כ שאלה לגבי המכונים ברשלצ - סקס אדיר

שאלה לגבי המכונים ברשלצ

1
האם זה כמו שהיה פעם בתחנה מרכזית ת"א?
כלומר האם ניתן למצוא את המקום (יש שלט או תאורה) ולהכנס בלי לתאם מראש ?

הייתי לא מזמן במכון בתושיה בת"א אחרי הרבה שנים, לא היה שם לובי עם כמה בחורות כמו בתחנה מרכזית אלא הייתי צריך ללכת לאיזה חדר ולחכות למישי....ואם זה לחכות בלובי עם עוד לקוחות ....בכלל מבאס, איך בראשל"צ?

תודה
שפיכטר

שאלה לגבי המכונים ברשלצ

2
בראשל"צ יש לך מגוון מקומות, אני אגיד לך מה שאני מכיר.

1) יש לך בפלטין 3 קומה 2 ליד קניון הזהב

2) "ונוס ספא" ברח' משה בקר א.ת. ישן במרכז אתה תראה כבר את השלט אי אפשר לפספס

3) במערב ראשון בא.ת. ברח' פנקס דוד 3 אתה תראה שם מדרגות + מצלמות

4) רח' הכשרת הישוב מס' 5 כנ"ל אתה תראה מדרגות ומצלמות במקום

5) ברח' דוד סחרוב יש עוד 2-3 מכונים לפחות תעשה חיפוש בפורום עפ"י שם הרח' אתה תמצא כמה

מקווה שעזרתי..קריצה
אנחנו מתכננים תכנונים והם צוחקים עלינו מלמעלה.

שאלה לגבי המכונים ברשלצ

5

לשאלתך, שפיכטר, רוב אלה שבאים למקומות בראשון לא מתאמים מראש, אלא אם כן הם לקוחות קבועים של בחורה ספציפית ומתקשרים לפקידה מראש. בדרך כלל יש שלטים והכוונה למקומות האלה, ומקסימום אם לא מצאת אתה מטלפן שוב למקום והפקידה מדריכה אותך.

בעניין חדר ההמתנה שכולם יושבים בו - זה כבר כמעט ולא קיים בשום מקום, מטעמי זהירות ודיסקרטיות, המקובל הוא שכשאתה מגיע למקום מסויים, פותחת לך את הדלת אחת הבחורות שזה התור שלה, ומובילה אותך לחדר שלה לקבלת פרטים. אם מצאה חן בעיניך - אתה משלם לה ומתקלח. אם אתה מבקש לראות עוד בנות, יגיעו הבחורות שכרגע פנויות לחדר שבו אתה נמצא למסור פרטים ושתוכל להתרשם, ותוכל לבחור לטיפול את המתאימה לך ביותר.
מחפש את הדבר האמיתי!

שאלה לגבי המכונים ברשלצ

6
כן זה ממש מבאס שזה לא כמו פעם שהיה ב 99-2003
שהבחורות הפנויות היו בלובי איך שאתה נכנס וככה אתה לא צריך להמתין להם בחדר,בכלל נורא מעצבן אותי שיש מוזיקה של טראנסים או רועשת בחדר,זה כל כך לא מתאים במקום שתהיה מוזיקה שקטה ורגועה,מוזיקת עולם אשר תכניס לאוירה ולא להפך!
יאללה איך אני מתגעגע לתקופה של השנים שציינתי,היה את בננה,מכון 101,"היכל התענוגות"
פעם כוסיות באמת היו כוסיות במחיר של 150-200 ש"ח
לתמורה מלאה
לא כמו היום..בקושי 20 דקות ואתה בחוץ
בכי!
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

שאלה לגבי המכונים ברשלצ

7
[QUOTE=superman1979]כן זה ממש מבאס שזה לא כמו פעם שהיה ב 99-2003
שהבחורות הפנויות היו בלובי איך שאתה נכנס וככה אתה לא צריך להמתין להם בחדר,בכלל נורא מעצבן אותי שיש מוזיקה של טראנסים או רועשת בחדר,זה כל כך לא מתאים במקום שתהיה מוזיקה שקטה ורגועה,מוזיקת עולם אשר תכניס לאוירה ולא להפך!

יאללה איך אני מתגעגע לתקופה של השנים שציינתי,היה את בננה,מכון 101,"היכל התענוגות"

לתמורה מלאה

בכי!
[/QUOTE]
להתגעגע לשנים 99-2003 שנים של בחורות שעבדו ממש בעבדות זה שפל מוסרי מדרגה ראשונה.

שאלה לגבי המכונים ברשלצ

9
או מה הינו עושים בלעדיך קיש,יש גם את הסידרה האסיר שזה מלפני שנולדת שנת69 להזכירךקריצה
לערבה אנושית אתה יודע שאני מכבד אותך ,והדיווח על אהובתך המיתולוגית העביר בי צמרמורות בכל הגוף אני לא התכוונתי לבחורות שעברו השפלה ניצול,כליאת שווא,אונס,אלא לבחורות ששפר עליהן מזלם ולשמחתי מה שהיה חסר להן זה רק ויזה,ובגלל שלא היה להן גירשו אותן,גם אני תמיד מדבר עם הבחורה ומתעניין באופי והיופי הפנימי שלה,אוהב להקשיב להן
בדיוק כמוך,רק ההבדל הוא שאני לא מצליח להבין אם בחורה שכל כך היה לך רגש אליה כמו ל אז איך אתה בכלל מסוגל להגיד שאתה נהנה לקרוא דיווחים על זה שמזיינים אותה בתחת חזק,זה קצת מוזר לי..
ולא הגיוני,זה נשמע כאילו אתה מחזיר לה בהפוכה..
מבולבל

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

שאלה לגבי המכונים ברשלצ

10
[QUOTE=superman1979]כן זה ממש מבאס שזה לא כמו פעם שהיה ב 99-2003
לתמורה מלאה
בכי!
[/QUOTE]
אחינו אדם המיוחד,
טראנס זה מה שהולך עם הצעירים כמו שאומרים. בנוסף זאת מוסיקה הגורמת לגוף להגיב מהר וזה מתאים לצורך של המקום לתקתק אותך החוצה כמה שיותר מהר.
נב. מזכיר לי בדיחה.
אקווהמן מרים טלפון לסופורמן: סופר בא לך להפגש לדרינק
סופרמן: עזוב לא בא לי.
אקווהמן: אבל חודש זה מה שאתה אומר לי
סופרמן: לא בא לי.
אקווהמן פונה לספידרמן ושואל - מה לעשות סופרמן לא רוצה להפגש איתי. אז ספידר אומר לו תתחפש לונדרוומן ותדבר איליו בקול סקסי והוא בטוח יבוא.
אקווהמן אכן עושה זאת ואז סופרמן טס מקריפטון עושה סיבוב מהיר של כמה שניות סביב כדור הארץ וחוזר לקריפטון.
למחרת ספידר מרים טלפון לאקווהמן ושואל : נו איך היה
אקווהמן: ספידר אתה והעצות המטומטמות שלך, סופרמן בא , חלף כמהירות הבזק , ולא תאמין כמה כואב לי עכשיו בחור של התחת.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”