[QUOTE=שוגל בתולות]אדון חולה כוס היקר רק לידיעתך אני בין הראשונים שדיווחו פה על קארין מר"ג וכתבתי שמי שמעוניין לקבל בפרטי את המס' טלפון שלה אני אשמח, ועד היום פנו אלי קרוב ל"150" רשומים אולי יותר ולכולם נתתי מס' טלפון וכתובת מדוייקת, ואני אשמח עדיין אם משהו רוצה לתת לו, הר תכניס לך טוב טוב למוח הקטן
שלך "הפורום הזה נועד כדי לעזור אחד לשני" אז אם כרגע אתה נמצא בעמדת כוח מסויימת כלפי חלק ממשתמשי הפורום אז הריני להודיעך ברגע זה הכנסת לעצמך גול עצמי גדול בגלל שאנשים שונאים גאווה ורמאות,
ועוד דבר ביררתי אצל מרינה שאת זה הרבה לא יודעים שאתה בעצם סרסור שלה ומקבל אחוזים מכל בולבול שהיא מקבלת
אז אני לא מבין למה לא לתת אותו לשאר חברי הפורום , מה אכפת לך שתוצף הרי זו העבודה שלה ואתה מרוויח על כל זיון, אז תעשה טובה לכולם רד לעם ותתנצל זה רק יעלה לך את הכבוד בכמה גרושים
נ.ב יש לך הודעה בפרטי ממני בקשר למס' של מרינה שעדיין אני מחכה אז אם אתה רוצה עדיין שאני יבתול אותה ואתה תרוויח מזה אז שלח לי הודעה עם המס' שלה , אני מחכה בקוצר רוח!!!!!
[/QUOTE]
תודה למוסלי, פספסתי את ההודעה הזאת ובזכותך שמתי לב אליה

אבל יש לי שאלה לשוגל בתולות, בהתחלה אתה רושם את זה:
ועוד דבר ביררתי אצל מרינה שאת זה הרבה לא יודעים שאתה בעצם סרסור שלה ומקבל אחוזים מכל בולבול שהיא מקבלת
ואחרי זה אתה רושם את זה:
נ.ב יש לך הודעה בפרטי ממני בקשר למס' של מרינה שעדיין אני מחכה אז
אם אתה רוצה עדיין שאני יבתול אותה ואתה תרוויח מזה אז שלח לי הודעה עם
המס' שלה , אני מחכה בקוצר רוח!!!!!
אז אני רוצה להבין, אם אתה עדיין מחכה שח"כ ישלח לך את הטלפון שלה, אז איך בררת אצלה וגילית שהוא הסרסור שלה?
חשוב לי שתסביר את עצמך, למרות שאני לא מחסידיו של ח"כ, לדעתי אמינות זה דבר חשוב!
נ.ב
בהנחה שאתה לא יודע את שמו האמיתי של ח"כ, איך הבנת ממנה שהוא הסרסור שלה?
קישקשתא2011-08-25 15:09:34
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.