כ Bino38 - דף 5 - סקס אדיר

Bino38

41
לפשטינקען קוס: אני ישנתי מצוין.

אני חושב שאתה חצית קו אדום בכך שניסית להסיט את נקודת המבט מעניין עקרוני שעלה כאן בפורום.

חברים ותיקים פנו אלי וביקשו שלא ארד לרמה הרדודה שלך.

אתה הרי בסך הכל ינוקא, שחושב שאם אין לו משפחה ואין לו תעסוקה הוא יכול לכתוב 4,000 הודעות ב- 9 חודשים, אבל גם אם תכתוב 40,000 הודעות זה לא ישנה את מצבך האמיתי כפי שהוא בחיים האמיתיים, מצב עגום לכל הדעות.

מסתבר שגם כאן בפורום מצבך די עגום, ודי לחכימא.

אני בכל מקרה מתכוון להמשיך לכתוב בצורה עניינית.

חבל שחברים ותיקים בחרו לשתוק, חבל שחברים טובים ואיכותיים פרשו, כך שלמעשה מין ינוקא שהוא בררא לכל הדעות, חסר משפחה, חסר דברים בסיסיים שיש לכל אחד- מוצא עצמו בפוזיציה שנדמית בעיני עצמו כאילו הוא משהו.

ובתרגום לאידיש: הינוקא חושב שהוא מוישע גרויס, אבל למעשה הוא השטיק צגענר

בינו
בנימין הפטיש

Bino38

43
לפשטינקענע קוס: חבל שלא עוזרים לך מראש, לפני שאתה כותב את התגובות, זה היה יכול להיות טוב יותר מאשר העזרה בדיעבד שאתה מקבל.
בנימין הפטיש

Bino38

44
[QUOTE=bino38]לכל החברים שלום.
לאחר שהתבשרנו שעונשו של גאנר הוסר, יש לתמוה ולשאול מדוע עונשי לא הומתק? מדוע לא מסירים את הסיווג שלי תחת אזהרה?
אני קורא מעל בימה זו לחברים היקרים שיפנו בעצומה להנהלה למען הסרת הפיקוח מעלי והחזרת הדרגה שלי, בבחינת "החזרת עטרה ליושנה".
[/QUOTE]

ממש דז'ה וו... קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

Bino38

45
אני מופתע מההתקפה הברוטלית של בינו על קישקשתא ומעריך את זה שקישקשתא לא עונה לו, יחד עם זאת אני חושב שבינו צריך להתייחס לעניין שהפרופסור העלה שנוגע לסחר בבנות פרטיות בהודעות פרטיות. האם הדבר מקובל פה בפורום? אולי גם לי לא כדאי לדווח, אלא לפנות לאנשים בהודעות פרטיות ולהחליף פרטים רק איתם. מוזר שהדבר עבר בשקט.
מקווה שעד שהפוסט יפורסם הוא עדיין יהיה אקטואלי.  

Bino38

46
בינו לקרוא את התגובות שלך ופשוט לא להאמין שאתה כותב השיא הרצינות פשוט לא יאומן!
וחשיפת פרטים... אני בעד שיעיפו אותך וכל אחד אחר שמתנג כמוך!
מילא לחפור שטויות. אבל פרטים אישיים זה שפל!

Bino38

47
[QUOTE=קישקשתא]
בוקר טוב בינו, איך ישנת?
אני ישנתי מעולה, תודה (חלמתי עלייך). Hug
איזה בוקר נפלא, אה?
מוכן כבר לקראת היום הנפלא הזה? קריצה

[/QUOTE]

בינו אהובי - הפרופסור מקדיש לך דיווחים, אני לעומת זאת, אקדיש לך שיר: קריצה Hug

[TUBE]sYi7uEvEEmk[/TUBE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

Bino38

48
בינו - חסר לך חוש המידתיות.
דרך אגב, גם לאדמין חסר.

כי על עבירות כגון אלו שעברת היום, אדמין צריך היה להשעות אותך מהפורום לצמיתות ולא רק לשים אותך תחת פיקוח.
I fart in your general direction

Bino38

49
[QUOTE=bino38]
ללכת לפשטינקענע קורבעס, ללקק להן בטינופת ולקבל מרידען
[/QUOTE]

אתה מקנא אהובי? (אתה יודע שאין לזה שום משמעות ואתה האחד והיחיד עבורי). קריצה Hug

Bino38

50
[QUOTE=Korb]אני מופתע מההתקפה הברוטלית של בינו על קישקשתא ומעריך את זה שקישקשתא לא עונה לו, יחד עם זאת אני חושב שבינו צריך להתייחס לעניין שהפרופסור העלה שנוגע לסחר בבנות פרטיות בהודעות פרטיות. האם הדבר מקובל פה בפורום? אולי גם לי לא כדאי לדווח, אלא לפנות לאנשים בהודעות פרטיות ולהחליף פרטים רק איתם. מוזר שהדבר עבר בשקט.

מקווה שעד שהפוסט יפורסם הוא עדיין יהיה אקטואלי. [/QUOTE]

אל תדאג Korb, הוא סתם עושה הצגות מול אנשים...
כשאנחנו לבדנו, הוא דובון חמוד ומתוק שפשוט בא לאכול אותו. Tongue
נכון בינו אהובי? קריצה Hug

קישקשתא2012-06-21 08:02:11

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”