כ פינת הזעם השבועית - ועדת פלסנר. - דף 3 - סקס אדיר

פינת הזעם השבועית - ועדת פלסנר.

22
מומי, טעית בשתי נקודות:
(1) לא היתה כאן שום הזדמנות היסטורית. עתידה של קדימה מאחוריה ועם כל הכבוד לנכונות של שאול מופז ללכת על פתרון עד טיפת דמו האחרונה של ביבי - מבחינת הליכוד - את הברית ההיסטורית עם החרדים שיצר מנחם בגין לא מקריבים בגלל איזו סיטואציה פוליטית שקרתה במקרה. ביבי יכול להגיע רק לפתרונות שיהיו רצויים לחבריו מהמפלגות החרדיות. זה מה יש וזה מה שיהיה כי מה שהיה נכון לליכוד כבר 30 שנה רק נהיה נכון יותר ככל שהמונה הדמוגרפי דופק.
(2) ה-1 לאוגוסט היה ונשאר תאריך חסר משמעות. יש לממשלה הזו אפשרות לא לעשות כלום עד תום הקדנציה שלה בנושא חוק טל/גיוס חרדים ולא יקרה לה כלום. כפי שהסביר לי חבר יקר שמכיר הנושא - בג"ץ אי אפשר יהיה להגיש אלא רק בעוד כמה חודשים כשיהיה ברור שהממשלה לא חוקקה חוק. לפני זה הוא יידחה אוטומטית כעתירה מוקדמת מדי. כשיוגש בג"ץ הממשלה תשיב שהיא חותרת לפתרון בהסכמה ובינתיים מרחיבה את מסלולי הגיוס כמיטב הקונצנזוס האפשרי. בג"ץ לא יבזה את עצמו במתן צו חסר משמעות (ראה למשל מה שהוא עשה בעתירות מול האוצר - איתו בגץ תמיד משקשק). וגם אם הוא ינסה להוציא צו, אז זה יהיה צו שיקציב לממשלה כמה חודשים לפתרון הבעיה. על גיוס בכפייה בג"ץ בחיים לא יורה. מה שאומר שמבחינת ביבי, כל מה שחשוב זה לחכות עד סוף הקדנציה. ובקדנציה הבאה - אם הוא יכהן - ואם לא יהיה לו מבער איראני שיאפשר לו לפתור כל בעיה שהיא - להתמודד עם הסוגיה.
הדרך הכי פשוטה לנסות להבין את ההבדל בין התקשורת למציאות: לראות מה הצבא עושה

redone2012-07-31 00:18:11

23
redone..
קדימה נולדה כחטא ותמות כחטא.
זאת מפלגה שאף אחד לא יודע עד היום מה בדיוק מצעה וראשיה (אחרי אריק שרון) נעים בין שיגעון לשחיטות.
היתה למופז ההזדמנות להחיות את הפגר המפלגתי שנקרא 'קדימה' (קדימה לאן?) אך הוא נכשל.
להגיד לך למה מופז נכשל? בגלל הקטנוניות שלו...
מביאים לו אצבע והוא רוצה את כל היד.
היה אפשר להעביר 'חוק גיוס' ועם הזמן והשנים להכניס לו מקצה שיפורים אבל הוא אמר לא.
הוא רוצה לגייס את כולם במכה.
תסכים איתי שחייבת הדרגתיות מסוימת כדי להכניס את כולם למסגרות צבאיות.
חוק הגיוס לא היה 'להיט' אך גם הוא לא היה רע עד כדי כך.
אפשר היה לשפר אותו עם הזמן.

אני תמיד טענתי שהגיוס הוא זניח.
הרבה יותר חשוב (בעיני) מקצועות הליבה.
אנחנו מפספסים פוטנציאל מוחות גדולים בשל כך.

עכשיו הדרך של קדימה למטה מעולם לא נראית חדה יותר.
עכשיו תורי לתקן אותך: הברית ההיסטורית התחילה עוד עם בן-גוריון (המעמד שנתן לבחורי הישיבה עוגן ב-'חוק טל') ומפלגת מפא"י.
הוא זה שהתחיל עם הפטורים וראשי הממשלות שבאו אחריו הלכו בעקבותיו.
עם כל הכבוד, זה לא התחיל עם בגין... (ההיסטוריה חזקה יותר מהכל, ידידי)

עם כל הכבוד לצבא ולבג"צ, הם לא יכולים לעשות כלום.
חוקים נקבעים ע"י ממשלות (שבחר הציבור) ולא על ידי בתי-משפטים.
לבג"צ (ולכמה עיתונאים) יש נטיה ורצון לטשטש עובדה זו.

"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות." אלברט איינשטיין

25
רימינג, ניסיתי לבלבל אותך ולא הצלחתי... (בציניות כאובה)

זה שעיתונאים כותבים/אומרים מה שבא להם, זה לא חדש.
הרי זה לא עולה להם כסף אלא להיפך.
אני אומר חבל, זה סתם פוגע באמינותם ואמינות עיתונם.
פעם לעיתונאי הייתה הילה של שליחות והיום... אוי הברוך!

momi252012-08-09 22:10:07

26
[QUOTE=momi25]redone.
אני תמיד טענתי שהגיוס הוא זניח.

הרבה יותר חשוב (בעיני) מקצועות הליבה.

אנחנו מפספסים פוטנציאל מוחות גדולים בשל כך.

עכשיו הדרך של קדימה למטה מעולם לא נראית חדה יותר.

עכשיו תורי לתקן אותך: הברית ההיסטורית התחילה עוד עם בן-גוריון (המעמד שנתן לבחורי הישיבה עוגן ב-'חוק טל') ומפלגת מפא"י.

הוא זה שהתחיל עם הפטורים וראשי הממשלות שבאו אחריו הלכו בעקבותיו.

עם כל הכבוד, זה לא התחיל עם בגין... (ההיסטוריה חזקה יותר מהכל, ידידי)
[/QUOTE]

אני ממש לא חושב שהגיוס הוא זניח.
מקצועות הליבה חשובים ביותר, אך הגיוס וחוסר השוויון בנטל כאמירה לאומית הוא אם כל חטאת.

גם בן גוריון הבין שטעה וכתב לרב הראשי יצחק הלוי הרצוג בתאריך 10 נוב' 1958 את הדברים הבאים:

"כשפטרתי לפני 10 שנים בחורי הישיבה משרות בצבא מספרם היה מועט וגם, כפי שנאמר לי אז, היתה זו הארץ היחידה, שבה נשארו לומדי תורה לשמה... המצב מאז נשתנה. בחורי הישיבה רבו. איני יודע אם יש יסוד לאשמה כי יש כאלה שהולכים לישיבה לשם השתמטות. אני רוצה להניח כי אין לטענה זו שחר. אבל אין ספק כי במשך הזמן רבו בחורי הישיבה, ומספרם הגיע לאלפים. בארצות נכר אין הגויים נזקקים למגיני ישראל." והוא ממשיך לכתוב בשפתו על חשיבות ההגנה העצמית והמוסר שבכך. לאחר לכן הוא כותב:

"ולכן הצעתי (לא הוריתי, אלא הצעתי) שבני הישיבה המקדישים כל חייהם ללמוד התורה - ילכו לאימונים בסיסיים של שלושה חודשים, ואחרים - ישרתו בצבא ככל צעיר בישראל."

והוא ממשיך במכתב השכנוע הארוך והמנומק שלו בלשונו העדינה.

מבחן המציאות מוכיח שהחרדים שמו זין על האדון הפריץ והמשיכו לעשות כבשלהם ואת רצונם.

אז מומי, אם אתה רוצה לדבוק בהסטוריה, תדבוק, אבל תהיה מדוייק ואל תציג את מהלכו הפטאלי של בן גוריון כמהלך חד ערכי ונטול פניות והרהורי כפירה.

gunner2012-08-09 22:54:36
I fart in your general direction

27
מה שאתה מביא איננו היסטוריה אלא תירוצים...
יש משפט שאומרת "הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות"
מה שמכתיב את ההיסטוריה הם לא הכוונות אלא המעשים.
תוצאות ולא כוונות!

גם לסטלין, צ'ה גווארה, יצחק רבין (עם פשעי אוסלו) ואחרים (נערי הפוסטר שתלויים בחדרך) היו כוונות טובות... (רבין אפילו חזר בו מהרבה סעיפים)
מה לעשות שעל הדרך נהרגו מיליונים (אצלינו "רק" כמה אלפים) של בני-אדם.
אבל אצלכם המטרה תמיד קידשה את האמצעים.
בדם תמיד ידעתם לפדות את האנושות.

כדאי שתלך לפקוד את הקבר של סטלין, הוא משווע לאנשים שטופי מוח שימשיכו את דרכו.

momi252012-08-10 00:27:18

28
[QUOTE=momi25]
אבל אצלכם המטרה תמיד קידשה את האמצעים.

[/QUOTE]

אצלכם, אתה מתכוון לאבותי שהקימו את המדינה הזו, כדי שיהודים ערבים כמוך יבואו לפה להטיף לנו שאנחנו שוגים? שדרכנו לא היתה טובה?

כן? זו כוונתך?

בז לך.

אתה ממשיך להגיד אתם, לכם, אצלכם ואין לך מושג על מי ואל מי אתה מדבר, בור ועם הארץ.
I fart in your general direction

29
[QUOTE=momi25]

רימינג, ניסיתי לבלבל אותך ולא הצלחתי... (בציניות כאובה)

זה שעיתונאים כותבים/אומרים מה שבא להם, זה לא חדש.
הרי זה לא עולה להם כסף אלא להיפך.
אני אומר חבל, זה סתם פוגע באמינותם ואמינות עיתונם.
פעם לעיתונאי הייתה הילה של שליחות והיום... אוי הברוך!

[/QUOTE]

מומי יקר, אני לא המבולבל פהצחוק .
אני נותן לך הנחה קטנה כי במישמש המכונה דמוקרטיה ישראלית יכול אדם לכהן בו זמנית גם ברשות המבצעת (ממשלה) וגם במחוקקת (כנסת) . בארה"ב , לדוגמה, הדבר איננו אפשרי. עדיין, לפחות באופן פורמאלי סומא להעביר את החוקים בכנסת ולא בממשלה עצמה.

יודע מה, אולי אני בכל זאת טועה כי שכחתי לרגע מהיכן אתה שואב את התרבות השלטונית שלך. בגדה המערבית - פשע זה כאן - הממשלה מרשה לעצמה "לייעל" את התהליך ומשמשת גם כרשות מחוקקת, גם כמבצעת, וגם כשופטת באופן אבסולוטי למדי, שלושה במחיר אחד, לכן לא פלא שעבורך לכתוב משפט שממשלה מחוקקת חוקים מצטייר כדבר בנאלי למדי.

כשאמיל זולא כתב את " אני מאשים " כנגד החברה הצרפתית בעקבות משפט דרייפוס גם אותו האשימו בדיוק באותם דברים להם אתה מכוון כיום: חוסר אמינות , פקפוק בהילה של שליחותו - יען כי הרבה רעש בשביל להגן על יהודי - ושאר ירקות שבעקבותיהם אף סבל גם מהתנכלויות פיזיות ממש ונאלץ לסיים את חייו בגלות. זכור שהמטוטלת הזאת הנקראת חופש ביטוי יכולה לזוז להרבה מאוד כיוונים. אל תנסה למנוע אותה בכזאת להיטות. לך ודע להיכן כדור שלג כזה יכול להתגלגל ומתי ועל מה יסתמו לך את הפה יום אחד.

רימינג מעשי2012-08-11 04:00:55

30
גם למוסיליני, אוגוסטו פינושה, אריאל שרון (עם פשעי ביסוס ישובי יש"ע ) ואחרים (נערי הפוסטר שתלויים בחדרך) היו כוונות טובות... (שרון אפילו חזר בו מהרבה סעיפים)
מה לעשות שעל הדרך נהרגו מיליונים (אצלינו "רק" כמה אלפים) של בני-אדם.
אבל אצלכם המטרה תמיד קידשה את האמצעים. אנשים אינם יותר ממצגת אידאולוגית עבורכם, גם בחייהם , ולבטח במותם.

כדאי שתלך לפקוד את הקבר של כהנא, הוא משווע לאנשים שטופי מוח שימשיכו את דרכו.

*** רק רציתי להבהיר שפומפוזיות אפשר לפרש להרבה מאוד כיוונים ****

רימינג מעשי2012-08-10 05:58:35
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”