כ חשוב ביותר!!! - סקס אדיר

חשוב ביותר!!!

1
אני מודעת שפורום זה הוקם בעיקר כדי לתת דיווחים על בנות . אבל אני רוצה להסב את תשומת ליבכם לנושא הרבה ייתר חשוב- לדעתי לפחות.
אני מדברת על הנושא שמתחילים להוקיע אותנו מהחוק. היום בבוקר ראיתי בחדשות שמכם הלקוחות- עושים עבריינים.
בכל תוכניות האירוח באות כל מיני עורכות דין ומדברות על כמה שהן רוצות לעזור לנו... כמה שאנחנו מסכנות, משפילים אותנו, מבזים אותנו....
האם אחת מהן באמת ניהלה שיחה עם בחורה עובדת בזמן האחרון?! לא נראה לי...
להפך כל החוקים שלהם פוגעים בנו הפרטיות שעובדות!!!
הרי החוק איסור פרסום שהוציאו חל על כולם, אבל למשרדי הליווי הגדולים יש אתרים משלהם, הם לא צריכים כ״כ את הפרסום כמונו הבחורות הפרטיות!
ומה שנעשה עכשיו- הניסיון להפיל את האשמה על הלקוחות.
לדעתי זה פשוט בגלל שכולם מפחדים לדבר.
הרי את חלקכם מהפורום אני מכירה, רבים מכם בעלי משרות מכובדות, והבחורות שעובדות- כולן עושות זאת מרצונם החופשי!!! מי שבוחרת לעבוד במשרד כי אין לה כוח לטלפונים ובייחוד מי שעובדת לבד.
אז נכון לדעתי על משרדי הליווי לקחת אולי 70% על העבודה שלהם ולא חצי, אבל סה״כ עם כל החוקים הללו הרבה אנשים נפגעים. עדיף כבר להשאיר את המצב כמו שהוא, או לעשות את הזנות חוקית בארץ כמו בארצות אחרות באירופה. למה עלינו לקחת דוגמא דווקא משבדיה?
הרי אתם יודעים בדיוק כמוני שמי שעובדת בזנות עושה זאת מרצונה החופשי, לא מדובר על תקופות שלפני שנים כשהיו באמת המון תיירות שבקושי קיבלו גרוש. כל אחת שאני מכירה עוסקת בזה מרצונה החופשי, והחוקים האלו יפגעו בנו ובכם.
יש לי 2 חברות שהן אמהות חד הוריות, יש כאלה שסתם עובדות בזה כי ככה הן יכולות לחסוך יותר כסף ומהר יותר, נכון יש כאלו גם שמשתמשות בסמים. אבל אם יוקיעו אותנו? מה אנחנו אמורות לעשות? מישהו שאל לדעתנו???
ברור שגם לי חשוב לשמור על הדיסקרטיות. אבל צריך לעשות משהו... כי הדרך שלהם היא ממש לא הפתרון....

דרך אגב, לא הייתי בטוחה שאני בכלל זוכרת את השם משתמש והסיסמא, כי בעבר הייתי מעורבת במה שכתוב בפורום, אבל הייתי מתעצבנת שמי שלא היה לו טוב והיה כותב משהו הייתם אומרים שהוא צודק, ומי שהיה כותב לטובתי הייתם אומרים שאני מייחצנת את עצמי, למרות שאף פעם לא עשיתי זאת. לא היה לי צורך בזה....
וגם עכשיו אני מפרסמת הודעה זו בגלל שהנושא חשוב לי, מי שרוצה בא אלי בלי לקרוא איך היה למישהו אחר. לדעתי עם כל אחד זה אחרת....

תחשבו רק על מה שכתבתי....
ואני מצטערת על שגיאות הכתיב, אני כותבת מהטלפון וזה לא הכי נוח

חשוב ביותר!!!

2
[QUOTE=*לורן*]
אז נכון לדעתי על משרדי הליווי לקחת אולי 70% על העבודה שלהם ולא חצי
[/QUOTE]

את בטוחה במה שאת אומרת??? מבולבל
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”