כ פצצת פורנו צעירה בבאר שבע מארחת בדירה דיסקרטית ... - דף 3 - סקס אדיר

פצצת פורנו צעירה בבאר שבע מארחת בדירה דיסקרטית ...

22

טוב אז הצלחתי להיות אצל הגברת אחרי מאמצים רבים מדובר על בחורה ערביה רזה גבוהה עם חזה גדול סיליקון נראית תקתקנית שחבלז אני לא נכנסתי איתה כי משום מה היא החליטה שהמחיר מעכשיו הוא 250 ולא מאתיים כפי שדרשה שבוע שעבר......שווה זיון אין ספק אבל אני יכול להבין את אלה שאמרו שהיא קרה ....לא יודע אם שווה את המחיר ליחס שכזה מבחינת מראה כוכבת פורנו ללא ספק

24
בחיי שאתם קשקשנים גדולים ... עדיין אין דיווח או גיבור חיל ?

על כל פנים, מר "יוני ביבי" תגובתך צונזרה, הרעיון שלך גורם להסתה בכיוון שיכול להתפרש על ידי החוק כסחיטה באיומים ...

וזה לא דבר של מה בכך.

לתשומת ליבך !!

פרנק מההנהלה.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

25
טוב אז אני יהיה השני שמדווח אחרי יוני ביבי.......לגבי אתמול הייתי אצלה ומה לעשות באמת שהיא לא הסכימה להיכנס הגברת קצת שרוטה מה לעשות .......היום הלכתי שוב עם המזומנים והמחיר שוב ירד ל200 שח .....מי שיהיה איתה בקשר יבין כמה היא שרוטה .

בכל מקרה הייתי אצלה היום סביבות השעה 1 בצהריים . כשדיברנו בטלפון היא אמרה לי פינוק רגיל 200 שאלתי אם יש אקסטרות אמרה לי שניתן לעשות גמירה בפה ב50 נוספים ( מה שיתברר בהמשך כשקר )

הגעתי אליה לדירה נתתי לה 200 שח ....ואמרתי אם יבוא לי על האקסטרות אני יתן לה 50 נוספים .....הבהרתי לה לפני שאנחנו נכנסים שאני לא רוצה להרגיש לחץ של זמן ....אמרה לי שאין בעיה אבל כשאני גומר אני יוצא...לי זה לא מפריע גם ככה אחרי שאני גומר לא בא לי יותר .

מה שכן לפני שנכנסנו התקשר אליה מישהו והיא אמרה לו " דבר איתי עוד 20 דקות " מה שכן הדליק לי נורה אדומה " אמרתי לה לא אמרת שהזמן זה חצי שעה ? וככה התחילה השיחה על הזמן

בקיצור נכנסנו היה חושך בחדר עם כמה נרות אמרתי לה שאני לא אוהב חושך ( כמו כל גבר ממוצע ) והיא באסרטיביות משהו פקדה עלי שאני לא יגע באור....

טוב הלכה כמה רגעים להתארגן ולשים את הכסף בכספת פתחתי קצת את החלון כדי שיהיה אור והיא זרמה עם זה....עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון האווירה בינינו הייתה טובה כלומר הדברים הרעים שאני רושם כאן זה בשביל מי שלוקח את הדברים האלה קשה שידע .

התפשטה ומה אני יגיד לכם באמת פצצת פורנו ......ואני הייתי אצל המון וקשה למישהי חדשה לרגש אותי .

שדיים בינונים נוטים לגדול .. אבל המונה ליזה שבה זה הפטמות הענקיות !!!!!!!! שיש לה גם רדיוס גדול של פיטמה וגם הם מזדקרות בצורה מדהימה ....חופשי יש 5 ס"מ של פיטמה ללקק ואני עפתי לה עליהם .

התחת שלה אלוהי ....כאילו אם יש מישהו שחלם על דוגי עם תחת עסיסי וצר כלומר אין לה תחת עם רוחב ענק אבל יש שם הרבה בשר לתפוס כלומר הבחורה היא רזה ....כוסית אין ספק אבל יש לה תחת שומני כזה שבא לך לקרוע .

נשבע לכם שלא עזבתי לה את הפטמות ונתתי מיליון סטירות לתחת המדהים הזה . ....התחילה במציצה רטובה ללא גומי ....באמת החבר'ה בדיווח עליה צדקו מציצה חלשה אבל שהיא נותנת לך לתת לה סטירות בתחת תוך כדי זה מדליק .

זיון לא היה שם אני לא שוכב עם זונות יש לי חברה וזה הגבול שלי זה ישמע לכם מוזר ולא אמין אבל מה לעשות כזה אני . הזונות מאוד אוהבות את זה מה שנקרא לא צריכות לעבוד קשה .

אבל מה לעשות אם כבר בוגדים לפחות אני יודע שהבחורה היחידה שאני שוכב איתה זאת חברה שלי ככה אני מרגיש וככה המצפון שלי נשאר שקט .

שמתי לה את הזין בין פלחי העכזו המדהים שלה וואלה התחושה כמו דוגי אמיתי מדי פעם מעיף קטנות לחזה שלה ....

כל מי שאוהב יחס של חברה עם נערה עובדת אצלה יכול לשכוח מזה ראו הוזהרתם

לי זה לא משנה גם ככה מי רוצה בככלל לנשק זונה אחרי שאתה יודע כמה בולבולים היא תחבה לפיה באותו יום .

בכל מקרה אין ספק שיחב נעים מבחורה הוא הדבר ובאמת כל הבחורות שהייתי איתם שנתנו לי יחס כזה יצאתי מתחושה מדהימה כגון סמדר עם החזה הענק .

אבל לעניינו שיפשפתי לה את התחת בסגנון דוגי ...מה שמגניב אצלה זה שיש לה מראה על הקיר בצורה אנכית כך שאתה יכול לראות את כל הזיון ....וזה מדליק לראות בחורה כוסית כמוה ואת עצמך זה גורם למחשבות לעוף קדימה תוך כדי זיון .

דיברתי איתה תוך כדי על גמירה בפה היא אמרה שהיא לא רוצה . האמת לא מעניין אותי למה ולא שאלתי גם מבחינתי אים הלגמור זה עניין שולי

לא נותנת לעשות פרפר . כנראה שהשדיים היקרים שלה עדיין חשובים לה לא נותנת לזרנוק ענק להרוס לה אותם .

וואלה גמרתי נהנתי מבחינתי לא צריך יותר מזה . ענתה על מבוקשי

שוב מי שמחפש בחורה עם יחס של חברה ונעימות וכל זה היא לא הכתובת

כוסית באת זיינת הלכת . סה טו .

הייתי שם סך הכל 12 דקות . לא הייתי צריך יותר מזה . נכון כשאתה משווה למחיר זה כאילו לא פייר אבל היא לא לחצה אותי מבחינתה היה להישאר עוד אני פשוט הייתי מת לגמור לה על הטוסיק המשגע הזה כבר למשוך עוד זיון זה תם להתעייף עוד הרי לקחת חוויה ואיתה הלכת זה לא משנה אם תהיה שם עוד 5 דקות או עוד 10 דקות ככה אני רואה את זה.

אין ספק שאם זאת בחורה מפנקת אתה רוצה להיות שם שעה אבל כאן מדובר בתקתקנית מדופלמת שאתה יודע מראש שזמנך הוא קצוב .

היא באה לעבוד אין ספק .

וואלה הלכתי עם חיוך על הפנים מי שזה לא מתאים לו שלא יגש מי שיודע שהוא בא לזיין כוסית וללכת בשביל החוייה אני מאמין שיהנה

לחזור אני לא יחזור אני לא מזיין את אותה הבחורה פעמיים אני לא מחפש קשר עם בחורה עובדת אלא פנטזיה מבחינתי סימנתי איקס ואני ממשיך הלאה ליעד הבא .

בגדול ממליץ לכל מי שבא לחוויה ולא יותר .

מבחינת מראה לדעתי הנערת ליווי הכי כוסית שהייתה פה אם לא הכי אז לפחות בחמישייה הפותחת .

תהנו

28
במילה אחת: וואוו. בשתי מילים: וואוו וואוו ובשלוש: וואוו ווואוו וויאוו.
הייתי אתמול למרות החוות דעת הלא מלבבות והחלטתי אחרי תקופה ארוכה של התנזרות ללכת על כל הקופה. בכל זאת לא כל יום מוצאים כוסית בב"ש ובכל זאת אין לי זמן לארונה להצפין עד המרכז.

על דבר אחד אין ויכוח. קשה להשיג ולתאם עם הבחורה, אבל אם מתעקשים זה מצליח ותאמינו לי שווה!

בטלפון דיברתי עם בחורה רוסיה ולרגע לא הבנתי כי בדיווחים סיפרו על ערביה. בפועל פתחה לי את הדלת יפהיפיה שחומה. פנים יפות עם עיניים חתוליות מדהימות ותחת...אוי איזה תחת חצוף...וחיוך גדול. פשוט כוסית על. מה אגיד לכם חברים באותה שניה המוח הגדול שלי החל לשדר אותות מצוקה למוח הקטן וזה מצידו כבר נעמד לו בדום מתוח. היא ראתה את זה וחייכה תוך שהציגה עצמה כאלין. שאלה אותי: מתאים? ברור!

עברנו לחדר המבצעים. מיטה זוגית מסודרת עם נרות רומנטיים. קיבלתי פקודה להתפשט ועשיתי זאת הכי מהר שאפשר. היא נכנסה אחרי כמה דקות לחדר והתחילה להתפשט מולי עם חיוך גדול ותנועות חושניות. רק מלראות אותה מתפשטת מולי יכולתי לגמור. איזה גוף פיגוז שחבל על הזמן. גם עכשיו כמה שעות אחרי הזיון איתה כשאני נזכר בפצצה שהתפשטה מולי עומד לי!

הוא הצטרפה אלי למיטה (חסר היה לה שלא) והצמידה את השדיים המסולקנים שלי אלי לפה ואני ינקתי מהן כמו תינוק רעב. והיא מצידה עשתה קולות של חתולה מיוחמת תוך שהיא מלטפת לי בעדינות את הזין. הקולות העדינים היו אומנם מזוייפים, אבל בהחלט חייננים. אחרי כמה דקות של חימום האווירה היא התחילה במציצה עדינה וחשופה שלאט לאט העמיקה ובלעה משהו כמו חצי ממנו. הישבת שלה הופנה אלי פני ואני ליטפתי אותו ואת הכוס. הבחורה היתה קצת רטובה והתמסרה בכייף לאצבעות שלי. כמה דקות של מציצה והיא התיישבה עלי תוך חיכוך הזין בכוס המתוק שלה.

זה כבר היה לי יותר מדי וביקשתי לשים את הגומי. התחלנו ברכיבה עדינה וחביבה עלי. לא משהו מדהים, אבל מוכרח להודות שרק לראות את הכוסית הזו עלי רוכבת זה מוסיף עוד כמה דרגות של עוצמה לזיון. אחרי כמה דקות של רודיאו הפכתי אותה על הגב והתחלנו להכנס לקצב. הזיון במיסיונרית היה מוצלח יותר. הסתכלנו אחת לשנייה בפנים וזה הדליק אותי עוד יותר. יש לה עיניים מדהימות בעיני והיא מסתכלת עליך במין מבט של: "זיין אותי חמוד. זיין אותי כמה שיותר. כולי שלך". מדי פעם הסתכלתי הצידה למראה כדי להאמין שאני באמת מזיין פצצה כזו. לא יכולתי להחזיק יותר מחמש דקות וגמרתי.

אחרי עוד כמה דקות כבר הייתי בחוץ.

בקיצור: כוסית על! אומנם לא מתקתקת כמו שהפחידו אותי, אבל באותה מידה גם לא מפנקת ברמה גבוהה. אבל מבחינתי שראיתי אותה היה לי ברור שזו בחורה של "לזיין ולמות".

אני בטוח אחזור שוב ושוב. כל עוד היא תשאר בדירה.
כל היום חושב על זיונים

30
יוני ביבי ומר זיין הינם אותו המשתמש והושעו מהפורום !!

להזכירכם - זהות כפולה בפורום בכלל ובדיון אחד בפרט הינם סממן לחוסר אמינות
ולנסיון להכתיב דעות באמצעות ריבוי משתמשים לא חוקי !!

הערת מנהל נוספת למר זיין/יוני ביבי:

חבר, אתה הוא זה שמגזים !!!
ממרום תחילת דרכך המחודשת והצולעת בפורום .... לא קמה לך הזכות להוכיח מדווח אמין וותיק שדיווח בפירוט גם בפן האובייקטיבי וגם בפן הסובייקטיבי .... ריבוי דיווחים מפורטים לטובת הקהילה הוא לב ליבו של הפורום.

כל נסיון לדכא מדווחים מלדווח בפירוט ולעיניין לא מתקבל אצלנו בעין יפה כלל וכלל !!!
מה גם שעד היום לא הוכחת לקהילה שאתה יכול להחשב כבר סמכא כפי שאתה מנסה להישמע !!!
שלא לדבר על התרומה האפסית שלך בכלל !!

כבר הטיפו על כך בעבר.

המלאך רפאל, צוות גרעין מנהלי הפורום.

19LOLx82011-01-13 13:18:28
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”