כ פרישה מהפורום - דף 2 - סקס אדיר

פרישה מהפורום

11
חתיך ידידי,
אני מאוד מקווה שפרישתך מהפורום קשורה גם עם פרישתך מעולם הזנות.
כתבנו לך מזמן שאתה חייב לצאת מהעולם הזה.
זנות יכולה להיות פתרון טוב למי שזה השלמה (בחווה או בעבר) לקשר עם נשים נורמטיביות.
להתבסס חיי אישות רק על זנות (לא מדבר על ידידי גרושים או שהולכים לנערות ליווי , אלה רק לתקתוקיות) מאוד מזיק לנפש.
אתה בחור יפה תאור ועדין, תוכל להיות בן זוג טוב מאוד לבחורה טובה.
שמחתי להכיר אותך גם בהתכתבות וגם מעבר.

פרישה מהפורום

12

שלום חברים.

שמחתי מאוד לקרוא כל מה שכתבתם לי,באמת לא ציפיתי לזה,זה ריגש אותי מאוד,לא היאמנתי שיש לי כל כך אנשים שאוהבים אותי.

הפרישה שלי מהפורום שאני רשום בו כמעט שנתיים,היא לשים קץ לחיים שלי בעולם הזונות ונותנות שירותי מין בכסף!,הדבר הכי ישן שידע כדור הארץ!.

יש כמה סיבות שהובילו אותי להחלטה הקשה הזאת:-

א. הסיבה הכי חשובה זאת המוצא שלי ''שאני בחור ערבי'',ניתקלתי בהמון בעיות בגלל הלאום שלי,בעולם הזונות האמיתי ואפילו כאן בפורום,חלק מהנרשמים כאן שעלעולם לא אשכח אותם ואני אציין אותם בשמות שלהם,ונותן להם הרבה כבוד והערכה,התיחסו אליי ניהדר,אפילו הסכימו להיפגש איתי,ולשבת ולשתות איתי,והם: מוסלי,עראבה אנושית,sex hunter ,ישבנו יחד כמה פעמים ושתינו ואכלנו,והלכנו המון ביקורים לזונות.ואני לא אשכח היום שניפגשתי בו עם עראבה כאשר היה הולך ברגל ברחוב ליוננסקי134,ואני צועק בקול רם ברחוב עראבה אנושית,האיש היסתכל עליי מאחורה והביט בי ולא ידע מי אני בכלל,בלי שאכיר אותו קודם,בלי טלפון או התכתבות קודמת,אמרתי לו אני החתיך הרומנטי,וזה היה מאוד מרגש,ששנינו זיהינו אחד את השני סתם כך!.

ויש כמה אנשים אחרים כאן בפורום,העליבו אותי כמה פעמים בהיתטאויות גזעניות,בדיווחים שלהם,או במסרים פרטיים ששלחו לי לתיבת הדואר שלי,כולל השמצות וקללות גזעניות,כל זה בגלל המוצא שלי,בלי להכיר אותם,או לעשות להם שום דבר!.וזה היה לא פעם ולא שניים.

אני יודע שאני מיעוט כאן ואני אולי הערבי היחיד שנירשם לפורום הזה,כי במשך כל התקופה שבה הייתי רשום לא ניתקלתי בערבי אחר,ואני יודע שהנוכוחות שלי הפריעה להרבה אנשים כאן,חלקם בצד הימיני על המפה,ובעלי דעות ימינות קיצוניות!.

אני לא מאשים אותם,כי הרי החברה הישראלית שאנו בה חיים בה היום היא הסיבה לכך,אנחנו חיים בחברה מסובכת,קיצונית,מורכבת מכמה שכבות,אני לא מדבר כאן על יהודים,ערבים,אני מדבר כאן על כל מה שקורה בחברה הישראלית בזמן האחרון.

זה התחיל בין ערבים ויוהודים,והגיע בין סטרייטים והומואים ולסביות,בין מיזרחים לאשכנזים,ובין חליונים לחרדים,עולים רוסים ואיתיופים,ומה שקורה בבית שמש ובני ברק בזמן האחרון,שיורקים על ילדה קטנה בת7 ברחוב,ואומרים לה את פרוצה,את זונה,בתירוץ שניקרא ''לא לובשת ליבוש צנוע'' ,סך הכל מדובר בילדה בת7 לא מבינה מה זה חילוני ומה זה חרדי,לא מבדילה בין לבוש צנוע לבין ליבוש לא צנוע!.

עד לפני יומיים שאני יושב בבית ושם על ערוץ הכנסת וצופה בישיבה סוערת של חברי הכנסת ואני בטוח חלק גדול צפה בה ביום רביעי,תחת השם ''גזענות ואפליות לגבי האיתיופים'' בקרית מלאכי שאסור להשכיר או למכור להם דירות.אפילו בנישואים צריך רב איתיופי ללכת אליו ללב ת''א כדי שיוכל לחתן אותו!.

אני כאן כותב את המציאות המתרחשת יום יום,לא מבקש רחמנות מאף אחד,או להיתבכיין,אני כאו מתאר המציאות הקשה לחברה הישראלית ומה אחרים סובלים בחיים שלהם.אני נותן דוגמה על עצמי שאני באתי כמה פעמים לבוש היטב,מריח טוב,ורוצה לבלות במועדונים בת''א ועד היום הזה אף מועדון לא הכניס אותי! הטעות שלי :המוצא שלי.כאילו ברגע שנולדתי הייתי מחליט מה תהיה הלאום שלי.

ב. מקרה אחר,שלא ציפיתי לו בכלל,שהיה בפורום כאן,עם נערה פרטית כאן ולא אציין השם שלה,ובטח היא קוראת המילים שלי עכשיו,שרציתי מאוד להיפגש איתה וסירבה ברגע שידעה שמדובר כאן בבחור ערבי,ושלחה לי מסר ברור לסיבות שהיא מסרבת להיפגש איתי,אני יודע שזה הרצון שלה ואני מכבד את זה,אין דבר בעולם בכוח,במיוחד במין,ושצריך לכבד הדעות של אחרים.והיא אישה אקדמאית ומתוסכלת,ולומדת דבר שניקרא ''משפטים'' וזכויות בני אדם,היא לומדת וקוראת את זה בספרים,אבל במציאות היא עושה ההפך!.ואני מרגיש שהתוצאות של זה ישפיעו עליה אישית ובמיוחד על הקרירה שלה בעתיד.

ג. סיבה אחרת לפרישה שלי מהעולם הזה,שנימאס לי מזה פשוט,אני פשוט 12 שנים בתחום הזה,תקופה גדולה,ואני חושב שהגיע הזמן לצאת מהעולם הזה ולהתחיל חיים אחרת.

הרי אני עכשיו בן שלושים,עדיין צעיר,רווק,ולא גרוש,רוצה מאוד לחיות חיים אחרת,עם בחורה רגילה נורמלית ולא עם אחת שעומדת לי בחדר עם שעון timer ופעמון ואומרת לי הזמן שלך ניגמר! תצא כבר!ואל תיגע כאן,ואל תנשק כאן,וזה אסור וזה מותר,וזה מגרד אותי וזה לא אוהבת!,היה לי מקרה בזמן האחרון שאני הייתי בו מזיין זונה,והלך הזמן,ולא גמרתי,אמרתי לה תוך דקה אחת אני אגמור,ולא הקשיבה לי,קמה ויצאה מהחדר,זה השפיע מאוד עלי,שאני בא ממקום רחוק,ומשלם המון כסף,ובסוף מקבל שירות כזה על הפנים.

אני מודה שהשירות של הזונות היום שונה לגמריי ממה שהיה קודם בתקופת משולש הזהב בין השנים 2000-2005,אני הייתי בתקופה הזאת ואני בטוח שיש אחרים כמוני יודעים בדיוק למה אני מתכוון והיו בתקופה הזאת!. היום הכל תיקתוק מראש,יחס סביר,תיגמור ותלך וזהו,לעשות כמה שאפשר קליינטים בתוך המשמרת,לסנן ולהעיף אחרים,ואני מדבר כאן גם על פרטיות,שדומים מאוד לאלה שעובדים במכונים ודירות בת''א,רוב הפרטיות דומות להם מאוד!.אני לא מכליל אומר הכל! אני אומר הרוב!.וזה מניסיון אישי.

אני בטוח שהשירות שנותנות אותו הזונות בחו'ל יותר איכותי וטוב מהארץ,ואתם יכולים לקרוא ולשמוע מאחרים על נותנות השירות בחו''ל,באירופה,ברוסיה עצמה,באסיה,תאילנד,פילפין.אני אף פעם לא הייתי מחוץ לארץ בגלל המצב שלי,אבל אחרים סיפרו לי על זה,ואתם עצמכם יכולים לקרוא על הניסיון של אחרים בחו''ל כמו ידידנו היקר שחר סגל,וידינו verble,אני בטוח שהם לא רוצים לפעמים לחזור לארץ אחריי מה שהם ראו שם! ואיזה חוויות היו להם ותענוג שקיבלו שם.

אני רוצה לפתוח חיים חדשים,חיים אחרת,רחוק מעולם הזונות,חיים עם אישה רגילה פשוטה כמוני,לנסות אפילו פעם אחת בחיים מה זה ניקרה ''אהבה וזוגיות'' שלעולם לא היבנתי מה פירוש המילה הזאת אהבה,רוצה להרגיש מה זה זוגיות ולחיות עם בת זוג חיים חדשים בשקט ובשלווה.

אני לא הייתי במערכת יחסים עם בחורות הרבה שנים,חוץ מזונות ונותנות שירות מין בכסף!.

אני רוצה לנסות אפילו פעם אחת לשכב עם אישה,בלי לשלם לה כסף,להרגיש החוויה הזאת בלי תמורה בלי תמיכה,בלי נעליים.

אני רוצה לשכב עם אישה,בלי דלת נעולה במפתח,בלי שומרים בחוץ,בלי מצלמות בעלייה לבית,בלי שעון ופעמון שמחכה לי בחדר.

אני יודע שזה קשה מאוד לצאת מהעולם המוזר הזה,ושמעתי מאחרים על זה,זה יותר קשה מסמים אמיתיים,זה הסם הכי קטלני שידע כדור הארץ,זאת היתמכרות קשה,לא קל בכלל לצאת מזה,צריך אומץ ורצון חזק לצאת ממנו,כל עוד אתה ניכנס לעולם הזה יהיה קשה מאוד לצאת ממנו,והנה אני דוגמה ברורה 12 שנים בתחום הזה.

אני לא יודע אם אצליח או אכשל,אני לא יודע מה מחכה לי מחר ואיפה אהיה,פשוט קיבלתי בתוך עצמי החלטה אישית לעשות שינוי לחיים שלי אפילו פעם אחת.הרי כולנו חיים רק פעם אחת ולא יותר.אני פשוט שמתי מטרה לפניי,לנסות בכל דרך,ללכת להתחיל,לזרום עם הזרם,לחפש משהו חדש,אני יודע שזה יהיה מאוד קשה לי בגלל המוצא שלי,אבל יש מילה שניקראית וכולנו מכירים אותה שניקראית ''תקווה''.לא צריך לאבד תקווה,צריך לנסות!.

אם אצליח אז היצלחתי,ואם לא! הרי כבר ניסיתי ועשיתי את שלי בעניין ולא הירמתי ידיים מהתחלה.לפחות אגיד לעצמי שאני ניסיתי ועשיתי משהו בעניין.

אני מרגיש שאני מתקרב לסוף כאן,אני לא שוכח היום בו כתבתי בו הדיווח הראשון שלי ומוסלי תמך בי ועמד לידי כל הדרך,עד שהיגעתי לרמה הזאת וקיבלתי צלשי כבוד והערכה.

אני אהבתי אותכם כולכם,אהבתי הפורום,אהבתי הדיווחים והמאמרים שעומדים מאחוריהם אנשים מדהימים ואמיתים,כל אחד כותב בדרך שלו,ברגש שלו.

יש דבר משותף בינינו כולנו לא משנה הגיל,הלאום,העדה,המגורים,העבודה,הדבר המשותף הוא שאנחנו כולנו מכורים לקבל שירותי מין בכסף!,זה הדבר שמאחד אותנו ונמצא בכל אחד מאיתנו,כל אחד מאיתנו בוחר בדרך המתאימה שלו לקבל את הסיפוק המיני הזה תמורת תשלום.שלא מצליחים לקבל את זה בחיים,או חלק עושה את זה מתוך אין ברירה,שינויי,או נמאס לו מאשתו ובת זוגתו המבוגרת.

אני כאן אומר לכם חד משמעית שאני אהבתי אותכם מאוד,ולא אשכח אותכם,הפורום הזה היה פרק בחיים שלי,הייתי לפעמיים מוציא הטלפון שלי ומתחיל לדווח לפורום מתוך השטח,מתוך הדירות והחדרים עצמם!,זכרונות חבל על הזמן.

אני מבקש מכולם שתיסלחו לי אם פגעתי באחד מכם בלי לשים לב,או היעלבתי אותו,אני מתנצל בפנים מול כל אחד שניפגע ממני,אני מבקש סליחה מכם.

אני אתחיל לחפש דרכי כל כך רחוק,לא יודע מה מחכה לי במסע החדש,אצליח או לא!.זה כבר הגורל שמחכה לי.לפעמים אני חושב שאבוא ואשמע החדשות שלכם,ולקרוא עליכם,לא אעזוב אותכם,שיהיה לכולם בהצלחה.

להיתראות חברים.

החתיך הרומנטי2012-01-14 22:31:11
תמיד בשטח למען כולם.

פרישה מהפורום

14
אני תמיד זוכר איך נפגשנו במקרה במדרגות של לוינסקי 134 ואז בהתכתבות הבננו שנפגשנו ושאחר כך ראית אותי ברחוב.
איזה תקופה טובה הייתה.
ונזכרתי עוד דבר: בזמן הריב ענק שלי עם אינשטיין (שאחר כך הפך לידיד יקר אבל פרש לפניך) הזמנתה אותנו לסולחה.
אז אולי תפנה אליו ונפגש אצלך שלושתינו?
ועוד סיפור אל חתיך שרובם לא זוכרים או לא יודעים.
היא סיפר בהרחבה שקיבל מחלה מבחורה עובדת. הייתי ראשון שהוא גילה את הסיפור.
אבל מה שחשוב: הוא ביקש ממני לדבר עם הבחורה להזהיר אותה שהיא חולה.
האם יש פה רבים שאחרי שנדבקו היו חושבים על הבחורה אל טובתה, על ילדים שלה?
חתיך כן חשב.

ערבה אנושית2012-01-14 23:07:05

פרישה מהפורום

16
חתיך לגבי כן בפורום או לא בפורום זה פחות חשוב,
מה שכן כדאי לנצל את המקום להעביר מסר בהתייחסות שלך לקיצוניות בחברה הישראלית בדגש על ערבים.
מה שאני אומר נכון לגבי כל סוג של קיצוניות עולם, חרדים וכו' אבל עבורך אתן את הדוגמה לגבי ערבים.

אתה יודע מה הבעיה עם קיצוניות ? שאף פעם לא שומעים את קולו של "הרוב הדומם",
אם יותר ויותר ערבים היו יוצאים בפומבי ואומרים אנחנו חלק ממדינת ישראל, אנחנו נגד פיגועים וטרור, אנחנו בעד המדינה, אנחנו רוצים להיות אזרחים שווי זכויות וחובות אז מצב הרבים במדינה היה הרבה יותר טוב !
שוב זה נכון גם בדוגמאות אחרות וכבר עכשיו, לפני שיקפצו המגיבים נגדי, אציין שאני רחוק מלהיות ימני או שונא ערבים, ההיפך הגמור הוא הנכון !!!
כל מה שאני מנסה להגיד שהשינוי יכול להתרחש רק מתוך כל אחד מאיתנו, אם אני מרגיש שאני נרדף בגלל משהו שאחרים עושים אני אקום ואגיד שאני לא חלק מזה !

סתם עיצה לחיים....

בכל מקרה אם זה מה שאתה רוצה, לעזוב את עולם הסקס בתשלום, מאחל לך בהצלחה !
הכל מכל כל....

פרישה מהפורום

17
לחתיך הרומנטי,
קודם אאחל לך הצלחה בדרכך החדשה. כולי תיקווה כי תוכל להיכנס למערכת יחסים במהרה.
אם הייתי אני, קודם הייתי מוצא את שחיפשתי , מבסס את מערכת היחסים, ורק לאחר מכן יוצא בהצהרת פרישה. אתה יודע , חודש / חודשים והקטן הוא זה שיכתיב לך את מהלך העניינים. קריצה אך מדובר בי. זכותך לאג'נדה משלך.

מניסיון אני יכול לומר לך כי מערכת יחסים מצריכה הרבה אורך רוח וסבלנות ואני מניח שתגלה במהרה שסקס הוא רק פן אחד לעניין הזה. הייתי ממליץ לך תחילה לאמץ ולהפנים היטב כלל קטן התופס הן מבחינה משפטית והן מבחינה מוסרית על מנת שתוכל להכנס למערכת כזאת ברגל ימין: זכותה של כל אישה להיות אדון לגופה קודמת לכל זכות קניין שאתה חושב או מרגיש שמגיעה לך אצלה.

פרישה מהפורום

19

מה שכתב רימינג זה לא רק נכון זה מאוד מאוד חשוב להפנים לאדם שרגיל לקנות שירותי מין.

בגלל זה גם כתבתי קודם שבנית חיי אישות על זנות בלבד גורמת נזק לנפש כי מעבתת היחס בסיסי לאישה.

בגלל שחתיך הוא בחור עדין אני מאוד מקווה שהוא ימצא את הדרך הנכונה גם ביחסים הבנוים על כבוד הדדי עם בחורה נורמטיבית

פרישה מהפורום

20
שיהיה לך בהצלחה
תצטרך הרבה סבלנות והתמדה
אורך רוח וראיה ארוכת טווח
וכמובן לא מעט מזל

כי תידרש לכל אחד מהם לחוד
ולכולם יחדיו בכמויות לא מבוטלות

לצאת ממעגל הסקס בתשלום
זה כמו להיגמל מהתמכרות
קשה ודורש כוחות לא מבוטלים

אך להיכנס למעגל הסקס החינמי