כ פרישה מהפורום - דף 3 - סקס אדיר

פרישה מהפורום

21
חתיך רומנטי בהצלחה בדרכך החדשה ואנחנו מחזקים את דבריו של ר"מ.

[QUOTE=רימינג מעשי]

מניסיון אני יכול לומר לך כי מערכת יחסים מצריכה הרבה אורך רוח וסבלנות ואני מניח שתגלה במהרה שסקס הוא רק פן אחד לעניין הזה. הייתי ממליץ לך תחילה לאמץ ולהפנים היטב כלל קטן התופס הן מבחינה משפטית והן מבחינה מוסרית על מנת שתוכל להכנס למערכת כזאת ברגל ימין: זכותה של כל אישה להיות אדון לגופה קודמת לכל זכות קניין שאתה חושב או מרגיש שמגיעה לך אצלה.
[/QUOTE]

אחים שלו גברים2012-01-15 16:09:22

פרישה מהפורום

22
מאחל הצלחה לחתיך.

מן הסתם תחסוך כך לא מעט כסף.

בטוח שאם תתגעגע, תוכל להיכנס כאן לפורום ולקבל איזה המלצה טובה.

אני בטוח שנרגיש בחסרונך, דווקא בתקופה כזו, שבה חברים רבים חשים שהפורום קצת מתייבש.

אני בהחלט נחשפתי לעובדה שהיית בין הראשונים שהלכו לדגום בחורות, עשית דברים טובים למען חברי הפורום וברמה האישית אינ בטוח שכולנו יוצאים כאן מופסדים.

על כל פנים, מאחל לך הצלחה

בינו
בנימין הפטיש

פרישה מהפורום

23
חייב לומר משהו כללי על "איומי פרישה מהפורום":
ראשית לגבי עצמי, אילו החלטתי להדיר רגלי ואצבעותי מהפורום, הייתי פשוט מתאדה, מתפוגג ונעלם.
הייתי שולח מספר הודעות אישיות לכמה מכובדים שעימם יש לי קשר (לעיתים כזה שאינו וירטואלי בלבד), או כמה SMSים וזהו.
לא הייתי מטריח פוסט שלם להתגולל עליו בדברי פרידה ואיחולי הצלחה בהמשך, תוך פריסת משנתי על דרכו של עולם ועל השינוי שאני חייב לבצע.
כבר היו כאלה בעבר שנקטו בגישה הזו, שאני מייצג, כמו זיינפלד שנדמה לי שאינו איתנו כאן עוד. אולי אני טועה והוא רק החליף ניק? וואלה, לא יודע.
ישנם כאלה כמו חולה כוס שנהגו להפציץ כל יום 10 - 15 הודעות ויום אחד נפגע מתגובות המיעוט הציני, אך המדוייק ונדם למרות שהוא מגיח כמעט מדי יום ביומו ושותף פסיבי למצב הפורום. זכותו.
יש גם את מקרה יודלה/יוניקורן שפרש, נדמה לי מאילוץ של החשפות.
ישנו גם מקרה של חבר מאוד פעיל שכתב כאן במפורש שהוא פורש ולא פרש, אלא רק שינה את הניק שלו. גם כן, זכותו. לפעמים עושים זאת מטעמים טקטיים או למראית עין בלבד, למען האליבי.

הכל מקובל ולגיטימי. השאלה היא מה באמת כוונת המשורר.

שנית, לא לגמרי ברור לי האם מחוות כאלה של פרידה אינן אומרות בדיוק הפוך, בנוסח "תחזיקו אותי".

אני לא פסיכולוג דגול, אך יש לי לא מעט שעות מנוע בהכרת נפש האדם ונסיון החיים המצטבר שלי מלמד אותי שכאשר נאמרות אמירות חד משמעיות ונטולות ספקות - זה בדיוק המקום להטיל ספק.

תקנו אותי אם אני טועה...
I fart in your general direction

פרישה מהפורום

24
גאננר ידידי היקר.

אכן מלים כדורבנות. בהחלט חומר למחשבה.

בשורה התחתונה, במצבו הנוכחי של הפורום, כל פרישה גורמת לסוג נוסף של ייבוש, וחבל שכך.

יחד עם זאת, האנשים כאן בוגרים, ובהחלט רצונו של אדם כבודו.

בטוח שאין כל ממש בניסיון שכנוע כזה או אחר. יעידו בהחלט חברים כאן שמידי פעם רואים את חברנו ח.כ. ושולחים לו מסרון כזה או אחר.

לדעתי, בתקופה האחרונה הוא מתעלם אפילו מזה.

אכן, חומר למחשבה.

בינו
בנימין הפטיש

פרישה מהפורום

25
[QUOTE=gunner]
כבר היו כאלה בעבר שנקטו בגישה הזו, שאני מייצג, כמו זיינפלד שנדמה לי שאינו איתנו כאן עוד. אולי אני טועה והוא רק החליף ניק? וואלה, לא יודע.
[/QUOTE]

שיט, כבר חשבתי שלא יעלו עליי.

חיוך גדולחיוך גדולחיוך גדול

פרישה מהפורום

27
וואלה, איזו פגישת פרידה משובחת עושים לחתיך! חוזר וקורא הרבה מהפוסטים (טוסטים?).
רימינג מעשי, חותם על כל מילה.
איזה שיר סמבטיון כתב! שיר עצוב ונפלא.
אגיד משהו. זמן מרפא. והרבה ממה שעכשיו נראה לך, החתיך הרומנטי, כבזבוז זמן וכסף, כאילו זרקת את ה12 שנים שלך לפח, רטרוספקטיבית ייראה אחרת. ככה קרה שבילית שנות העשרים שלך בין המכונים, זונות ולקוחות שלהן. תסכים או לא, זה לא מקומות הכי גרועים בעולם שיכולת לבלות בהם. אז אחת לא הסכימה להזדיין איתך בגלל שאתה ערבי ואחרת לא נתנה לך לגמור בזמן. שזה יהיו צרות הכי גדולות שלך בחיים.
אם זאת, בטוח שחווית פה, בין השאר, הרבה רגעים נפלאים. תחשוב יותר עליהם, הרי רק בשבילם אנחנו חיים.

Andre20112012-01-15 22:07:22

פרישה מהפורום

28
[QUOTE=gunner]
ישנם כאלה כמו חולה כוס שנהגו להפציץ כל יום 10 - 15 הודעות ויום אחד נפגע מתגובות המיעוט הציני, אך המדוייק ונדם למרות שהוא מגיח כמעט מדי יום ביומו ושותף פסיבי למצב הפורום. זכותו.

[/QUOTE]

גאנר ידידי, הייתי מסתכן ואומר שיותר משהאריה הפסיק לשאוג הסוואנה פשוט התייבשה.

נ.ב: אתה בטוח שהקסדה שבחרת לניק שלך תחזיק מעמד לאור המהלומות שסופגים התותחנים.קריצה

פרישה מהפורום

29
ויכול להיות שהצבוע (כי אריה הוא לא היה) נטרף על ידי אריה אחרי שהטריד מינית לביאה?קריצה
ור"מ ידידנו בסוואנה תמיד ישנה עונת יובש ארוכה שלאחריה מגיעים הגשמים אבל איכשהו בסוואנה שלנו זה כנראה לא יקרה.

[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=gunner]

[/QUOTE]

גאנר ידידי, הייתי מסתכן ואומר שיותר משהאריה הפסיק לשאוג הסוואנה פשוט התייבשה.

נ.ב: אתה בטוח שהקסדה שבחרת לניק שלך תחזיק מעמד לאור המהלומות שסופגים התותחנים.קריצה
[/QUOTE]

פרישה מהפורום

30
[QUOTE=רימינג מעשי]

[/QUOTE]

לא, אני ממש לא בטוח. אבל זה מה יש... Embarrassed
gunner2012-01-16 09:14:23
I fart in your general direction
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”