כ מרינה מחולון עברה לתא - דף 4 - סקס אדיר

מרינה מחולון עברה לתא

31
ניראה לי שכמה מהחברים בפורום צריכים גם טיפול אחר....
לא מבין את הקשקשת והברברת .

תהיו סובלניים ולא צריך על כל דבר להגיד את המילה האחרונה.

הפורום נועד להעברת מידע כולל דברים שמעבר לטל או שם....

החשיבות והחיוניות שלו תישאר רק אם הוא ימשיך לתת מידע ולא להתעסק אחד עם השני.

ממליץ לכולם לעצור לעשות חושבים להרגע ולחזור לפורום רק אם מידע רלוונטי.

לי לפחות הפורום נתן מידע שלא היה חשוף בפני גם הכירו לי וגם מסרתי טלפונים של פרטיות כך שמבחינתי

זו הצלחה כל עוד לא מערבבים שטויות בתגובות.

מרינה מחולון עברה לתא

32
שטויות, יש מקום לשני הדברים, גם דיווחים וגם קשקשת, האחד לא מפריע לשני להתקיים.
מי שרושם את הדיווחים הם אנשים בשר ודם ולא רובוטים (לפחות רובם)
לאנשים כפי שאתה יודע יש דעות שונות ולגמרי ליגיטימי שיביעו אותן גם פה!

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מרינה מחולון עברה לתא

35
[QUOTE=שוגל בתולות]אדון חולה כוס היקר רק לידיעתך אני בין הראשונים שדיווחו פה על קארין מר"ג וכתבתי שמי שמעוניין לקבל בפרטי את המס' טלפון שלה אני אשמח, ועד היום פנו אלי קרוב ל"150" רשומים אולי יותר ולכולם נתתי מס' טלפון וכתובת מדוייקת, ואני אשמח עדיין אם משהו רוצה לתת לו, הר תכניס לך טוב טוב למוח הקטן שלך "הפורום הזה נועד כדי לעזור אחד לשני" אז אם כרגע אתה נמצא בעמדת כוח מסויימת כלפי חלק ממשתמשי הפורום אז הריני להודיעך ברגע זה הכנסת לעצמך גול עצמי גדול בגלל שאנשים שונאים גאווה ורמאות,
ועוד דבר ביררתי אצל מרינה שאת זה הרבה לא יודעים שאתה בעצם סרסור שלה ומקבל אחוזים מכל בולבול שהיא מקבלת

אז אני לא מבין למה לא לתת אותו לשאר חברי הפורום , מה אכפת לך שתוצף הרי זו העבודה שלה ואתה מרוויח על כל זיון, אז תעשה טובה לכולם רד לעם ותתנצל זה רק יעלה לך את הכבוד בכמה גרושים

נ.ב יש לך הודעה בפרטי ממני בקשר למס' של מרינה שעדיין אני מחכה אז אם אתה רוצה עדיין שאני יבתול אותה ואתה תרוויח מזה אז שלח לי הודעה עם המס' שלה , אני מחכה בקוצר רוח!!!!!
[/QUOTE]

תודה למוסלי, פספסתי את ההודעה הזאת ובזכותך שמתי לב אליה מוחא כפייה

אבל יש לי שאלה לשוגל בתולות, בהתחלה אתה רושם את זה:

ועוד דבר ביררתי אצל מרינה שאת זה הרבה לא יודעים שאתה בעצם סרסור שלה ומקבל אחוזים מכל בולבול שהיא מקבלת

ואחרי זה אתה רושם את זה:

נ.ב יש לך הודעה בפרטי ממני בקשר למס' של מרינה שעדיין אני מחכה אז
אם אתה רוצה עדיין שאני יבתול אותה ואתה תרוויח מזה אז שלח לי הודעה עם
המס' שלה , אני מחכה בקוצר רוח!!!!!

אז אני רוצה להבין, אם אתה עדיין מחכה שח"כ ישלח לך את הטלפון שלה, אז איך בררת אצלה וגילית שהוא הסרסור שלה?

חשוב לי שתסביר את עצמך, למרות שאני לא מחסידיו של ח"כ, לדעתי אמינות זה דבר חשוב!

נ.ב

בהנחה שאתה לא יודע את שמו האמיתי של ח"כ, איך הבנת ממנה שהוא הסרסור שלה?

קישקשתא2011-08-25 15:09:34
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מרינה מחולון עברה לתא

38
כמה דברים ....

1. שוגל בתולות , במילה אחת עם 3 סימני קריאה - שקרן !!!

2.איך ביררת אצל מרינה שאני סרסור שלה ? צחוק ואתה בא וסותר את עצמך ואומר שאתה מחכה לטלפון שלה בקוצר רוח?

3.למזלך אנחנו עוסקים בחלל וירטואלי - אחרת הייתי תובע אותך על הוצאת דיבה , על קשירת קשר שקרי !

4.פנייה לאדמין - אין ספק שצריך לפלוט אותו מיידית מהפורום ! הבן אדם לא אמין בגרוש ! (אני נישבע ביקר לי מכל שחוץ
מזה שזה תחביב , אין לי שום קשר לסרסרות לשום בחורה מהפורום ) .... מציע לו להתנצל בפניי בפומבי ...
על הכפשת שמי .

5.רציתי להעביר בעצמי טלפונים על הבחורות שלא מפרסמות , מסיבה אחת פשוטה - מחוייבות לדיווח לאחר קבלת
הטלפון , זה הכל חברים .לקחתם את זה רחוק מידי .

6.אוקיי שיכנעתם אותי - תעבירו בינכם את הטלפונים אחד לשני , ותעשו מה שבא לכם - אני כבר נימאס לי מכל המלחמות האלה
לפעמים אני מרגיש פה כאילו אני על תקן סדרן עבודה של הפורום צחוק

נ.ב : היא לא בתולה , פתחו אותה בגיל 9 צחוק
חולה כוס2011-08-25 18:46:10
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

מרינה מחולון עברה לתא

39
לח"כ - סעיף 5 שכתבת בו מעלי, שאתה רוצה מחוייבות לדיווח תמורת הטלפון, יכול להיות מקובל מאוד, אבל גם כן עם איזושהי החרגה.
אתן דוגמה - נתת לי פון של מישהי לאחרונה. בשל עומס שהיה לי בעבודה, לא מצאתי פנאי לדגום במשך כיומיים שלושה. במהלך הזמן הזה, הפון הגיע גם לSEXHUNTER שדגם והוציא דיווח מהיר ובו תיאור מאוד מבאס של הנדונה.

מבירור שעשיתי עימו בפרטי לוודא שאכן מדובר בקטסטרופה, הוא הזהיר אותי שלא לגשת ושחבל לי על הזמן ועל הכסף. מאחר וחוות דעתו של SEXHUNTER מקובלת עלי לחלוטין, נוצר מצב שלמרות שהיה בידי מספרה של הגברת, הנסיבות הוליכו לכך שויתרתי מראש על הדגימה.

אני רואה בכך בדיוק את יעודו של הפורום ועזרתם של החברים בו.
I fart in your general direction

מרינה מחולון עברה לתא

40
אין שום צורך הגיוני לתת מספר טלפון של בחורה רק עם הבטחה לדיווח ואין שום צורך להפסיק לתת אותו לאחרים,

עד שאלה שכבר קבלו ידווחו, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו, ירצה ידווח, לא ירצה לא ידווח, לא עניינו של מוסר המספר

אלא אם הוא קונטרול פריק.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”