[QUOTE=arle3d]
חוץ מזה..אסירים הם מאוד אגרסיבים...
ואין כמרים שאונסים ילדים/ילדות/נזירות?
ולשאלה: כן..לדעתי סקס קשור לכל זה.אין ספק..לא סתם אומרים על מישהי ממורמרת שהיא צריכה "ויטמין Z"
[/QUOTE]
[QUOTE=butller]
קשור בהחלט הבוס שלך צודק 100 אחוז { קורה לי את זה תמיד,
כאשר אני שבוע בלי סקס זה מתחיל להשפיע עליי מכל הכיוונים.
ובדיוק אחרי ביקור אצל אחת הקבועות שלי אני כמו חדש סבלני ומחויך ואהוב על כולם עד הביקור הבא.
זה בדיוק כמו אוכל שרעבים נהיים עצבניים עד ששמים את הכף הראשונה בפה ונרגעים,
זה בדוק ואני יודע את זה מנסיון של שנים
[/QUOTE]
קודם כל אני שמח ומודה מאוד לכל אלה שהגיבו על הפוסט הזה,ולזה רציתי לשמוע דעתו של כל אחד ממכם,מה תהייה התגובה והמחשבה שלו בנושא הרגיש הזה.
רוב התגובות שחיפשתי כאן בפורום מעידים על כך,שלסקס חלק גדול בשינוי מצב הרוח של האדם,משפיע על האדם מבחינה פיסיולוגית ופסיכולוגית.
שיש כמה חומרים והורמנים ברגע שהם מתמלאים בגוף צריכים התרוקנות החזקת זרע לתקופה זמנית ארוכה עלולה לגרום לתוצאות שליליות,עצבנות,איבוד שליטה.
[QUOTE=ערבה אנושית]
בנוסף למרים ממגדל , יש סיפור איך הוא הציל זונה מסקילה באמרו: מי מכם ללא חטא שיזרוק אבן ראשונה.
[/QUOTE]
עראבה אנושית ידידי,המישפט המפורסם הזה לעולם לא אשכח אותו,קראתי כל הסיפור הזה בספר,שישוע בא ורצו להוציא להורג זונה על המעשים שלה,עמד מול כולם,ואמר את המשפט המפורסם הזה,מי ממכם ללא חטא שיזרוק אבן ראשונה!!
כולם עמדו המומים,בשוק,לא ידעו מה להגיב,לא ציפו לתגובה כזאת,כל אחד מהם ניזכר שיש לו עבר עשיר בחטאים.
ואף אחד לא זרק שום אבן!.
[QUOTE=אחים שלו גברים] תאונן, לך להתאמן או רד על חבילת שוקולד זה פורק לחצים ומפזר במוח בדיוק את אותם אנדורפינים שיתפזרו בסקס.
אין לך שום תירוץ להתנהגות אלימה ואגרסיבית.
[/QUOTE]
אחים שלו גברים,מי אמר לך שאני לא מאונן או לא יודע לאונן?!,הרי אני מאונן מגיל 16 ועד עכשיו!,אני מאונן כמעט על יומיים,זה לא עוזר לי בכלל,אצלי לאונן זה כמו לקחת כדור אקאמול או איספירין,שעוזר לך זמנית ולא לאורך כל היום,היה לי מקרה שאוננתי אחרי שעתיים ראיתי מישהי באוטובוס עם חוטיני,שוב נידלקתי והיתחרמנתי ורציתי לזיין,לפי דעתך האישית ואני שואל את כולם כאן,האם אונננות היא פיתרון יעיל מצליח במקום לעשות יחסי מין קבועים!.
קראתי בכמה פורמים ריפואים שאוננות יש לה השפעות ותוצאות שליליות,עייפות הגוף,העצבים בגוף,כאבים בגב,כי אתה פשוט עושה דבר לא טבעי,לא נורמאלי,קראתי בספר אם אתה מאונן פעם אחד זה כמו לעשות סקס 7 פעמים .
עוד דבר,האם אכילת שוקולד עוזרת בעניין הזה,מפרקת לחצים במוח,פעם ראשונה שאני שומע את זה,כי כל מה שאני יודע ששוקולד מעורר החשק המיני,תמיד נרמז לשוקולד לאהבה,valentine day,מיפגשיים רומנטיים,ולא יודע למה חלק גדול מנשים מתות על שוקולד,הבה יותר מגברים,אולי זה כמו פיאגרה לנשים מעורר החשק המיני אצלם,והדגדגן מתחיל להיות רטוב :)
אחים שלו גברים אתה אומר: אין לך שום תירוץ להתנהגות אלימה ואגרסיבית.
אני לא יודע במה אתה עובד,אולי במשרד,או עבודה קלה מאוד,אני עובד בממלון והזמנות 24 שעות,בשיא הלחץ שאורח מתקשר להזמנה 3 פעמים ואתה הולך לטבח,והוא צוחק לך בפנים ומשקר לך,ואתה אוכל את הלב ועצבני ולחוץ מאוד,ואתה רואה אותו לא רציני בכלל,אתה מאבד שליטה ומיד מתחיל לתקוף!,אני לא בעד אלימות ושימוש בידיים! אבל!! יש מצבים שאתה נקלע להם אין לך שום ברירה.
לא כל אחד יכול להחזיק עצמו אולי אתה כן,אני אישית לא!.
אני פונה אליך אחים שלו ושאר החברים כאן,האם לא היה לכם מיקרה שאתה מאבדים שליטה ומתחילים לתקוף בנאדם מולכם! אף פעם לא נתנתם מכות! לא ניתקלתם למצב כזה בחיים בכלל!!. אני בטוח שכן!!.
[QUOTE=רימינג מעשי] ח"ר יקירי
זה דבר ידוע כי בבתי סוהר עולה כמות משכבי הזכר באופן ניכר . מי פה שיודע בוודאות כי הוא עומד להיכנס לכלא לתקופה ארוכה רצוי כי יבקר את שרון ( אני לא מאמין שאני אומר זאת) על מנת לקבל ממנה כמה טיפים בכיווץ והרחבה של הרקטרום

.
לגבי מנזרים וכמרים בכלל- שמעתי פעם שסביב אדמות מנזר מסויים מצאו כמויות של שלדי תינוקות שרק נולדו . לבטח מסביר דבר או שניים. אין עדיין מקונן בך הספק , גגל בית בורז'ה בוקייפדיה ואל תתפלא שעם כל הניסיון המיני שצברת את עוד עלול להסמיק.
[/QUOTE]
רימינג מעשי ידידי,
אני תמיד אוהב לקרוא התגובות שלך,כי הם מיוחדות ורגישות,תיראה יקירי:
לפי מה שכתבתה אני מבין שאסירים בבתי כלא,גברים שוכבים עם גברים כמו הומואים בדיוק!.
הרי ראיתי כמה סרטים בטלוויזה על החיים בבתי הכלא,במיוחד בכלא הפידראלי בארה''ב,איך גברים נחשקים לגברים אחרים,מוצאים חן בעיניהם,במקלחות שהם עירומים כולם,כל אחד מיסתכל על האיבר ועל הגוף של השני,ומלטפים אחד את השני,אבל לא כולם!.
אחוז גדול מהם,מתחילים לאהוב הגוף של הגבר יותר,לאהוב הגבר שעומד עירום מולם,ללטף אותו,להיתקרב אליו,עד שבסוף מסתיים זה בסקס בין השניים!.
אבל איך גבר שלא נולד הומו או אוהב גברים יכול יום אחד לישכב ולזיין גבר כמוהו,אותו מין!!,אני לא מבין את זה,גבר סטריייט כל החיים פיתאום אתה רואה אותו מכניס הזין שלו בתוף גוף של גבר אחר!!,איך זה יעלה על הדעת בכלל! אני לא מבין הנקודה הזאת בכלל!!.
קשה לי להבין אותה,אתם תבואו תגידו אין תחליף רק גברים מולך,אין נשים אין כוסיות,אם אין בחורות התחליף : לזיין גברים!!,זה לא יעלה על הדעת!,אולי חלק יש להם נטיות לשכב עם גברים,לנסות איך הפנטזיה בזיון עם גבר! אולי גבר יותר טוב מאישה!.
כל אחד לפי הגוף שלו ואיך הנטיות שלו,יש חלק אוהבים גברים ונשים,כמו שיש נשים לסביות ויש שאוהבות לשכב עם גברים ונשים.
השאלה שתמיד חשבתי עליה כל הזמן,איך גבר מיתאהב בגבר אחר ושוכב איתו,מדובר באותו גוף,אין משהו מושך,אין לך הרגשה מסיומת,אתה לא רואה שיער ארוך שמפתה אותך כמו נשים,או זוג שדיים גדולות שאתה תמיד אוהב לראות ולגעת,או כוס רטוב שמחכה לחדירה,או תחת עסיסי מלא בתשוקה שמחכה לך!.
לפני מאות שנים,ראיתי תמונות באירופה במיוחד ביוון על צילומי גוף של אישה עירומה ליד גברים,השדיים,הרגליים,השיער,התחת,כמה תמונות לנשים ערומות,שהגוף של אישה הוא מקור ההנאה המינית והפנטזיה,האושר,השימחה.
אני בטוח שבעבר הזונות היו יותר בהרבה מהימים עכשיו,והיה קל מאוד לשכב עם אישה שמוצאת חן בעינייך! לא כמו עכשיו שאתה צריך כמה חודשים דיבורים,וכסף ,ותחקיר גדול עד שתביא מישהי לזיון במיטה!,הלוואי הייתי חי באותם שנים! הייתי מזיין כל יום בקלות!.
[QUOTE=EverybodyKnows]
ההתנהגות שאתה מתאר לא מתאימה לרושם הבוגר והאחראי שאתה משאיר בשאר ההודעות שלך. יש סקס אין סקס, שום דבר לא מצדיק התנהגות כזו. מצד שני, ברור שזה משפיע עליך ושזה לא פשוט - אבל נסה לנשום עמוק.
סקס זה לא הכל בחיים, ולדעתי - אתה לא צריך זיונים בכלל, אולי חסרה לך יותר אהבה מזיונים.
איזה אישה שבאמת תעשה לך את זה ותאפס אותך קצת
[/QUOTE]
EverybodyKnows יקירי,לכל אדם מאיתנו יש לו מצבים שהוא לא יכול לשלוט בעצמו,אתה נמצא במקום בשיא הלחץ ופונה לטבח והוא לא רציני וצוחק לך בפנים,ואתה בשיא הלחץ והעצבנות!.
אמרתה משפט '' סקס זה לא הכל בחיים,ולדעתי - אתה לא צריך זיונים בכלל, אולי חסרה לך יותר אהבה מזיונים
איזה אישה שבאמת תעשה לך את זה ותאפס אותך קצת ''
אתה צודק 100% אהבתי מאוד המישפט הזה,כי בדיוק זה מה שחסר לי בחיים! להיות בקשר אהבה עם אישה,אתה מאמין ששנים ארוכות לא היתה לי אהבה,ולא הירגשתי פירוש המילה מה שניקראית ''אהבה'',כי לא ידעתי מה זאת אהבה למשך שנים ארוכות!.
נכון עשיתי סקס הרבה,זיינתי ושכבתי עם הרבה נשים צעירות ומבוגרות וזונות,אבל לשכב עם בחורה אהובה שלך עד עכשיו לא עשיתי,ולא היה לי!.
אני מדמיין החוויה המדהימה הזאת איך אני מרגיש ברגע שאני ניכנס למיטה עם בחורה שאני אוהב אותה,זאת חוויה נדירה באמת!
כי אהבה + סקס = שיא התענוג והאושר בחיים!,אנחנו היום עושים סקס בלבד בלי רגשות בלי שום אהבה,הכל טיכני מאורגן,מיקלחת,תיפתחי רגליים זיון,גמירה,זהו להיתרות מותק!,נימאס לי מזה,נימאס לי מזונות,אתה מזיין זונה והיא סוגרת עיניים לא מיסתכלת עלייך,אתה מזיין זונה אישה כמו גופה מתה ללא ריגושים,היא לא מרגישה בכלל! אתה מזיין קיר או גופה של בנאדם!.
הזונות עם הזמן מאבדות משהו חשוב מאוד וזה ניקרא ''הרגשות'',הופכות מיכאניות,יבשות,קרות,קשוחות,עצבניות,כי 90% מהם יודעות שהן לא מרוצות מהעבודה הזאת! בתוך עצמן,אבל פשוט ממשיכות כי אין להם ברירה, ממשיכות לעבוד בתחום הקשה הזה!. אבל השאלה היא עד מתי!!.
עראבה אנושית פעם אמר לי משפט ביום הראשון שהכיר אותי,תישמע חתיך אתה צריך בחורה רגילה ולהיות באהבה זאת התרופה שלך.
ואתה EverybodyKnows נוגע בנקודה חשובה מאוד והיא אהבה,אני מרגיש שזה הפיתרון לבעיות שלי,ולהיות במערכת זוגיות.
כי אני פשוט עשיתי הכל,אלכוהול,סיגריות,מועדונים,סטריפטייז וחשפנות,זונות שזיינתי במשך14 שנים,כל מיני זונות שהיו בת''א.
אבל אהבה! אף פעם לא היתה לי,מכמה סיבות,המוצא שלי שלא מאפשר לי להכיר מישהי ולצאת איתה,קווים אדומים!.
והסביה השניה: הגורל והמזל,תמיד משחק את חלקו בעניין,אני דרך אגב מזל שור,אולי יש מישהו ממכם בעל מזל שור או יודע מישהו בעל מזל שור שיכול לכתוב כמה דברים על בעל המזל הזה.
אני יודע שחלק גדול ממכם לא מאמין באסטרולוגיה,ואומר לעצמי איזה שטיות חתיך רומנטי מדבר!!,מזלים ואסטרולוגיה!.אבל לפעמים זה כן עובד ואתה יכול לזהות האישיות של מישהו מולך לפי המזל שלו!.
היו לי כמה מקרים עם זונות ששאלו אותי שאלה ראשונה אתה מזל שור?! עניתי: כן בהלם! איך ידעו! אומרים לי ידענו! רגיש,חרמן מאוד,ועקשן מאוד הראש בקיר,לא כל אחד יכול להבין המזל הזה.
לילה טוב לכולם.

החתיך הרומנטי2011-07-23 22:15:05
תמיד בשטח למען כולם.