצמי וואלה איך אפשר לזיין על מיטת עיסוי מה אני אקרובט בקירקס,על המיזון הגדול אי אפשר מלא ציוד וניראה מסריח

אז ויתרתי וביקשתי ממנה להמשיך במציצה עד שגמרתי,ירד לי החשק לעוד אקט, זהו פה סיימתי, התלבשתי,והיא מסתובת ערומה בחדר,

עד רגע זה היא לא דיברה על מחיר וגם לא שאלתי,נתתי לה 100 ש"ח היא אמרה תודה,הסתכלה שאין שכנים בחדר מדרגות ויצאתי.

לסיכום:

גוף לא רע

מציצה טובה,זיון לא יצא לי לבדוק(אין מקום לזיין כמו שצריך)הבנתם למה.

דירה מבולגנת ומסריחה

שווה 100 שח לא יותר.

לסיכום

28
גם לי יצא לדגום אותה.

הגעתי לדירה בזכות חולה כוס האגדי פתחה בפניי הגברת
אכן הדירה נראית אחרי הפצצה אבל כבר ידעתי את זה והבלאגן לא עניין אותי..
היא הצטערה על הבלאגן ומהר מאוד מצאה את הזין בפה שלה. לא מיהרה ולא אמרה כלום לגבי התשלום. חשבתי אולי שכחה.
אחרי כמה דקות שהיא מוצצת הפכתי אותה וליקקתי אותה גם, כוס נקי מבוגר ומגרה..
הדקות עברו והיא ביקשה ממני לזיין אותה, התקרבתי והתחלתי בפעולה תוך כדי שאני קולט שאני ללא גומי..
החלטתי פשוט לחדור ככה וממש שניה לפני היא עצרה אותי והלבישה את הכובע וישר פמפמתי אותה במסיונרית..
כמה דקות עברו ועברנו לדוגי תוך כדי פליקים בטוסיק העסיסי שלה.
גמרתי בחוץ על הטוסיק שלה התלבשנו והוצאתי לה 100 ש"ח. אמרה תודה ונפרדנו לשלום עם בקשה שאגיע שוב.
בהחלט אגיע שוב.

29

לפני הכל- תודה לחולה כוס על הטלפון.

אתמול נתן הפון והיום ביקרתי את הגברת.

פתחה את הדלת ואתה רואה אשה עם רעמת שיער של אריה איפור מוגזם ומבטא כבד.
מתחילה ב-אתה נראה טוב ,נראה מכובד, מה עושה וכו.
גוף רזה ,בטן קטנה אחרי לידות,חזה בינוני ופיטמות ורודות וגדולות.
מתחילה במציצה לא מקונדמת ממשיכה למיסיונרי ומסיימת בדוגי.
גוף לא מלהיב , משחקת אותה חרמנית,די נקיה חוץ מבלגאן אדיר בבית.
נראית כגרושה שמחפשת השלמת הכנסה.
שווה את ה-100 שח ולא יותר.
נראה שלא אחזור.
ועדייו תודה לחולה כוסעל הפון.חיוך

30
בראש ובראשונה אני רוצה להודות לחולה כוס על הטלפון.

לאחר מספר פעמים שניסיתי לקבוע עם מרינה הצלחתי סוף סוף לתאם איתה היום.

אז כמו שכתבו פה לפני על השיער שלה ועל הדירה אין לי מה להוסיף כל מילה בסלע.

לגבי הבחורה נראת באמצע שנות ה30 לחייה גוף של בחורה קשת יום לאחר מספר לידות.

ללא ספק מדובר באישה עם שריטה עמוקה. איך שניכנסתי לקחה אותי לחדר הילדים הורידה את שימלת המיני שלה ונשארה ערומה. לאחר שהיתפשטתי התחילה לדבר מלוכך "איזה זין יפה", "איזה גוף יפה" וכל החרטה הזה. ניגבה לי את הזין במגבון וירדה למציצה כשהיא באטרף. עוברת מהזין לביצים וחזור בצורה די ברוטלית, כל הזמן אומרת איזה זין יפה . מוצצת איזה 5 דקות ואז אמרה לי שהיא רוצה לרכב עלי התחילה לרכב בצורה מטורפת כשהמיטה חורקת בטרוף. מפחד השכנים ביקשה להחליף תנוחה לדוגי. התחלתי לטחון אותה, כוס לא הכי צר שאלתי אותה על אנאלי לא רצתה. בכל מקרה הריח משם לא משהו וגם לדעתי סובלת מטחורים. אחרי מספר דקות עברנו למסיונירית כשהיא ממשיכה לדבר גסויות. שאלתי אותה לגבי לגמור בפה או בחוץ על הפנים שלה או על הגוף, כנראה אין מצב.

לסיכום, אני כנראה לא אחזור לשם זה ממש נראה לי על גבול הניצול המיני, לדעתי עדיף זונת רחוב .

בכל מקרה ללא ספק מדובר בבחורה פרטית (דאגה כל הזמן האם השכנים ראו אותי ) אבל היו לה לא מאט טלפונים כשהייתי שם.

וכמו שציינתי בכל מקרה תודה לחולה כוס.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”