כ הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות? - דף 15 - סקס אדיר

הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?

142
עושה רושם שאתה לוקח את המצב דיי בקלות, מצד אחד עושה רושם שהתפכחת ואתה מבין שלא כדאי לך אפילו לנסות לבנות פה משהו, מצד שני נראה שאתה נוהג בקלות ראש - הלכה אחת, באה אחרת... לי לפחות עדיין לא ברור אם החלטת איך אתה מתכוון להמשיך עם המצב שאתה נמצא בו, אולי אחרים כן הבינו. תפסיק לחשוב עם הרגל השלישית (לפחות לחלק מהיום) ותגיע לחלטה כי השעון מתקתק. תאמין או לא, הזכויות שעדיין אין לה יהיו גם יהיו לה על הגב שלך ואתה תצטרך לשלם על זה ביוזקר יום יום, חודש חודש ולא בהכרח רק כספית.

144
אתה ממש חי בסרט אה?
נפגש איתה היא מפנקת אותך, מה עוד?

אתה לא מבין כלום ממה שאומרים לך?

מצד אחד אתה פותח נושא שאתה אכול סרטים, שהכנסת זונה להריון, ועכשיו אתה אומר שהיא לא מפסיקה לפנק אותך,

ברור!!!!!!!!!!!!!!1 היא צריכה להמשיך לתפוס אותך ברשת שלה, כדי שיהיו לה הוכחות בבית משפט כדי שיחייבו אותך בבדיקת רקמות, אתה מבין? היא קושרת אותך כבר מעכשיו, ועושה את זה בחוכמה ובנחמדות,

תקשיב חמוד , אם אתה תמשיך כמו שאתה עושה , אתה תדפוק לעצמך את החיים, או שאתה מעוניין להקים בית עם זונה לשעבר,

גש בדחיפות לעורך דין , ותנתק עם הבחורה כל קשר,

תאמין לי באמת שתאמין לי , אני מכיר מצב כזה כל כך מקרוב, שאתה לא מבין אפילו כמה קרוב, אתה הולך להסתבך איתה, אף אחת לא תרצה אותך , וזה לא בגלל שיש לך ילד מאישה אחרת, אלא שאתה הלכת לזונות, והיא ההוכחה לכך,

לטובתך , גש מידית לעורך דין ותנתק עם האישה הזו כל קשר,

145
[QUOTE=אפרודיזאק]רובכם מתעסקים בנקודת קצה שהסיפור טרם הגיע אליה !
עדיין לא מדובר כאן במצב בוא יש ילד, השאלה לא היתה "נולד לי ילד מזונה האם להכיר בו או לא" אלא "הכנסתי זונה להריון מה עושים" ?

לשאלה הראשונה התשובה היהת חד משמעית דאג לו הוא שלך ! אם הדבר נכון עם כל אישה אזי עם זונה הוא נכון שבעתיים יש הרבה יותר מה לדאוג לילד ! שהוא אכן נשמה זכה וטהורה.

היות והשאלה שנשאלה היא השניה, התשובה היא עדיין עשה כל מאמץ להימנע מההריון הזה !

הילה שכזאת מסכים עם כל דבריך, אהבתי גם את היושר והכנות (סליחה שלא עקבתי ואיני יודע האם את במקצוע... ?) עד לקטע שלא הסביבה לא צריכה לדעת מה עשתה בעברה. ראשית למה תריך להתחיל בקשר ובו אני צריך להסתיר את עברה של זוגתי שנית ומה קורה כשהולכים לבר מצווה של אחיין שלי ואבא של אישתו של אחי מגלה כי הוא מכיר את האישה ואף פקד את מעונה.... ?

סקסהאנטר, אתה יודע מה בין עקרונות לדיבורים באוויר ? שעקרונות הם דיבורים באוויר שבדרך כלל טרם נאלצו לעמוד בפני מבחן קשה !

לבנות על זה שאהבה היא מעל הכל ? שאל את הגברים הנשואים כאן מעל חמש עשר שנים אם זה נכון..... ?

אני לא מטיל חלילה ספק בדבריך אך ייתכן כי הינך יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.
[/QUOTE]
זאת התגובה שלי ורק שלי!!! שלא יכנס בכם משהו אחר!!!
אוספים מחברים כמה אלפי שקלים ויורדים מהארץ!!!
זה מה שאני הייתי עושה!

נ.ב סליחה שאני בוטה מידי אני אבין אם אדמין יחליט להוריד את התגובה שלי!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”