כ סקס אצל טרייסי - פרטית מיפו - סקס אדיר

סקס אצל טרייסי - פרטית מיפו

1
לילה טוב

החלטתי לעקב את האטרקציה הוירטואלית שתיכננתי לשגר לפורום ... לאור ההתפתחויות בפוסט ההרשמה ..

שהם לחלוטין לא לטעמי !!

אבל במקום זה ... אני ישגר אובייקט חלופי ... ולמען גילוי נאות : הרבה פחות אטרקטיבי !! - זה מה שיש לי להציע כרגע .

להלן הפרטים על טרייסי :

הערכת גיל : 39-42

ארץ מוצאה : קנדה [וונקובר]

תאור חיצוני : רזה , חזה בינוני (ניראה סילקון , או עבר שיפוץ פלסטי לאחר לידה ).. ופטמות במבה תות חיוך
הגובה כ- 1.66- 1.68 לערך .. כוס מעט שעיר (אבל מסופר )
פנים לא משהו ...(לפחות לא לטעמי ) .. השיער קצוץ/מגולח ... הגוף לא רע .

קטגוריה : " סטייל הרואין שיק " (פחות או יותר)

תפריט : מסאז לחימום האווירה , שמתבצע במיטה הזוגית + בודי , מציצה חשופה (סבירה ולא מעבר )

GFE לא בדקתי (לא הרגשתי צורך בזה במקרה שלה) למרות שהכימיה ביננו הייתה טובה ..

וכמובן סקס סביר .

תעריף : 250 ש"ח , 40 דק' עד שעה .

הבחורה אסטטית .. מנומסת ואדיבה , מציעה לשתות ... אין שום בעיה להתקלח אצלה (והיא גם מציעה את זה)

מסכימה שיעשנו אצלה בדירה ..(דירה קטנה שהיא משכירה בבניין משותף) ...

היחס נעים ולא מתקתקת .

דיסקרטיות : היא משתדלת לשמור על דיסקרטיות ... אבל הבניין משותף ויש שכנים ערבים מבחוץ
לכן לטעמי הייתי נותן ציון - 6 (ולא הייתי ממליץ ללכת אליה במיוחד ביום שישי)

עקרונית - צריך להתחיל איתה דרך התכתבות בדוא"ל ויש לה עדיפות לבני 30+ ולכאלה שחיו הרבה שנים בחו"ל.

אבל בשביל זה אני כאן כדי לקצר תהיליכים ולדלג על השלב שסימנתי בקו .

זהו פחות או יותר ... לקרוא היטב וכל אחד יעשה את השיקולים שלו .. אם זה מתאים לו.

מ"ס נייד + הוראות יצרן - אצלי בערוץ הפרטי... (עדיף לתאם איתה מראש , והיא מחזירה סמסים)

דיווחים מהשטח תמיד יתקבלו בברכה !

ונסיים בשיר :

[TUBE]QtfC9iQyj98[/TUBE]

חולה כוס2011-03-16 00:51:17
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

6

מאז שטיילתי באוסטרליה, יש בליבי פינה חמה לעם הנחמד הזה. ח"כ, ראש הפרלמנט של הפורום שיגר לי את הטלפון שלה ואת הוראות היצרן לפגישה עימה.

התקשרתי. דיקלמתי את הפתיח ולא שאלה יותר מידי שאלות. טרייסי הפנתה לשד' ירושלים ביפו(בחלק הדרומי שקרוב יותר לבת-ים). הגעתי בשעות הערב המאוחרות לאזור(לא שכונת יוקרה בלשון המעטה...). חתולים שנראה שמחשבים את קיצם לאחור, חיכו לי בכניסה כמו סלקטורים עצבניים. האינטרקום לא עבד אז טרייסי ירדה לפתוח לי את דלת הכניסה. דירת חדר וחצי קלסטרופובית. הדירה נקייה כמו שצריך (כולל המקלחת). טרייסי אוסטרלית אמיתית עם מבטא כמו שאני אוהב. אחרי מספר מילים באנגלית, החלפנו קצת חוויותעל אוסטרליה, המאכלים המסורתיים והמשקאות הטיפוסיים. הפלגנו בשיחה פילוסופית :-) על החיים בישראל, קפטילזם וכו. סיפרה על חייה, אהבותיה ועבודתה. התחברתי איתה עד שאמרה ששכחה למה הגעתי והרגישה שאנו מיודדים...אך אני, כידוע, באתי מסיבות אחרות לגמרי אז קטעתי את רצף השיחות. היא מעשנת הרבה מאד. עישנתי סיגריה ואמרתי שאני נכנס להתקלח.

היא דיסקרטית, נקייה , ידידותי, המבט משדר חו"ל. להערכתי, בשנות ה 40- לחייה, רזה, שיער קצוץ, די גבוהה , גוף יפה, וחזה נוטה לגדול שכנראה שיפצו אותו בצורה כלשהיא(עשו עבודה יפה מאד...). חזה גדול מוגדל עם פטמות בולטות, חלקה להדהים. ישבן די שטוח אך סביר.

לאחר המקלחת, נשכבתי על מיטה רעועה שכנראה משמשתת אותה גם לצרכי שינה... והיא שאלה על סגנון המסז' שארצה ועוצמתו. אבל היא עשתה עבודה לא רעה בכלל אך די קצרה, כמובן בזמן שהיא ערומה.

לאחר ההתהפכות, ממשיכה במסז' שגלש לעבר המנה העיקרית. עד כאן הכל היה בסדר אך האקט עצמו היה די סתמי מבחינתי. אחרי פימפומים ממושכים, החלה להאיץ בי...יכול להיות בגלל הזמן שששקענו בדיבורים(הייתי אצלה משהו כמו שעה וחצי...)

לא הייתה לי איתה כימיה יותר מידי ולכן לא יכול להמליץ אך גם לא יכול לפסול.. חיבקה אותי ביציאה וביקשה שאבוא שוב.

250 ש"ח מהון לשלטון ונפלטתי לשדרת החתולים.

תודה לחולה כוס על הטלפון וההסברים המדוייקים

9
[QUOTE=אחים שלו גברים]ח"כ היכן הסקרנות המפורסמת שלך? היינו בטוחים שכבר פרצת למאגרי המידע של השגרירות הקנדית ואתה יודע את כל הפרטים על הגברתOuch[/QUOTE]
על מנת הסקרנותכם הטבעית לא תוביל אתתכם למדרון תלול , חס וחלילה, ממליץ שתקשיבו שוב לשירים האלמוותי של להקחת משינה - בלדה לסוכן כפול אולי שם תמצאו את האור למנהרה איליה נכנסתם.קריצה

10
ביקרתי את טרייסי ולהלן רשמי: התקשרתי אליה יום לפני בכדי לקבוע פגישה והגברת ענתה לי OK רק שהודיע לה שעה קודם. ביום המיועד שלחתי לה הודעת אישור שעה מראש ואז היא ביקשה ממני להודיע לה מתי אני יוצא אליה כחצי שעה לאחר מכן אני כותב לה שאני יוצא ואז היא מבקשת שאבוא רק בעוד שעה . אני נוסע אליה ואז בשעה היעודה היא מתקשרת אם אני יכול לבוא עוד חצי שעה , אין בעיה אמרתי לה "עוד חצי שעה!", הזמן הגיע ואני מתקשר אליה והיא מבקשת ממני עוד חצי שעה. בגמר החצי שעה היא מבקשת עוד כמה דקות ....בקיצור כמעט איבדתי את הסבלנות (למרות החרמנות , אבל כבעל נסיון הכנתי בטרם היציאה ,רשימת טלפונים אלטרנטיבית!). עד כאן סאגת ההגעה.
ולגופה של בעלת העניין : בחורה ממוצא אנגלו-סכסית קנדית-הולנדית פנים בסיגנון של הזמרת גרייס ג'ונס אבל בהירה , הפנים לא משהוא והשיער הקצר מאוד כמעט קרחת קצת הפריע לי , אולם גופה של הגברת פיצה על הכל. הגברת אוהבת לפתוח בשיחה עם המועמד להזדיינות (אני מניח שזה סוג של ראיון עבודה...סתם אני צוחק!)
בקיצור לגברת יש גוף רזה וחטוב תחת קטן ומדליק כוס ורוד ומזמין - היתרון הגדול שלה שהיא מפנקת ורוצה להתפנק היא סובבה אלי את התחת ואני פצחתי בליקוק כוס בלווית עבודת ידים הגברת ניראתה מרוצה מאוד לבסוף הסתובבנו והיא לקחה את הכלי שלי והכניסה אותו לפיה לא התאפקתי ומרתי לה כמו גדול בתוך הפה הגברת קיבלה את המטען כמו גדולה .
התמורה 250 ש"ח והיא הודיעה לי שהמחיר ל"מנויים " עולה ל-270 ש"ח
לסיכום: יש בה משהוא מוזר , היא אמרה לי שהיא מגדלת שיער בחזרה , יכול להיות שעם שיער הפנים שלה לא יראו כ"כ מוזרות
בקיצור שווה ביחס של מחיר מול תמורה לא מעבר לזה!
לתשומת לב החרמנים היא איננה מפרסמת ויש לה עבודה רגילה בשעות היום1
ותודה לחולה כוס על הטלפון!!!!!Approve
לשעבר גלגל עמוק
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”