כ תודה רבה - סקס אדיר

תודה רבה

1
רציתי להגיד לכם תודה-
תודה על הפורום , תודה למדווחים, לדוגמים, ל"נשכבים על הגדר"תודה לכולכם-

מזה תקופה ארוכה שאני קורא בפורום ולמרות שאני דוגם פעם בחצי שנה במקרה הטוב(סיבות כלכליותעצוב) ולוקח לי נצח להחליט למי ללכת (מבאס ללכת פעם בחצי שנה וליפול)-
כל הדגימות האחרונות היו טובות-
לדוגמא:
1)הפעם האחרונה שלי היתה לפני קצת יותר מחצי שנה עם אווה המתוקה מראשל"צ לאחר שעברה לדירה חדשה -הבחורה עם הגוף המדהים ביותר שההיתי איתה,לא יכולתי להסיר את העיניים מימנה,עד היום אני מקווה ליהיות עם מישהי חטובה כמוה, ולמרות שנהנתי היחס שלה היה קצת קר ומכני ומסאז סתמי בין אקטים (אולי לא היה לה כימיה איתי)וכנראה שלא אחזור אליה-

2)לפניה ושוב חצי שנה קודם ההיתי עם ניקול קצת לאחר שעברה לדירה בזבוטינסקי מבן גוריון:איזה אישה...חיית מין סקסית קטנה ומפנקת ,כל מה שכתבו אליה נכון , נהנתי מאוד ובזכותכם-

3)לפניה ההיתי עם אלכס בדירה הקודמת באבן גבירול:זאת אישה בכל רמ"ח איבריה ,סקסית נשית חושנית חתולת מין- כמה כיף היה לי איתה - רציתי מאוד לחזור אליה אחרי תקופה קצרה(חצי שנה)אך הדיווחים אליה השתנו מאוד לרעה מאז שעברה דירה ,ולא היה לי בעיה לשלם יותר כמו שביקשה אך היחס שלה כנראה השתנה ולכן לא חזרתי-

אלו שלושת הפינוקים האחרונים שלי ובזכותכם לא נפלתי בהם ונהנתי מכל רגע ולכן חייב אני לומר פשוט תודה אצבע למעלה

כבר תקופה שאני מחפש משהי חדשה, לו היה שילוב בין הגוף של אווה + החיות של ניקול + החושניות והנשיות של אלכס במחיר סביר StarApprove!!! (בטח תגידו: באגדות...יש אבל באלפיה...).

כיום אני מתלבט בין אלכס מראשל"צ מהדיווח של פטישחשמלי שפרש מהפורום

מורן התימניה מהיאקוזה ספא

מאיה מרח סוקולוב מהדיווח של קישקשתא-

אגב תודה רבה לך קישקשתא על כמות המעורבות הדיווחים והעזרה שלך,לפעמים זה נראה כאלו אתה בכל הפורומים ביחד וכל הזמן מוחא כפייה

וכמובן שיש כאן עוד כמה כמוך מוחא כפייהתודה רבה לכולכםמוחא כפייה

מקווה שגם אני יוכל לתרום לפורום ברגע שהחליט אצל מי להתפנק....

תודה רבה

2
תודה גם לך, על התודה קריצה.
מורן התימניה מצטיירת כאם כל הנפילות, אז מדוע היא בכלל עולה כאופציה?

פטישחשמלי אולי הצהיר על פרישה, אך הוא נוכח - נפקד בפורום ותמיד תוכל להתכתב איתו בפרטי כמו שחולה כוס עושה...
I fart in your general direction

תודה רבה

4
תודה על הפרגון פונזי וברוך המצטרף לפורום... אצבע למעלה
נ.ב - לא הייתי ממהר לפסול את אלכס כל כך מהר.
אמנם בשרשור הישן שלה, היו דיווחים על ירידה ברמת השרות.
אבל שים לב שהשרשור החדש שלה, מלא תשבוחות:
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

תודה רבה

5
גם אני רוצה להצטרף לתודות של פונזי
ולומר תודה לפורום הזה, שעוזר ומכוון ומונע נפילות לא רצויות וכואבות
וגורם לי להנות מהדיווחים הטובים והמשעשעים לפעמים
כמו כן תודה לקישקשתא ו GUNNER שנדמה שהם אלו שמנהלים את הפורום עם הידע העצום שלהם בנושא
מקווה לתת דיווחים בעתיד ולתרום כמה שיותר לפורום
תודה אצבע למעלה

תודה רבה

6

קישקשתא,

קיבלתי את הצעתך ומקווה להתפנק איתה עוד החודש וכמובן לדווח-

עד אז אולי יגיע עוד דיווח מעניין וחדש ששווה לבדוק -
אגב באמת התלבטתי לגבי מורן התימניה עקב הדיווחים הסותרים.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”