גזענות מול צביעות
52[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=רקבנאדם]טוב... אני "מונוגמי פורומים". אני לא מזיין (תמוח) מהצד פורומים אחרים. אם הוא לא מתון במקום אחר (מבחינה לאומית) אז הוא לא מראה זאת כאן.
[/QUOTE]
בשביל זה אני תמיד בשטח, למען כולם...
(מתנצל בפני החתיך הרומנטי על השימוש בחתימתו)
[/QUOTE]
האמת היא שיש כבר פחות ופחות ממך בשטח. גדרות בקר ? כמה שרוצים, אבל הסברסים נכחדים. אפילו השנה לא ראיתי ילדים ערבים מוכרים סברס (סליחה... לא "ילדים ערבים" אלא ברוח הפי.סי השגור בפי אחינו הצפוניים: "ישראלו מוסלמניים מתחת לגיל בחירה"). וחבל כי עכשיו כבר באמת שאין מה לקנות בשקל בודד.
גזענות מול צביעות
53לא מוכרים אותו הרבה כמו פעם אבל הוא עדיין בשטח פה ושם, אם כי קקישקשתא זה נכון שלאחרונה כמות התגובות שלך ירדה אז אולי זאת הסיבה 

גזענות מול צביעות
54כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
גזענות מול צביעות
55כל מה שמוכרים שם בשקל מזכיר לי את המונולוגים המטופשים של ג'י לנו שפעם אלוהים יודע למה הייתי צוחק מהם... היה מראה מה אפשר לקנות בדולאר. ודרך אגב מקריאת כמה דיונים פה אפשר להבין שיש גם משוכנות התיקתוקיות ורחובות חרטום דה תלאביב שמשתמשות בקונדומים בשקל. וכמובן שלא אפול אם הם מקבלות אותם מסובסד, או אפילו חינם מטעם חברות פרמצבטיקה המיצרות פניצילין.
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=רקבנאדם]
וחבל כי עכשיו כבר באמת שאין מה לקנות בשקל בודד.[/QUOTE]
לא מדויק:
הכל בשקל!!!!
[/QUOTE]
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=רקבנאדם]
וחבל כי עכשיו כבר באמת שאין מה לקנות בשקל בודד.[/QUOTE]
לא מדויק:
הכל בשקל!!!!
[/QUOTE]
גזענות מול צביעות
56ביסקוויט גזעני:

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.