כ סקס בסופר - סקס אדיר

סקס בסופר

2
תגיד לי, זה סוג של פנטזיה? בן כמה אתה?
אם יש לך קראש על מישהי, תמצא את הדרך להעביר לה את המסר. חיוך, מבט, שיחה קטנה (אולי בשלב הזה תראה שיש לה שפם או אולי טבעת נישואין טרייה וזה יכבה אותך...), רמיזה קלה וכך הלאה והלאה.

זו יכולה להיות הפקידה בבנק, זו יכולה להיות הבחורה שמביאה לך את הדואר בשש בבוקר. זו יכולה להיות כל אחת. אפילו השכנה שלך. מה אתה עושה עם זה, תלוי רק בך ובחישובי הרווח וההפסד שלך קריצה.
I fart in your general direction

סקס בסופר

8
מעבר לכל מה שאמרו הנכבדים שמעלי- איך השאלה הזו קשורה לפורום - סיפורי סקס- פורום לכתיבה מקורית?

חשבתי לעצמי שאולי יהיה פה איזה סיפור בשרני על סקס בסופר...בכי זונה מאושרת2011-07-28 11:13:43
קישור לאתר הפרטי שלי:

סקס בסופר

9
אחי
אל תתיחס לכל הכתוב
לך לדיזינגוף סנטר בשער 1 עומדת מלי-אוהבת אנלי
בשער 2 עומדת מירי -אוהבת מסיונרי

בשער 3 עומדת אורה -אוהבת מאחורה

בשער 4 עומדת אלישבע -אוהבת שישים ותשע

בשער 5 עומדת סתווית *שהיא בעצם לסבית

נראה לי ששם תהנה , ממש גן עדן.

סקס בסופר

10
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני אשמח לחוויה מתקנת בסופר. מאז שהייתי ילד, לפני כמה ימים, זכורה לי החוויה המפחידה של ההיגררות אחרי אמי למקום בו רוצחים דגים. אני לא צמחוני - בדיוק להפך, תודה לאל - אבל התחושה הנוראה הזו בה אתה צופה ממרחק של מטר או שניים בקרפיון ביש המזל חוטף פטיש בראש ומפרפר למוות, זכורה לי ולא לחיוב.
בעצם, זה בדיוק כמו הכיבוש. כל עוד זה רחוק מהעין, נמשיך לגרגר ולהשמין.
ההודעה נכתבה בהשראתה של המאושרת, שאולי יתמזל מזלי פעם ואפגש איתה שוב, הפעם ליד המקררים של החלב וסמוך למדפים הריחניים של המאפייה. רק לא ליד הדגים...
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”